- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk olunca çalışır diye düşünüyordur kesin. Şu çocukların çilesi bitmedi. Aile olamamış bireylerin aile olmasına vesile olacak sanılıyor malesefKonu sahibi bebek düşünüyor sanırım bi üye ifşa etti
Herif çocuğun da sırtına binecek…Çocuk olunca çalışır diye düşünüyordur kesin. Şu çocukların çilesi bitmedi. Aile olamamış bireylerin aile olmasına vesile olacak sanılıyor malesef
o başka biri değil miydi ya? Aynı kişi değilse de kötü, ne kadar çok böyle adam varBen sizi hatırlıyorum yine böyle bir klnu açmıştınız. Bir sürü tavsiye verildi dinlememiş adamın peşinden gitmişsiniz üstüne şimdi de çocuk için uğraşıyorsunuz sanırım. Verilen tavsiyeler boşuna...nasılsa dinlemiyorsunuz.
Kimse hobi olarak çalışmıyor veya kova ülkede güle oynaya işe gidenlerin sayısı üçü beşi geçmez.Merhabalar arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim. Eşimle daha önceden görüşüp evlendik ve onun ilçesine taşındım haliyle. Burada da çok yalnız olduğumdan konuyu buraya açmak istedim. Eşimle evlendiğimizde 5 ay çalışmadı o sıra ben bir işe girdim sonra çıktım. Sonrasında da o iş buldu 3 ay çalıştı sonra bıraktı. Şimdi de bir işte çalışıyor ama beğenmediğini yorucu olduğunu sürekli söyleyip bırakmak istiyor. Anlayacağınız hiçbir işten memnun olmayıp geri çıkıyor. Bir de kendi kendine bir iş kurmak istiyor iş dediğimde hayvancılık gibi ama ben bilmediğimden ve destek olamayacağımdan bunu istemiyorum. Çalışmadığı zamanlar nası geçiniyorsumuz diye soracak olursanız da ailesinden para alıyor öyle anca. Ve oturduğumuz ev kira değil ama eski olan benim yaşımda kimsenin girmeyeceği bir ev. Yaşadığımız ilçe küçük kolay iş bulunmuyor. Lütfen bana tavsiye verin. Annem ya da çok yakınım olmadığından anlatıp tavsiye alamıyorum.
Konu sahibinin tek konusu bu görünüyor ama...Ben sizi hatırlıyorum yine böyle bir klnu açmıştınız. Bir sürü tavsiye verildi dinlememiş adamın peşinden gitmişsiniz üstüne şimdi de çocuk için uğraşıyorsunuz sanırım. Verilen tavsiyeler boşuna...nasılsa dinlemiyorsunuz.
bilmiyorum ikinci üyelik falan olabilir mi ama basbaya aynı anlattıklarıKonu sahibinin tek konusu bu görünüyor ama...
İnanın hiç buna bakmıyor.Eşiniz tek çoçuk mu bu kadar asalak ve şımarık olduğu ve işte begenmediğine göre aile biraz şımartmış madem totosuna güvenmıyor neden evlendi ? Çoçuk oyuncağımı bu siz çalışsaydınız asalak kocanızdan ayrılıp kendinize ev tutardınız yada aile yanına ,çalışmak isteyen seyyar satıcılık yapar gene ekmek getirir eve eşinizde iş yok.
Sırf bulduğu işten çıkmasın ben çalışıyorum diye rahatlamasın dedim. Önceden çalışıyordu ama şuanki işi sadece kocam değil kimse beğenmiyor madende çünkü zorluğunu anlayabiliyorum.Birinizin çalışması lazım. Siz niye çıktınız işten?
Boşanmak en mantıklısı ailesi ömür boyu bakmaz. Öncesinde çalışıyor muydu? İnsanlar işsiz kalabilir, iş bulamayabilir. Ama bazı tipler ömür boyu çalışmaz iş bulsan 1-2 ay çalışır çıkar.
Böyle adamla bir ömür geçmez boşanmak en iyisiMerhabalar arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim. Eşimle daha önceden görüşüp evlendik ve onun ilçesine taşındım haliyle. Burada da çok yalnız olduğumdan konuyu buraya açmak istedim. Eşimle evlendiğimizde 5 ay çalışmadı o sıra ben bir işe girdim sonra çıktım. Sonrasında da o iş buldu 3 ay çalıştı sonra bıraktı. Şimdi de bir işte çalışıyor ama beğenmediğini yorucu olduğunu sürekli söyleyip bırakmak istiyor. Anlayacağınız hiçbir işten memnun olmayıp geri çıkıyor. Bir de kendi kendine bir iş kurmak istiyor iş dediğimde hayvancılık gibi ama ben bilmediğimden ve destek olamayacağımdan bunu istemiyorum. Çalışmadığı zamanlar nası geçiniyorsumuz diye soracak olursanız da ailesinden para alıyor öyle anca. Ve oturduğumuz ev kira değil ama eski olan benim yaşımda kimsenin girmeyeceği bir ev. Yaşadığımız ilçe küçük kolay iş bulunmuyor. Lütfen bana tavsiye verin. Annem ya da çok yakınım olmadığından anlatıp tavsiye alamıyorum.