- 5 Temmuz 2019
- 213
- 121
- Konu Sahibi Limonnnnnnn
Sende oyle deme yaa Allah daha buyuk hata yaptirmasinAh beeee hata üstüne hata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende oyle deme yaa Allah daha buyuk hata yaptirmasinAh beeee hata üstüne hata
Alla alla sen gözünü korkut bi ben böyle bir evlilikde cocuk dunyaya getiremem aile olamiycaksak ayrilalim de ben senin hayat arkadaşınım ozel mesele varsa hakkım ama hiç yere bana bunu yasatcaksan kb de.Hicbir sey anlatmiyor uzun zamandir, sadece video izliyor telefondan
Boyle bir adamla evlisin, işin varmış birakmissin! Elinde kozun yok basıp gidemezsin bile!Sende oyle deme yaa Allah daha buyuk hata yaptirmasin
Onceden sadece kufur ederdi digerleri yoktuAh canım üzüldüm durumuna. Peki daha önce nasıldınız
Gidecek kimsem de yokBoyle bir adamla evlisin, işin varmış birakmissin! Elinde kozun yok basıp gidemezsin bile!
Aklimdan neler geciyor da kocam gelmez pesimdenAlla alla sen gözünü korkut bi ben böyle bir evlilikde cocuk dunyaya getiremem aile olamiycaksak ayrilalim de ben senin hayat arkadaşınım ozel mesele varsa hakkım ama hiç yere bana bunu yasatcaksan kb de.
Ailen bukadar sırt dönmez sana ya ne yaparsan yap canim yaa bi şekilde degistirmen lazim adami nedeni var bence.Gidecek kimsem de yok
Kuzum ozaman deger vermiyorsa sürmez ben bile hakliydim konularimda gitmek istedim bitsin dedim birakmadi huyunu bildigimden ögrendigimden deger verdigini anliyorsun ama sen biliyorsunda çekilmez adam ya.Aklimdan neler geciyor da kocam gelmez pesimden
Ailem kapiya sokulmazAilen bukadar sırt dönmez sana ya ne yaparsan yap canim yaa bi şekilde degistirmen lazim adami nedeni var bence.
Ah canım. Küfür etmek ne demek. Ozamanda sinyallerini veriyormuş demek. Allahım yardımcın olsunOnceden sadece kufur ederdi digerleri yoktu
InşAllah arkadasim cok sagol, her namazdan sonra dua ediyorum duzelmesi icinAh canım. Küfür etmek ne demek. Ozamanda sinyallerini veriyormuş demek. Allahım yardımcın olsun
Kizlar esim degismemis hayatinda baska biri varmis, dun bu yaziyi yazdiktan sonra ogrendim, gece eve 4te geldi sabahta mesajlarini yakaladimHamile kaldiktan sonra esimin huylari cok degisti, eve gec geliyor, surekli icmeye basladi onceden agzina icki surmezdi, kufurler ediyor
Hayatinda baskasi varmis sabah ogrendimPılınızı pırtınızı toplayıp gidecek, ortadan kaybolacak,hiçbir şekilde iletişime geçmeyeceksiniz.Sonrasında da boşanma davası açacaksınız.Bütün bunları yapabilmek için, öncelikle kararlı olmaya, sonrada maddi gelire ve desteğe ihtiyacınız var.Aileniz destek olmasa bile devletten yardım alabilirsiniz.Psikolojik şiddet ve alkol, küfür gibi durumları beyan edip, sığınma evinde kalmayı talep edebilirsiniz.İşe girip çalışıp, kendi düzeniniz kurabilirsiniz. Ama, sizin öncelikle karar vermeniz gerekli.Düzelmesini umut ediyorsunuz.Ayrılmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Haklısınız, hamile halinizle bu mücadeleyi verecek gücünüz olmayabilir.
Çocuğunuz dünyaya gelip, biraz büyüdükten sonra duruma göre bu kararı alıp, gereken adımları atabilirsiniz. O zamana kadar hiç bulaşıpta yüz göz olmayacaksınız kocanız olacak adamla. Sizi üzüp incitmesine mahal verecek hiçbir tartışmaya girmeyeceksin.Belli ki bir haltlar karıştırıyor ve üstüne sizi baskılayıp, sindiriyor. Allah yardımcınız olsun. Değiştiremeyeceğiniz şeyler için düşünüp kendinizi üzmeyin. Gelecekte yaşamınızı nasıl güzelleştirebilirsiniz bunları düşünüp, ona göre adımlar atın.
çok üzüldüm canım ne yapmayı düşüyorsunKizlar esim degismemis hayatinda baska biri varmis, dun bu yaziyi yazdiktan sonra ogrendim, gece eve 4te geldi sabahta mesajlarini yakaladim
Suan iste, sabah konusamadim gelince konusucam, ama biz bu kadin yuzunden daha 1 bucuk ay once kavga etmistik zaten hatta esim kadinin onu rahatsiz ettigini falan soylemistiçok üzüldüm canım ne yapmayı düşüyorsun
Allah yardımcın olsun Insaallah. Reziller... onlarin hali cok vahim..Suan iste, sabah konusamadim gelince konusucam, ama biz bu kadin yuzunden daha 1 bucuk ay once kavga etmistik zaten hatta esim kadinin onu rahatsiz ettigini falan soylemisti
Suan iste, sabah konusamadim gelince konusucam, ama biz bu kadin yuzunden daha 1 bucuk ay once kavga etmistik zaten hatta esim kadinin onu rahatsiz ettigini falan soylemisti
Madem çalışıyorsunuz neden evlendiniz ? Başta sanki anneniz sizi atmış sokakta kalıp evlenmişsiniz sandım.Calisiyordum ama hamile kalinca biraktim isimi