Kocam çok para harcıyor

+1000000000000000........

Cimri bir babayla yetişmenin sonucu .Esinizin anormal bir harcamasi yok ki.Gelirinize göre rahat yasamayi seçmiş günde 1litre sütün bir evde bitmesi normal geldi bana.

Geleceğiniz kocanızın merhametine ve sağlığına kalmış. Bence harcamalardan çok bunu düşünün.

Yok cidden anlatamıyorum. Burdakilerin tuzu kuru galiba. Kocam 1 saat tv ye ya bakıyor ya bakmıyor. 12 bin TL ye aldığı bilgisayarda 2 saat oyun anca oynuyor. Gidip yayıncılara 10$ üye olup bağış yapıyor. Hani diyorum kocam iyi durum da olsa bunları yapsa ses çıkarmayacağım. Yaşadığınız yerde birgün gidin sanayiye bir çaydanlıkcı bulun ne şartlar da ne zorluklar da çalışıyorlar görün. İnternet olmasın demiyorum 159 TL yerine 89 TL lik alsın. Ayrıca dizi dediğiniz şey normal internetten de izleniyor. Belirttiğim gibi biraz gösteriş olsun diye alıyor, aldıklarını kullansa bir şey de demeyeceğim. Kullanmadığımız şey için para ödüyoruz.

Versin

Yani ömür geçiyor

Gençliğinde yaşamayacaksa ne zaman yaşayacak

Lakin evlilik öncesi hiç mi konuşmadınız hayata farklı bakıyor gibisiniz

İlk yıllarda harcayın sonra biriktirirsiniz eşiniz de alışır ev hayatına

Robot süpürge evet gereksiz eğer yeni süpürge aldı iseniz ama süpürgeden şikayet vs ediyor musunuz ya da annesine alacak da size de mi teklif ediyor

Kullanıyor işte

Sizi de izliyor oyun da oynuyor

Akşama kadar eşek gibi çalışıyor kendine göre de dinleniyor

Siz mesela ne yapıp zaman geçiriyorsunuz onun hobileri var

oyun bilgisayarlarının en ucuzları zaten 10-12 bin tl. oyun oynamayı seven insan da gidip herhangi bir laptopta oynayamaz, görüntüsü vs bir sürü detayı var.
yani adamın bazı keyifleri var hayatta ve bunları bırakmıyor.
karşılayabiliyorsa da bırakmasın.
hepimiz gün sonunda hayattan keyif alalım diye çalışıyoruz.
mesela ben değişik eğitimlere katılmayı severim, her ay ortalama 1000 tl eğitimlere gider.

Pardon ama adamın o kadar zorluklarla çalıştığı iş sonrası hepsi de hakkı. Amma takmışsınız aynı şeyi çevirip ısıtıp yazıyorsunuz.
Belli ki yaşı da genç. Bırakın biraz keyfine baksın.
İlla para harcanmasın mı olay yoksa para birikmesi mi?
Çalışmayı gerçekten istiyorsanız ikna edebilirsiniz.
Siz de çalışın o parayı biriktirin o halde.
İmanı gevreyerek kazanıyorsa dediklerinizin hiçbiri müsriflik değil.

45te emekli mi olacak direkt ?
haketse bile devam eder çalışmaya nolacak

Kullanıyor işte

Sizi de izliyor oyun da oynuyor

Akşama kadar eşek gibi çalışıyor kendine göre de dinleniyor

Siz mesela ne yapıp zaman geçiriyorsunuz onun hobileri var

Ben hakkı değil demiyorum ki. Günde 1 saat anca kullanıyor. Çoğu zaman da yemekten sonra uyuyor.

45te emekli mi olacak direkt ?
haketse bile devam eder çalışmaya nolacak
45 te emekli olmayacak. Bu iş ağır olduğu için performansı düşecek atolyede duracak makine bakımı yapacak. Kendisi üretim yapamadığı için de geliri düşecek. İşcilerin ürettikleriyle geçinecek.

Çalışıp çalışmamak sizin tercihiniz ama bu kadar maddi kaygı ve gelecek endişesi tasiyorsaniz, sizinde çalışmanız lazım.

Eşim istemiyor deyip çalışmamayi kabul ediyorsanız daha 2 aylık evlilikte, 15 yıl sonrasını düşünüp dertlenmeyin.

maşallah yani Böyle takılmaktan vazgeçseniz keşke biraz o zaman para yok borç batağındayız demezdin sabah üzülmüştüm yazdıklarına bunu görünce şaşırdım fake misin ne ? Sabah çalışmasam çocuk ne yer diyordun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…