- 8 Kasım 2020
- 74
- 80
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
Kullanmadığı şeyler için para harcaması gereksiz dedim. Tatil için böyle bir şey belirtmedim.Tatil mi? O da ne? Gereksiz masraf. Evdeki küvet neyine yetmiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanmadığı şeyler için para harcaması gereksiz dedim. Tatil için böyle bir şey belirtmedim.Tatil mi? O da ne? Gereksiz masraf. Evdeki küvet neyine yetmiyor?
Evde hazır Netflix varken niye izlemiyorsunuz ? Çok güzel diziler, belgeseller var.Bebek örgüsü deniyorum. Biraz da dizi izliyorum ama NETFLİX'den değil. İnternette bir sürü bedava site var ordan izliyorum.
astro idol olarak SS i seçmene yarıldim niyeyse her an björk ten veya amy den alıntı yapabilirsin gibi geliyor bana...SS en sevdiğimiz yerli milli düşünürlerden tabii orası ayrıvalla seda sayan'ın dediği gibi köpekler gibi çalışıp kraliçeler gibi yemediğim hayatı napayım ben
astro idol olarak SS i seçmene yarıldim niyeyse her an björk ten veya amy den alıntı yapmanı beklerdim senden...SS en sevdiğimiz yerli milli düşünürlerden tabii orası ayrı
sizin geliriniz ne kadar?Mesajımı yineliyorum herkes bu durumu normal karşılamışta. Kocam babasının yanında atölyede kalfa olarak çalışıyor. Yaptığı iş çaydanlık ve fırın tepsisi ağır iş, güç gerektiren iş. Bu işi en fazla 45 yaşına kadar yapabilecek. Daha sonra gücü kesildiğin de geliri de düşecek. Bunları hep kaynanam ve kocam anlattı. Yani böylesine zor kazanılan bir parayı böyle gereksiz şeylere harcaması gücüme gidiyor. Evimi süpürüyorum robot gereksiz, internetin en hızlısı olacak dedi o kadara gerek yoktu, netflix twith gibi platformalara üyeliğe gerek yoktu bence. Bunlar tek başına az görünüyor ama birleşince epey bir rakam çıkıyor.
Bir saat de olsa kullanıyor. Biz çalışan insanlar genelde televizyonumuzu, bilgisayarımızı, hobilerimize dair her türlü aracı vs günde ancak birkaç saat kullanabiliyoruz. Birkaç saat kullanıyoruz diye almayalım mı hiç bir şey? Ot gibi mi yaşayalım?Kullanmadığı şeyler için para harcaması gereksiz dedim. Tatil için böyle bir şey belirtmedim.
O nasil bedava siteymis hangi diziyi izliyorsun? youtube bez bebek miBebek örgüsü deniyorum. Biraz da dizi izliyorum ama NETFLİX'den değil. İnternette bir sürü bedava site var ordan izliyorum.
Yani tabi oda doğru.Daha bir buçuk aylık evliler ama.
Çok açılmadiklari sürece biraz keyfini çıkarabilirler bu zamanların.
Hatırlıyorum da bizim zaman almıştı evlilik sonrası maddi meseleleri düzene koymamiz.
İlk aylardan içtiği sütü hesap edip, ev alalım mantığına bürünmenin bir manası yok.
Bir saat de olsa kullanıyor. Biz çalışan insanlar genelde televizyonumuzu, bilgisayarımızı, hobilerimize dair her türlü aracı vs günde ancak birkaç saat kullanabiliyoruz. Birkaç saat kullanıyoruz diye almayalım mı hiç bir şey? Ot gibi mi yaşayalım?
Takmışsınız ot gibi yaşamaya. Diyorum ki aynı işlevi 3500 TL'lik bilgisayar ile yapacak iken 12bin TL'lik alıyor. 2 maaşını verdi bu bilgsayara. Doğru düzgün ilgilenmiyor bile.Bir saat de olsa kullanıyor. Biz çalışan insanlar genelde televizyonumuzu, bilgisayarımızı, hobilerimize dair her türlü aracı vs günde ancak birkaç saat kullanabiliyoruz. Birkaç saat kullanıyoruz diye almayalım mı hiç bir şey? Ot gibi mi yaşayalım?
Tuğçecim evet borç batagindayiz. Ama ben yemiyoz icmioz demedim ki. Şöyle bir yazdığima baktım da takdir edersin ki uçuk bişey yok nescafe kola internet zaten her evde var bunlardır. E kışın doğalgaz yazın klima zaten can yakıyor faturalar gerçekten bin lira tutuyor misal evim 150 m.kare üst kat 500.600 civarı fatura geliyor. Öyle hamam gibide değil eşimin faturası 150 lira işinden dolayı tl net dışarda çok kullanıyor yetmiyor bile bazen. Ben mi abartmisim bilemedim.maşallah yani Böyle takılmaktan vazgeçseniz keşke biraz o zaman para yok borç batağındayız demezdin sabah üzülmüştüm yazdıklarına bunu görünce şaşırdım fake misin ne ? Sabah çalışmasam çocuk ne yer diyordun
3500ye nerde bilgisayar var eli yüzü düzgün? Biz kızıma 2 ay oldu aldık ortalama bir bilgisayar 7.100e. Şimdi 10bin olmuştur o. Eşinizin harcaması da çok değil. Dediginiz gibi tüm.gun zor şartlarda çalışınca insan iş harici istediği şeyleri yapmak istiyor. Netflix bağlattı diyorsunuz ya... dışarıda yemek diyip evlenmeden önce de öyleydi diyorsunuz. Sanırım sizle evlenince sihirli değnek değecek sandınız.Daha ev almadan 2 maaşını bilgisayara vermesini normal karşılıyorsunuz ya birşey demiyorum. 3500 TL 'ye de bilgisayarlar var. Onlar da oyun açıyor. Benimki üstelik gösteriş için yapıyor. Alıyor bir köşeye atıyor. Günde 1 saat anca kullanıyor.
evet ya o guzelim melek o gereksiz herifin yoluna harcadı kendini...vefatında ulen amy e bunu yapan hayat bize ne yapmaz diyip raki eşliğinde müslüm dinlemişliğim var benim nur içinde yatsınihihihihi
ay ama amyciğim kraliçeler gibi şarkı söyleyip köpekler gibi aşık olup canından oldu
ve ikisine de hayranım ! kesinlikle doğru his :)
3500 liralık bilgisayarı ben internete girmek için bile kullanmıyorum. Oyun oynanmaz onunla.Takmışsınız ot gibi yaşamaya. Diyorum ki aynı işlevi 3500 TL'lik bilgisayar ile yapacak iken 12bin TL'lik alıyor. 2 maaşını verdi bu bilgsayara. Doğru düzgün ilgilenmiyor bile.
Peki siz neden eşinizin bekarken aldığı bilgisayara ve onun fiyatına bu kadar takılmış durumdasıniz?Takmışsınız ot gibi yaşamaya. Diyorum ki aynı işlevi 3500 TL'lik bilgisayar ile yapacak iken 12bin TL'lik alıyor. 2 maaşını verdi bu bilgsayara. Doğru düzgün ilgilenmiyor bile.
3500ye nerde bilgisayar var eli yüzü düzgün? Biz kızıma 2 ay oldu aldık ortalama bir bilgisayar 7.100e. Şimdi 10bin olmuştur o. Eşinizin harcaması da çok değil. Dediginiz gibi tüm.gun zor şartlarda çalışınca insan iş harici istediği şeyleri yapmak istiyor. Netflix bağlattı diyorsunuz ya... dışarıda yemek diyip evlenmeden önce de öyleydi diyorsunuz. Sanırım sizle evlenince sihirli değnek değecek sandınız.
Siz gidipte mağazalardan fahiş fiyata 3500 TLye bilgisayar alırsanız öyle olur. Youtube'ya girin 3k-4k bandın da pc toplama yazın göreceksiniz. Ben kardeşime öyle aldım.3500 liralık bilgisayarı ben internete girmek için bile kullanmıyorum. Oyun oynanmaz onunla.
evet ya o guzelim melek o gereksiz herifin yoluna harcadı kendini...vefatında ulen amy e bunu yapan hayat bize ne yapmaz diyip raki eşliğinde müslüm dinlemişliğim var benim nur içinde yatsın