Dışarıda millet anlamasın diye temiz düzenli saygılı ama sana gelince saygısız.
Valla bence o seni alıştırmaya çalışıyor. Bir kez yaparsam üstüme kalır diye de korktuğunu düşünüyorum. Hayalinde arkasını toplayan bir eş varmış.
Ben senin yerinde olsam o pisletiyorsa ben daha çok pisletirim. O sakızı atıyorsa ben daha çok atarım. Tek kendi kıyafetimi yıkar asarım tek kendi dolabımı düzenlerim. Misafirde çağırmam müsait değiliz derim hiççç utanmam. Biri yakalar diye korkana kadar utanana kadar ev pislensin gerekirse böyle şey mi var.
Eviniz 2+1 ise bir tavsiyem var. Diğer odaya bir yatak atın bir dolap alın orayı kendi odanız yapın. Bu kadar çıldırttın beni artık herkes kendi odasından sorumlu diyin. Artık tek sevişmek için buluşursunuz
hayır her yer pis sende rahat edemezsin. Hemen kendi odana çekil bırak o pisliğin içinde sürünsün. Yıkamadıkçada istediği kadar kıyafet alabilir. Umrumda olmaz. Banyoda ne kadar pisleniyor bilmiyorum ama kabinin camlarını falan silme çok tiksinirsen bir yerini temizlersin bastığın öyle yıkan sen de. Artık bunda bile utanmazsa sen de kabul ediceksin ya da boşanacaksın