Selam Arkadaşlar. Eşim ve ben ikinci evlililiğimizi yaptık. Bir sene oldu. Onun eski eşinden 4 yaşında bir kız çocuğu var. Bende şimdi 6 aylık Hamileyim.. eşimle bir kaç sorunlarımız vardı.. ben çok şikayet ederdimOnun sorumsuzluğu yüzünden .. Ama o hiç benim hakımda şikayete bulunmazdı beni çoğu zamanda altan alırdı .. ona göre bende atarlıyım o daha sessiz.. en son kavgamızda ben eşyalarımı alıp gidicektim önüme durdu herşey daha güzel olcak dedi bende ikna oldum.. Gerçekten 2 ay boyunca çok güzel geçti.. Ama ufak bir kavga yüzüne ben dayanamdım anneme gittim oda Annesinde yatmıstı o gün işi var diye bende ona kızmıştım.. ordan bi kavga başladı aileler tartıştı o Boşanmak istiyorum Dedi 3 hafta annemlerde kaldım sonra evdeki bütün eşyaları taşıtırdım.. şimdide öğrendim o sinir halinde bana blöf yapmak istemiş ama iş sarpa sardı Herşey dağıldı ikimizinde siniri geçti 2/3 günde bi arıyor bebek için ama aynı konuları tartışıp duruyoruz ikimizde bir adım atamıyoruz.. nolur bana akıl verin.. ne yapmalıyım ?