Bu konu benim çok ilgimi çekti çünkü ben de bugünlerde sürekli eşimin başka kadınlara baktığını düşündüm 2 3 gün önce çocuğum elinde telefonla geldi çizgi film izlemek istiyordu,çocuk dokunup geçmişini açmış, bir kaç resim görünce biraz baktım ama çok aşağılara inmeden hemen eşimin yanına gidip nelere bakmışsın dedim. Rus, uzak Doğulu, hintli kadınlar çıkmıştı ve daha devamına da bakmaya sabredemedim bile. Ben bakmadım dedi eşim. Sen bakmasan niye çıksın ki dedim. Gidip özellikle kendi geçmişime dikkatle baktım. İzlemediğim bakmadığım hiç bir şey çıkmadı. Ordaki kadınlarla seni aldatmadım sonuçta dedi. Zaten başka sorunlarımız da var fazlasıyla. Bugüne kadar bir sürü şey yaşadık ama eşimden ilk kez bu kadar soğudum. Gelip gidip bakmadım dedi kaç sefer.çirkin miyim yetersiz miyim dedim hepsinden güzelsin dedi inanmadım. Ama size diyeceğim şey asıl şu, sizin yetersizliğiniz değil, onun açlığı, karaktersizliği bence. Dediğiniz kadına baktım mide bulandırıcı iğrenç ötesi keşke bakmasaydım. Evde tertemiz helal karısı varken ortalık malı olmuş yer yerini açıp dünyaya gösterenlere bakmayı seçiyorsa bu onun yanlışı siz kendinizde aramayın. Bence akıllı olsa hanımını memnun eder gönlünü hoş tutar, hanımı kat kat fazlasıyla eşine iyi olur ama niyeyse bazı erkeklerin zihniyeti çok yanlış biri de benim eşim