Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gülüm müüü?bunca yıldır sitedeyim ilk defa bana böyle hitap ediliyor.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.neyse size ve diğer üyelere hayırlı forumlarrrr diyeyimm
gülüm müüü?bunca yıldır sitedeyim ilk defa bana böyle hitap ediliyor.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.neyse size ve diğer üyelere hayırlı forumlarrrr diyeyimm
kusura bakma , ben seni saldıran lardan sandım . kime ne yazdığımı unuttum . banlancak bişey yapmıyoruz ki ,hakaret etmiyoruz sonuçta. ama konu sahibine ayıp ettiğimizi düşünüyorum içime sinmiyor. hoşcakal
kusura bakma , ben seni saldıran lardan sandım . kime ne yazdığımı unuttum . banlancak bişey yapmıyoruz ki ,hakaret etmiyoruz sonuçta. ama konu sahibine ayıp ettiğimizi düşünüyorum içime sinmiyor. hoşcakal
Evine gittiği sofrasına oturduğu yemeğini yediği arkadaşının karısına bakan ve karşılaştırdım diyecek kadar alçalan biri tam bir ırz düşmanı benim gözümde. Igrenc yaa