Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mühürü de mi var vay beAllaşkına sen ol al başkanlık mührünü sana veriyorum.
sen başgan ol beni de takıma alıverrr bir üye hazır bakk
Kolluk kuvvetleri onlaryeni ekip mi saldın üstüme ? bide laf sokuyorlar
Beraber mi bakacaksınız başka popolarafazla dövme lazım o bana
Kanki ya apır sapır konuşuyor boşver onu
eeee niye yazıyon , yazma dünden beri .. sal artık ... istediğimi yazarım sanamı sorcam ... apır sapır neyyaaaa heyyy allaahım ...Kanki ya apır sapır konuşuyor boşver onu
eeee niye yazıyon , yazma dünden beri .. sal artık ... istediğimi yazarım sanamı sorcam ... apır sapır neyyaaaa heyyy allaahım ...
neyse tamam, peki sen haklısın, ben apır sapır konuşuoyom uzak dur benden ok
kızzz sen niye uzak durmuyon . sevdin herhal neyse ben uzak duruyum ekip gelemden kaçayım
Salıyom gobrayı varooookızzz sen niye uzak durmuyon . sevdin herhal neyse ben uzak duruyum ekip gelemden kaçayım
abboowwww kurdurobar gelmeden tüyeyimSalıyom gobrayı varoooo
bu ilk mesajınız işte ayan beyan ortada. sanki insanlar size iftira atıyor,söylemediğiniz şeyi söylediniz diyorbiliyorum linçleneceğim ama, erkekelerin hepsi böyle , kimi yakalanır kimi gizliden yapar. tüm erkekeler bu kafada . bazıları salakalarından yakalanıyor işte . bence büyütülecek bişey yok, sadece seninli yakalanmış
evet her erkeke bireyseldir , sadece hormonlar ve yatişme tarzları farklıdır. ama evrimsel süreçte tüm erkekeler üremeye programlanmıitır. bizler hamilelelk doğum süt gibbi sebebelerden üreme olayına girmemeden önce seçici davranıyoruz. çünkü şansımız az . en iyisisi olsun ki neslimiz sağlıklı bireylerde devam etsin ..
ama erkeke için öyle değil milyonlarca sperm var , ve üremesi neslin devamı için gereklidir. erkekler tek eşliliğe yeni yeni geçiyor. neden kuma var , eskiden dahah yaygındı tek eşli değil , günümüz erkekeği bu kanıda sıkıntı yaşıyor. aldatma normal demiyorum yanlış anlaşılmasın . onlar biz kadınlar gibi değil . bize göre bi kadının kalçasına bakmak büyülk olay , onlara göre sıradan bişey
ben normal demedim , herkes yapıyor demedim . kendini geliştirmeyen , ahlaki değerleri gelişmeyenler için normal dedim .
sevgili linç ekibi , günlük linciniz yapnızı. siz harikasıınz . ben kötü kakayım. siz kazandınız , ben pes ediyorum . asın bayrakları sayfayı size bırakıyorum işim var
şimdi seni linçliycekler kaç guzumTotoya bakmayan erkek tanımadım
Bi füze atmadığın kalmış balımdayanamadım ama gerçekten...
bu ilk mesajınız işte ayan beyan ortada. sanki insanlar size iftira atıyor,söylemediğiniz şeyi söylediniz diyor
işte sonra da öyle demedim dediğiniz mesajlar.
runib hanım,hatasını kabul edip özür dilemek büyük bir erdemdir. kusura bakmayın yanlış cümle kurmuşum diyip geçmek varken herkesin gözleri ve aklıyla dalga geçiyorsunuz. çünkü yazdığınız yorumlar işte burada. en başta ne demek istediğinizi herkes anladı yani. ama konu hemen linç ekibine bağlandı. ne alakası var?
sevgili otrera sıkı takipçipsin gözümden kaçmıyor bil istedim . her yorumuma beğenmedim yapıyorsun . hiç üşenmeyip bide bu kadar etiket yapmışsın . ama takipte kalmaya devam hoşuma gidyor aslında ...dayanamadım ama gerçekten...
bu ilk mesajınız işte ayan beyan ortada. sanki insanlar size iftira atıyor,söylemediğiniz şeyi söylediniz diyor
işte sonra da öyle demedim dediğiniz mesajlar.
runib hanım,hatasını kabul edip özür dilemek büyük bir erdemdir. kusura bakmayın yanlış cümle kurmuşum diyip geçmek varken herkesin gözleri ve aklıyla dalga geçiyorsunuz. çünkü yazdığınız yorumlar işte burada. en başta ne demek istediğinizi herkes anladı yani. ama konu hemen linç ekibine bağlandı. ne alakası var?