O tip aileler oğlunun burnu sürter diye evlendiriyor. Evlenince bir peri geliyor sihirli değnek ile tembel adamı çalışkan adama çeviriyor yaSiz çalışın,çocuk yapmayı da aklınızdan çıkarın. Ailesi de safmış,ben olsam çalışmayan oğlumu ne evlendiririm ne de ona ve karısına para veririm. Avcunu yalar anca.
Eskiden kadınlar iş bırakır yer içer gezerim kocam baksın felsefesi ile :) dünya tersine dönüyor çok ilginç.Merhabalar arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim. Eşimle daha önceden görüşüp evlendik ve onun ilçesine taşındım haliyle. Burada da çok yalnız olduğumdan konuyu buraya açmak istedim. Eşimle evlendiğimizde 5 ay çalışmadı o sıra ben bir işe girdim sonra çıktım. Sonrasında da o iş buldu 3 ay çalıştı sonra bıraktı. Şimdi de bir işte çalışıyor ama beğenmediğini yorucu olduğunu sürekli söyleyip bırakmak istiyor. Anlayacağınız hiçbir işten memnun olmayıp geri çıkıyor. Bir de kendi kendine bir iş kurmak istiyor iş dediğimde hayvancılık gibi ama ben bilmediğimden ve destek olamayacağımdan bunu istemiyorum. Çalışmadığı zamanlar nası geçiniyorsumuz diye soracak olursanız da ailesinden para alıyor öyle anca. Ve oturduğumuz ev kira değil ama eski olan benim yaşımda kimsenin girmeyeceği bir ev. Yaşadığımız ilçe küçük kolay iş bulunmuyor. Lütfen bana tavsiye verin. Annem ya da çok yakınım olmadığından anlatıp tavsiye alamıyorum.
Eşiniz tek çoçuk mu bu kadar asalak ve şımarık olduğu ve işte begenmediğine göre aile biraz şımartmış madem totosuna güvenmıyor neden evlendi ? Çoçuk oyuncağımı bu siz çalışsaydınız asalak kocanızdan ayrılıp kendinize ev tutardınız yada aile yanına ,çalışmak isteyen seyyar satıcılık yapar gene ekmek getirir eve eşinizde iş yok.Merhabalar arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim. Eşimle daha önceden görüşüp evlendik ve onun ilçesine taşındım haliyle. Burada da çok yalnız olduğumdan konuyu buraya açmak istedim. Eşimle evlendiğimizde 5 ay çalışmadı o sıra ben bir işe girdim sonra çıktım. Sonrasında da o iş buldu 3 ay çalıştı sonra bıraktı. Şimdi de bir işte çalışıyor ama beğenmediğini yorucu olduğunu sürekli söyleyip bırakmak istiyor. Anlayacağınız hiçbir işten memnun olmayıp geri çıkıyor. Bir de kendi kendine bir iş kurmak istiyor iş dediğimde hayvancılık gibi ama ben bilmediğimden ve destek olamayacağımdan bunu istemiyorum. Çalışmadığı zamanlar nası geçiniyorsumuz diye soracak olursanız da ailesinden para alıyor öyle anca. Ve oturduğumuz ev kira değil ama eski olan benim yaşımda kimsenin girmeyeceği bir ev. Yaşadığımız ilçe küçük kolay iş bulunmuyor. Lütfen bana tavsiye verin. Annem ya da çok yakınım olmadığından anlatıp tavsiye alamıyorum.
Merhabalar arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim. Eşimle daha önceden görüşüp evlendik ve onun ilçesine taşındım haliyle. Burada da çok yalnız olduğumdan konuyu buraya açmak istedim. Eşimle evlendiğimizde 5 ay çalışmadı o sıra ben bir işe girdim sonra çıktım. Sonrasında da o iş buldu 3 ay çalıştı sonra bıraktı. Şimdi de bir işte çalışıyor ama beğenmediğini yorucu olduğunu sürekli söyleyip bırakmak istiyor. Anlayacağınız hiçbir işten memnun olmayıp geri çıkıyor. Bir de kendi kendine bir iş kurmak istiyor iş dediğimde hayvancılık gibi ama ben bilmediğimden ve destek olamayacağımdan bunu istemiyorum. Çalışmadığı zamanlar nası geçiniyorsumuz diye soracak olursanız da ailesinden para alıyor öyle anca. Ve oturduğumuz ev kira değil ama eski olan benim yaşımda kimsenin girmeyeceği bir ev. Yaşadığımız ilçe küçük kolay iş bulunmuyor. Lütfen bana tavsiye verin. Annem ya da çok yakınım olmadığından anlatıp tavsiye alamıyorum.
Sana burdan tavsiye çıkmaz canım. Sen daha evde yatan çalışmayan kocana bebek verme derdindesin, burdaki herkes boşan-korun- çalış üçlemesinden başka bir şey demez e sende hiçbirini yapmayıp hamile kalacak sonra bebeğim var çalışamam bebeğim var boşanamam moduna terfi edeceksin. Yani sal boşver kvler baksın sizeMerhabalar arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim. Eşimle daha önceden görüşüp evlendik ve onun ilçesine taşındım haliyle. Burada da çok yalnız olduğumdan konuyu buraya açmak istedim. Eşimle evlendiğimizde 5 ay çalışmadı o sıra ben bir işe girdim sonra çıktım. Sonrasında da o iş buldu 3 ay çalıştı sonra bıraktı. Şimdi de bir işte çalışıyor ama beğenmediğini yorucu olduğunu sürekli söyleyip bırakmak istiyor. Anlayacağınız hiçbir işten memnun olmayıp geri çıkıyor. Bir de kendi kendine bir iş kurmak istiyor iş dediğimde hayvancılık gibi ama ben bilmediğimden ve destek olamayacağımdan bunu istemiyorum. Çalışmadığı zamanlar nası geçiniyorsumuz diye soracak olursanız da ailesinden para alıyor öyle anca. Ve oturduğumuz ev kira değil ama eski olan benim yaşımda kimsenin girmeyeceği bir ev. Yaşadığımız ilçe küçük kolay iş bulunmuyor. Lütfen bana tavsiye verin. Annem ya da çok yakınım olmadığından anlatıp tavsiye alamıyorum.
Konu sahibi bebek düşünüyor sanırım bi üye ifşa etti1. Çocuk yapma
2. Boşan
çalışmayan adamla evli kalamam. söyleyeceklerim bu kadar.Merhabalar arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim. Eşimle daha önceden görüşüp evlendik ve onun ilçesine taşındım haliyle. Burada da çok yalnız olduğumdan konuyu buraya açmak istedim. Eşimle evlendiğimizde 5 ay çalışmadı o sıra ben bir işe girdim sonra çıktım. Sonrasında da o iş buldu 3 ay çalıştı sonra bıraktı. Şimdi de bir işte çalışıyor ama beğenmediğini yorucu olduğunu sürekli söyleyip bırakmak istiyor. Anlayacağınız hiçbir işten memnun olmayıp geri çıkıyor. Bir de kendi kendine bir iş kurmak istiyor iş dediğimde hayvancılık gibi ama ben bilmediğimden ve destek olamayacağımdan bunu istemiyorum. Çalışmadığı zamanlar nası geçiniyorsumuz diye soracak olursanız da ailesinden para alıyor öyle anca. Ve oturduğumuz ev kira değil ama eski olan benim yaşımda kimsenin girmeyeceği bir ev. Yaşadığımız ilçe küçük kolay iş bulunmuyor. Lütfen bana tavsiye verin. Annem ya da çok yakınım olmadığından anlatıp tavsiye alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?