- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Biraz daha para bırıktıreyım bende alıcam onlardan henuz param eksikDünyanın en güzel şeyi valla yok böyle bir güzellik canım süpürgemBen bazen beyinleri yanıyor baştan başlatmak gerekiyor
Şuan efsane cuma indirimindeşer benden söylemesiBiraz daha para bırıktıreyım bende alıcam onlardan henuz param eksik
Uç bir harcama görmedim açıkçası
Çoğu insan ayda 500 lira sigaraya veriyor, evinde alkol tüketen insanlar yine bir o kadar daha veriyordur.
o efsane cumalar yedi bitirdi bizi zaten kredi kartları patladı bu ayŞuan efsane cuma indirimindeşer benden söylemesi
Yani sabit bi geliri yoksa neye güvenip ev borcuna gireceksinizSon mesajımdan sonra bunları söyleyebildiysen pes diyorum. Kocam ile aynı mesleği yapan insanlar yatırım yapıyorlar.Benim kocam masa başı işi yapsa anlayacağım. Sipariş geldiğin de üretime geçerler. Memur gibi sabit maaşı yok. Ne kadar üretirse o kadar kazanır. Şimdi 5500TL kazanıyor diye birkaç ay sonra böyle olacak diye birşey yok. Ayrıca bu işi maks 45 yaşına kadar yapabilecek sonra gücü tükenecek ve atolyede boş boş duracak. Kendisi çalışmadığı için de geliri düşecek.
Şuan para harcamamak için zor tutyorum kendimio efsane cumalar yedi bitirdi bizi zaten kredi kartları patladı bu ay
ben baktım ama almadım almayacağımmmm zaten bir çalışma koltuğu bir avize bir abajur bir de halı ve alarmlı saat aldım kızıma battım hele bi onları ödeyeyim.Şuan para harcamamak için zor tutyorum kendimi
Uc olmayabilir ama birden fazla abonelik bana gereksiz geldi (bilgisayar oyunu netflix) sadelik istiyor. bunlarda dediginiz gibi kotu aliskanliklar
Evlilik degisim demektir. ortayi bulabilmektir esi bekar hayatina devam etmek istiyor.
Gelir şimdi adını anma benceBen bu konudan niye kopamıyorumbir de Rutky'nin konusunda takılıp kalmıştım, zor çıkabilmiştim
Ama bir konuda Rutky'nin hakkını yememek lazım, eşi izin vermiyorum dese de çalışır o.
Kesinlikle çok haklısınız :) Benim durumum şu: Bir tane uzun siyah hırkam varsa, gidip bir de kısasını almaya elim varmıyor. Gereksiz görüyorum. Ama eşim için böyle değil, beğendiyse alır - ki normali ve olması gereken de budur. En azından bizim bütçemiz buna elveriyor.
Buna rağmen, eşimin yaptığı hiç bir harcama gözüme fazla görünmedi mesela. Çocuklarıma da harcarım mesela, hiç gözüme gelmez. Ama niyeyse elim bi türlü kendime harcama yapmaya gitmez :)
Eşim pahalı bir markanın montunu tak diye sipariş ederken ben 80 TL'lik pantolon için 40 kere düşünüyorum.. Ödeyip ödeyemeyeceğimiz değil konu; ihtiyacım var mı yok mu..
Acaba diyorum konu sahibi de buna benzer bir kafa yapısına sahipse, yadırgıyor olabilir.
yavrum bakamaz işte...hadi o daha toy hesap bilmiyor sen akıllı kadinsın, kuruş kuruş hesapla, ev kira 5000 tl maasla anca açliktan ölmezsiniz ama yetmez, kişi başi 1500 sadece gida tutuyor, çocuk da olursa yandınız...tasarruf ederek geçinebilecek bir geliriniz yok yani , senin lüx dediklerin devede kulak zatenBir şeyin açıklamasını yapıyorum anlamıyorsunuz sonra 10 kere yazdı oluyor. Çalışmama izin vermiyor çünkü kendisi bakabileceğini düşünyor. Ben de bakabileceğini düşünüyorum. Ama gereksiz harcamaları kısarak. Sütü abarttığımı defalarca belirttim. Ama diğerleri gereksiz boş çünkü kullanmadığı şeye para ödüyor.
çocuk olunca niye çalışılmiyor ki? asil çocuk olunca lazim çalışmak, çocuğum olmasa kuru ekmek yer otururdum valla sıcak evimde, ama benim maaşım şu an sadece çocuga gidiyor, adam da evi geçindiriyor mesela, nasıl bırakayım çalışmayı?Keşke çalışsanız hobilerinize harcadığınız para batmaz o zaman hem çocuk olunca zaten çalışamayacaksınız bu boşluğu neden değerlendirmiyorsunuz asıl boş durmanız müsriflik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?