- 15 Haziran 2017
- 197
- 115
- 30
- Konu Sahibi Derya ama dertli
Cunku isten geldikten sonra bana ayiricak 5 dk vakti yok hemen pc basina geciyor ama o...lara ayiricak vakti var evlendigimizden beri adam akilli disari cikip gezmedik bikere hediye alip gelmedi bikre dogum gunumde pasta alip gelmedi bana deger vermiyor buda beni cok uzuyor cok kiriyor onceden boyle degildi yazik etti bize maf etti ailemizi cok mutluyduk aslinda hic beklemezdim ondan bunu beni kocaman bir hayal kirikligina ugratti guvenim sevgim saygim bitti benim kocam hergun bakiyor bu sitelere yarin birgun kiz cocugum olsa ona bisey yapmicagi ne malum nasil guvenicem benBen çok bilgeyim dedikten sonra okumak istemediysemde okudum. Konu sahibi onun gibi çıplaklara bakmayi karaktersizlik olarak gördüğünü söylemisti. Bende aynı fikirdeyim bu önerilere katılmıyorum. Bu şekilde yaparak durumu neden basitlestirsin?
Bence yapacağınız en mantıklı şey bunun sizin için neden bir bosanma sebebi olduğunu aciklamak. Sen çıplak kadınlara bakıyorsun değilde, bana ihtiyacın olmadığını düşündürüyorsun.. Bende bu şekilde hissettiğim bir evlilik istemiyorum.
Bu sizin için gerçek bir boşanma sebebiyse karar size kalmis. Burada mevzu sizin düşüncelerinize ne kadar değer veriyor bunu görmek. Alışkanlıkları olabilir. Ama sizi kaybetmek pahasına göze alabilecegi kadar önemli değildir diye umuyorum. Gerekirse psikiyatriste gitmeyi kabul etmeli. Çünkü konu sizsiniz
Son düzenleyen: Moderatör: