• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni rezil etti. ..

Bu sorunu uzun sure yasadim aslinda yüksek ses tonuyla konusulmasindan hoslanmiyorum ben eşim ilk evlendigimiz zamanlar yapiyordu cok utaniyor susturmaya cçalışıyor konuşarak düzeltmeye çalışıyordum basarisiz oldum sonra bir gun bilincsiz bir sekilde ama ne bagirma rezil ettim sus bagirma demeye basladi umrumda degil banane etraftakilerden dedim cirkefligin dibine vurdum oogün bugundur yapmıyor yine o hale donusurum diye herhalde:)tavsiye ederim :KK66::KK39:

Herkez konu sahibine yüklenmiş, normal sartlarda eslerin birbirleri ile bu tur konusmalari cok yanlis ama baksana adamlar çocuk gibi... milletin içinde bana bişey diyemez diye belkide egosunu coşturmus. Karşılığını almasaydi tekrar eder bu karakterde bir adam. Şimdi bir defa daha bu durumda eşine sesini yükseltirken iki kere düşünecek..

Ayrica konu biz sizce orucu birakalim mi, degil.
Konu eşinin asabi olmasi ve eşini kirmasi. Bugun boyle davranan dun de elbet kirici seyler yapmistir, lutfen artik her seyi orucla bagdastirmayalim. Cunku alakasi yok.

Niyetler onemlidir bu yuzden essekleri ac biraksakda niyet edemedikleri icin orucu kabul olmaz :) benim onumde bu olay gerceklesseydi. O kadinin yanina gider alnindan operdim. Her zaman soylerim. Insanlarla kendi dillerinden konusun sizin dilinizden degil. Bu arkadas da kocasinin dilinden konusmus. Aferin!
Zaten o bi örnekti, sadece niyet değil tatlım gün içerisinde yaptıklarında orucla bağdaşır. Amaç ac kalmak değil nefsani arzulardan (kin,şehvet,arzu,intikam vs vs) uzak durmak. Herkesle kendi dilinden konuşursan kendi dilin olmaz, herkesle aynı seviyeye düşmüş olursun. Benimde her zaman söylediğim bisey vardır herkes kendime yakışanı yapar.

yoruma sasirmamak lazım

?algıladığın nokta?

Oruç ,velhasıl din herzaman ki gibi.oruçlu olmayıp bunu yapsa ne diyecektin

olur sen dedin ya herkes orucu dini bırakır gavur demez.gavur a hayran olur vs.

AllahIM senin ve türlerinin yardımcısı olsun.okumayacağım ne yazsan da ok :-)
Iyide arkadas burda dini ibadetlerine laf etmemiş ki, orucun maksadını bilmiyorsanız tutmayın demişki gayette dogru bisey söylemiş. Şimdi Anlıyorum dini konuların neden yasak oldugunu, Lafı nasıl anlıyor bazıları bilmem

Zaten o bi örnekti, sadece niyet değil tatlım gün içerisinde yaptıklarında orucla bağdaşır. Amaç ac kalmak değil nefsani arzulardan (kin,şehvet,arzu,intikam vs vs) uzak durmak. Herkesle kendi dilinden konuşursan kendi dilin olmaz, herkesle aynı seviyeye düşmüş olursun. Benimde her zaman söylediğim bisey vardır herkes kendime yakışanı yapar.

Burda yorum yaparken kendimizi onlarin yerine koyarak yapmak lazim. Ben sahsen esim bana milletin icinde salak diyip bagirirsa bende bir sekilde veririm cevabini. Cunku kendi deneyimlerimden ogrendim ki ben ne kadar susarsam o kadar tepeme bindiler. Beni yetersiz, salak sandilar. Nasil olsa Eucalyptus sesini cikarmiyor dediler ve ne giyip giymeyecegime bile karistilar ki ben oyle acik giyen biride degilim. Herneyse, ben ne zaman sesimi cikarmaya baslayinca kiyamet koptu ama o gunden bu gune cok sukur kimseyle sorunum yok simdi herkesin basinin taciyim. Oruclu olayim yada olmayayim herkese hadlerini bildirim ama cirkeflik yapmadan. Ve konu sahibininde cirkeflik yaptigini sanmiyorum. Siz yine kendinize yakisani! Yapin artik neyi yakistiriyorsaniz.

Burda yorum yaparken kendimizi onlarin yerine koyarak yapmak lazim. Ben sahsen esim bana milletin icinde salak diyip bagirirsa bende bir sekilde veririm cevabini. Cunku kendi deneyimlerimden ogrendim ki ben ne kadar susarsam o kadar tepeme bindiler. Beni yetersiz, salak sandilar. Nasil olsa Eucalyptus sesini cikarmiyor dediler ve ne giyip giymeyecegime bile karistilar ki ben oyle acik giyen biride degilim. Herneyse, ben ne zaman sesimi cikarmaya baslayinca kiyamet koptu ama o gunden bu gune cok sukur kimseyle sorunum yok simdi herkesin basinin taciyim. Oruclu olayim yada olmayayim herkese hadlerini bildirim ama cirkeflik yapmadan. Ve konu sahibininde cirkeflik yaptigini sanmiyorum. Siz yine kendinize yakisani! Yapin artik neyi yakistiriyorsaniz.
Siz çirkeflik demiyorsunuz ama Karşıdan Gören'e sormak Lazım, neyse sende kendine yakışanı yap tabi en doğal hakkındır. Ben bağırıp çağırmam ama kimsede beni ezmeye çalışmaz veya karışmaz, iletişimle alakalı sanırım. Neyse Hoşçakalın :KK54:

Burnundan getir ki bidaha yapamasın... ders olsun.. yontulmuyo bunlar yahu hepsi aynı

kocanız oruc tutamıyorsa sınırıne hakım olamıyorsa tutmasın ona boyle soyleyın ne demek oruycluyum sınırlıyım dayanamayorum oruc ıskence mı sankı oyle algılıyosa tutmasın

bir daha görmeyecegın ınsanların yanında olmus bu tartısma sonucta arkadas ortamında falan olsa farkl seyler yazardım ama bosver ıkınızde bırbırınıze laf soylemıssınız olur oyle uzatmayın bence

Arkadaşlar şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok Üzgünüm çok kirginim içim çok acıyor...

demin eşim olacak o adamla alışverişe gittik .. gitmez olsaydım.. meyve sebze seçerken çok oyalanmisim bana milletin içinde bağırdı...

bi kadın vardı hemen yanımızda baktı güldü bende dayanamadım..
bagirma patlatirim şimdi sana bitane dedim... rezil etti beni ne bagiriyor diye gelen geçen bize bakıyordu...

bende tepkimi gösterdim çıktım eve gittim arkamdan dur dur falan dedi dinlemedim. ..
rezil etti beni ya uzun sürmüş diye .. orucluymus duramiyormus sanki ben oruclu degilimm .. allah allah.. bağırdı resmen bana milletin içinde... çok utandım allah kahretsin...
içimden atamiyorum hi c..ağlıyorum suan nasıl bi adi lik bu yaaa....
demin bana laf attı bırak konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum. .. pişman etmezsem bana ISSIZZ demesin ler burnundan getirticem o kimmiş ki beni rezil ediyor... adi pislik terbiyesiz...
Aaaaa bende bu akşam bu tarz bişey yaşadım. Elbise seçerken çok zaman geçirmişmişim, alıp hemen çıkaymışım. Benim ki bağırmadı da söylendi durdu, oruçlu ona verdim ama moralim de bozuldu, ağlamaklı oldum zor tuttum kendimi. Dün de bu tarz bişey yapmıştı. Bunlara oruç tutmak yaramıyor ya! Sinir küpü oluyorlar. Benle gelme o zaman alışverişe diyorum olmaz senle alışveriş yapmayı seviyorum diyor, deli ya:KK47:
Bi de 5dk sonra sırnaşıyor, bu bana küsmüş mü diye takılıyooo :KK39:
Ne edeyim delidir melidir ama nihayetinde benimdir :KK4:
Ama senin ki bağırmış. Surat yap, bırak kıvransın . Bir daha aynı saygısızlığı yapmayacağına ikna olduğunda affet canım ve bence bi daha o markete gitme, bakışlar rahatsız eder, yok yere üzülürsün.

3 yıllık evliyiz

hadi kızım senimi bekliycem aptal falan dedi nasıl bagiriyor sus dedim dinlemedi bende onu rezil etmek için... kes sesini patlatirim şimdi sana bitane dedim millet bize bakıyordu... allahimmmm rezil olduk yaaa çok Üzgünüm çok...
:KK57:

hayır tavsiyelere bak ya adam sana hakaret edip bagirsin ama sen sus cevap verme. oldu bi de haklısın deseydi kadin.

tabi ki karşılığını görecek o kim oluyomus ya herkes haddini bilsin.

...........................yaptığı hiç hoş değil tabiki ancak herkes çoktan unutmuştur takma kafana

bi çok kişi bunun daha kötüsünü yaşıyor

kırılmışsın belli bunu bi daha yapmaması için net tavrını koy ancak uzatmanın ne sana ne karşındakine faydası var

böyle böyle karmaşık bi hal alır

sensin bensine döner

sonuç biz nasıl bu hale geldik !!!

bide bol bol besmele çek rahatlarsın birde HZ. Yunusun balığın karnında okuduğu duayı ;)

Son düzenleme:
Bu sorunu uzun sure yasadim aslinda yüksek ses tonuyla konusulmasindan hoslanmiyorum ben eşim ilk evlendigimiz zamanlar yapiyordu cok utaniyor susturmaya cçalışıyor konuşarak düzeltmeye çalışıyordum basarisiz oldum sonra bir gun bilincsiz bir sekilde ama ne bagirma rezil ettim sus bagirma demeye basladi umrumda degil banane etraftakilerden dedim cirkefligin dibine vurdum oogün bugundur yapmıyor yine o hale donusurum diye herhalde:)tavsiye ederim :KK66::KK39:
Vayyyy iyi taktikmiş. Ama çok dolmuş olmak gerek bunun için :rolleyes:
Deli deliyi görünce sopayı saklar misali!!!

Oruç zaten açlıkla ve mahrum bırakılan tüm durumlarla başetmek için tutuluyor, arkasından da tüm bu mahrum bırakılanlar için şükretmekle devam ediyor. Bu olayın çözümüne orucu bırakın gitsin demek çok yanlış bence, oruç nefsin terbiyesidir ve çok sinirlenilen bir ortamda sakin kalabilmek de bir tür nefis terbiyesidir. Yani orucu bırakmak yerine daha bilinçli oruç tutmak lazım aslında.. Konu sahibi adına üzüldüm ama hepimiz böyle sinir atakları yaşayabiliyoruz o ortamda size gülen biri olduysa o onun terbiyesizliğidir..

Ayy aynısının bi değişiği bana da olmuştu.

Süpermarketten çıkmak üzereyiz, kasadaki görevliden kısa winston istedim. görevli bana yanlışlıkla uzununu vermiş, ve ben bunu fark ettiğimde kredi kartı şifresini onaylamış bulundum.

bunun ardından dedim yanlış vermişsiniz, değiştirebilir misiniz? kadın hayır yanlış vermedim, siz söylemediniz diye ısrar etmeye başladı. Söyledim diyorum, söylemedin diyor. Artık senli benli olduk. Lanet olsun deyip çıkmak da istemedim, inada bindirdim. Resmen herkesin içinde yalancı durumuna düşürdü beni kasiyer ve millet sağdan soldan arkadan durdu bizi seyrediyor. Belki 7-8 kere böyle gitti gitti geldi "söyledim, hayır söylemedin"

Tam o sırada eşim bağırmasın mı bana" eeehh başlarım uzununa kısasına yürü hadi be!" diye.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü döküldü resmen. Sonra aldım ama boyunun ölçüsünü, sen ne biçim adamsın, ne duruma düştüm bi de üstüne sen rezil ettin diye baya yedim kafasının etini. :KK1:

3 yıllık evliyiz

hadi kızım senimi bekliycem aptal falan dedi nasıl bagiriyor sus dedim dinlemedi bende onu rezil etmek için... kes sesini patlatirim şimdi sana bitane dedim millet bize bakıyordu... allahimmmm rezil olduk yaaa çok Üzgünüm çok...

Eşinizin sizinle böyle konuşmasına üzülün, boşverin başkalarını.. Bir daha mı göreceksiniz sanki. Evlerinde gidince çoktan unutmuşlardır. Değmez bunun için ağlamaya.

Dışardaki insanlar zerre umrumda olmaz benim.

Hani iletişim şekline karışılmaz elbet kişi arasındaki fakat siz eğer böyle şeyleri uluorta rahatlıkla söyleyebiliyorsanız ( hakaretleri) sinir olmanıza gerek yok sizde saydırıyorsunuz eşinizde. Alışmışsınız. Ama dışarıda kimseyi huzursuz etmeye hakkınız yok. Burada dur denir adama.

Hemen barismayn hatasini anlasn cok ayip ya Erkeklik yaptim saniyor herhalde

Back
X