• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çok para harcıyor

Kocanız müsrif değil siz cimrisiniz.
Netflix digitürk ve amazon prime bizde de var☺. Türk kanallarındaki ağlak dizileri izlememeyi tercih etmek bir ihtiyaç artık. Ayrıca kahve keyfi de bir ihtiyaçtır.
Kocaman toplama bilgisayarı bir odaya yığmamayı tercih etmek de mantıklı. Laptop dururken toplama bilgisayar mı alınır bu çağda.
Sadece zırt pırt dışarda yemek sağlıklı değil. Kalanları normal bir hayat. Lüks değil normal olan eşinizin yaptığı yani.
Valla matematiğimi konuşturdum arada bir yerlerde hesap kitap da yaptım konu sahibine. Dışarda yenilen yemeğe ayrılan bütçe adamın zevklerine ayırdığının üç katı. Asıl tasarruf yapması gereken yer dışarda yemek ama algılayamadı bir türlü. Hobilerini tamamen bırakıp kenara atacağı 500-700 lirayla ev sahibi olacağını sanıyor ama dönerciye, hamburgerciye giden 3000 lira umurunda değil. Çogacayib 😂

Valla matematiğimi konuşturdum arada bir yerlerde hesap kitap da yaptım konu sahibine. Dışarda yenilen yemeğe ayrılan bütçe adamın zevklerine ayırdığının üç katı. Asıl tasarruf yapması gereken yer dışarda yemek ama algılayamadı bir türlü. Hobilerini tamamen bırakıp kenara atacağı 500-700 lirayla ev sahibi olacağını sanıyor ama dönerciye, hamburgerciye giden 3000 lira umurunda değil. Çogacayib 😂

Çünkü dışarıda yenilen yemek konu sahibine de yarıyor :KK70:
Bulaşık yok, sofra kur kaldır derdi yok, yemek yapma yorgunluğu yok:D

Önceden bende sizin gibiydim ama son zamanlarda farklı düşünüyorum. Yaptığım birikimler hep eski eşim tarafından zorla elimden alınıp çarçur edildi. 15 yıldır çalışıyorum bir ev parası biriktiremedim öyle söyleyeyim.yeni evliyim ve her ay yarım altın parası dışında kenara para koymuyorum. Harcıyorum. Evimiz arabamız yok. Başta biriktirelim borca girelim dedim eşime ama baktım çocuklarına kıyamıyor onlar için sınırsız harcama yapıyor. O zaman bende kendi maaşımı kendime harcarım dedim. Herkes sonuçta ev sahibi değil kendi evinde oturmuyor. Araba iyi kötü ihtiyacı giderecek bir şey alırız. Hiç kasmıyorum yani artık. Sizde kasmayın bence

Çünkü dışarıda yenilen yemek konu sahibine de yarıyor :KK70:
Bulaşık yok, sofra kur kaldır derdi yok, yemek yapma yorgunluğu yok:KK70:
Orası öyle de ev ev ev diye aklını yiyen bir insan buradan kaçan parayı nasıl umursamaz aklım almıyor. Ev kredisini 500 lira falan sanıyor herhalde. 5000 lira maaşla hem dışardan yiyecek hem kredi ödeyecek ütopyasında 😂

Orası öyle de ev ev ev diye aklını yiyen bir insan buradan kaçan parayı nasıl umursamaz aklım almıyor. Ev kredisini 500 lira falan sanıyor herhalde. 5000 lira maaşla hem dışardan yiyecek hem kredi ödeyecek ütopyasında 😂

Konu sahibiyle eşinin dünya görüşleri farklı bence
Konu sahibi biraz annelerimiz gibi "aman ona ne gerek var buna ne gerek var, evlisin artık, başımızı sokacağımız bir evimiz olsun her şeyden kısalım kuru ekmek yiyelim ama dikili ağacımız olsun." tarzında o yüzden bence bütün bu tantana.

çocuk olunca niye çalışılmiyor ki? asil çocuk olunca lazim çalışmak, çocuğum olmasa kuru ekmek yer otururdum valla sıcak evimde, ama benim maaşım şu an sadece çocuga gidiyor, adam da evi geçindiriyor mesela, nasıl bırakayım çalışmayı?
Çocuğunuza bakacak kimse yoksa çalışamıyorsunuz He bakıcımı aldığını bakıcıya vereceksen zaten çalışmaya gerek yok

mikro takılıyor :)
41.99luk nekşflikşi ödemese bence kesin alır evi

ben hala 3500lük kaliteli bilgisayardayım
youtube linkide atmadı
yada atamadı bilemdim :)

mikro takılıyor :)
41.99luk nekşflikşi ödemese bence kesin alır evi
60 ay vadeyle kredi çekerse şunu alabilir bence.

8681AA36-9E76-4FDB-8D41-ACE5B9880ED5.jpeg

Evlenmeden önce çalışıyordum. Şimdi Beyefendi izin vermiyor. Ben seni çalıştırmam rahat ettireceğim diyor. Benim de isteklerimi soruyor bir şeyler alma konusun da. Ama işte yaşı 45'e geldiğin de geliri düşecek bunu ön görmesi lazım.

Ya adam seni düşünüp yemek yaptırmıyor evini süpürme diye robot alacam diyor. Vay anasını sen de şikayetçi misin? Almayın ev nolacak yaşayın hayatınızı. Nedir bu ev merakı memur kafası.

benim de vardı ya annemler kıbrıstan almıştı ben minnakkene :)
Ben çok istemiştim de almamışlardı. İki oynayıp atacan bi kenara demişlerdi. Halbuse barbi bebeğimin doğurması için bir mekana ihtiyaç vardı, çocuk nerde büyüyecekti, ken işten nereye dönecekti 😔

Ben çok istemiştim de almamışlardı. İki oynayıp atacan bi kenara demişlerdi. Halbuse barbi bebeğimin doğurması için bir mekana ihtiyaç vardı, çocuk nerde büyüyecekti, ken işten nereye dönecekti 😔

ben de hep balkonda güneşlenirken ve müzik dinleyip yemek yerken bir evleri olsun istiyordum :)

Uc olmayabilir ama birden fazla abonelik bana gereksiz geldi (bilgisayar oyunu netflix) sadelik istiyor. bunlarda dediginiz gibi kotu aliskanliklar
Evlilik degisim demektir. ortayi bulabilmektir esi bekar hayatina devam etmek istiyor.

Kötü alışkanlık mı bilgisayar oyunu ve netflix tam olarak nasıl kötü alışkanlık bi anlatır mısınız

Back