• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni rezil etti. ..

Alış veriş yapan insanları rahatsız etmeye hakkınız yok ikinizin de. Şimdi sakinleş ve yazdığın hakaret dolu kelimelerin eşinin sözlerinden ne farkı olduğunu düşün.

Simdi git elini yuzunu yika sonraaa dogruuuy ödevlerinin başınaa !! :rolleyes:

Gibi bir yorum olmus :-)

Bence iyi yapmissin. Bir daha ki sefere bagiracagi zaman aklina bu olay gelir :) oruc tutma diyen arkadaslarda herkes kendi isine baksin. Oruc tutuyor diye ne yani savunmasinmi kendini? Evet orucluyken nefsimi terbiye etmek lazim vs. fakat bu olayda nefsin baglantisi yok bence. Konu sahibi durup durdugu yerde patlamamis sonucda. Bence iyi yapmissin evet rezillik olmus ama emin ol bir daha bu olay yasanmaz aranizda :) kendini ezdirmedigin icin aferin sana!
Kendini savunurken rezil etmiş yalnız. Orucun nefsi terbiye etmek oldugunu biliyorsan Buda gayet nefsi bir durum bunuda bilmen gerekirdi. Sözüm meclisten dışarı eşeğe aksama kadar saman verme oda oruc tutmuş olur o zaman

Seninde eşinden farkı kalmamış ki.
En iyisi uzak durup ordan uzaklassaydın kim vurduya giderdi.
Millet deliye bak kendi kendine bağırıyor der gülüp geçerdi.

Burnunu sürttür.Utanma duygusu olmayan insandan korkacaksın.

Sinirliylek ben de sizin gibi oluyorum.. :))) o an onu öldüresim geliyor gözüme perde iniyor resmen :)) Sabaha kadar geçer sinirin sonra oturur konuşursun anlatırsın..

Kim ne düşünürse düşünseydi. Ay bırakın millet sunu der bunu der demeyi. Şimdide zavallı adam Karısı nasıl Cadı adamı herkesin ortasında dövmekle tehdit etti demişlerdir emin ol, kocanın odunlugunu görmeden. Herkes kendine yakışanı yapar. Çocuğa bile söylenmez kaldıki kocaman adama herkesin ortasında öyle demek Hanımefendiliginize yakışmamış. Şimdide hala intikam almak istiyorsunuz, ikinizde rezil olmuşsunuz iste bosver artık düşünüp durma

bağırdı gi için yeter sus artık dedim devam etti kes artık patlatcam dedim ona yaklaşıp dedim bunu ben yüksek sesle söylemedim...
susm uyor du sinirlendim bende... millet bakıyor ama hala bagiriyor... dayanamadım bende ezik gibi duramazdim...

Oruçluyken kalp kirmamaya daha da dikkat etmeli insanoglu diye dusunuyorum. Kendi ameli icin.

Sizin gaza gelip imajinizi kurtarma yonteminiz olmamis evet de, esiniz cok ayip etmis. Damariniza basmis resmen.

Yapici olun bence intikam almak daha da kotulestirebilir. Anlamasini saglayin.

Bagirmak ayri, salak aptal gibi kelimeleri kullanmak ayri. Sadece bagirsa hadi bir nebze de. O kotu kelimeler cok kirici. Bir kez soyleyen surekli soyler eger iyi uyarilmazsa diye dusunuyorum.

bağırdı gi için yeter sus artık dedim devam etti kes artık patlatcam dedim
bağırdı gi için yeter sus artık dedim devam etti kes artık patlatcam dedim ona yaklaşıp dedim bunu ben yüksek sesle söylemedim...
susm uyor du sinirlendim bende... millet bakıyor ama hala bagiriyor... dayanamadım bende ezik gibi duramazdim...
seni duymadıklarından eminsen rezil olan kocan olmus. Ay ne kaba biri yazık kadına demiştir gören, sen neden rezil oluyorsunki eşinin odunlugundan. Yineliyorum herkes kendine yakışanı yapar. Eşinin davranışı icin kimse seni asagılayıp dalga geçmezdi. Eşine harika davranan adamlar görünce ay kadına bak ya hakediyor gercekten demiyor kimse. Adama bak be ne kadar kibar diyor. Bu durumda aynı. Sende sonucta altta kalmamışın dahada intikam almak icin uğraşıp durma.

Valla iyi yapmissiniz cunku ben boyle erkeklerden nefret ediyorum.Kadin kendine alisveris yapiyor para veriliyor tabikide inceleyeceksiniz benim babamda mesela az once alisverise gittik orucluyduk yani yavas yavas yapsak ne olur aceleci davrandi ama bisey demedik.Ama esiniz bi daha yapmaz iyi demissiniz agziniza saglik:KK19:

Sizin bi suçunuz yok valla ya gelmeyecek ya sabredecek. Sanki kıyafet bakıyorsunuz da. yiyecek alıyorsunuz eve sonuçta. Ne hakki var rezil etmeye bagirmaya. Hem ikiniz de orucluymussunuz. Erkekler de ne sabırsız ya. Sanki tek kendisi oruç tutuyor. Su an oruc tutan insaat iscileri falan napsin ya da tarlada gunesin altinda calisanlar. Orucu sabrı öğrenmek için de tutuyoruz sonucta anlayana.

Dün oğluma bir şeyler almak için bilindik bir mağazaya girdim. Bir süre sonra dikkatimi çekti ki bütün erkekler mutsuzdu.
Reyonlara bakan eşlerinin arkasında dikilirken resmen mutsuzluktan ölüyorlardı. Hatta birisi askıya çarptığı için öyle bir küfür savurdu ki... Neyse ki eşi duymadı ve mutlu mutlu alışverişe devam etti.
-Bu nasıl hayatım?
-Çok güzel.
-Peki bu?
-O da çok güzel.
-Bu mu, bu mu?
-...
Mutsuz, negatif, asık suratlı adamlar toplama kampı gibi AVM'ler.
O mutsuzluğu "Niye herkesin çocuğu gibi eğlenmiyorsun sen?" diye çocuğunu hırpalayarak ortalığa beyan eden baba gördü bu gözler.

Ben böyle manzaraları, davranış ve tutumları oruca yormuyorum.
Orucun getirdiği bir yorgunluk, halsizlik olur ki bu da sessizlik, enerjisizlik olarak kendini gösterir.
Hayvanlık olarak değil.

Bu derece huysuzluk eden insan bunu açlıktan, susuzluktan etmiyor mizacı böyledir diye düşünüyorum.
Sorunlu her yerde, her durumda sorunlu yani.
Huzursuzluklarına, içinde yaşattıkları canavara kısacası astarına orucu alet etmesin kimse.

Yok gerçekten bunu sebep gösteriyorsa da tutmasın böyle orucu evet.

Konu sahibi arkadaşım kocan da muhtemelen sabır, tahammül duygusundan normalde de yoksun, aksi bir adam.
Orucu da kendine bahane etmiş.

Bence de büyük terbiyesizlik, ne kadar hoş olmasa da sanırım o ortamda ağzının payını vermeden ben de duramazdım.

burası da dini fetva hattına dönmüş.

böyle olacaksanız oruç tutmayın ne demek? insanlar kendilerinde böyle lafı diyecek cesareti nereden buluyorlar anlamıyorum.

eşin çok çok yanlış davranmış. umarım özür diler ve özründe samimi olur da barışırsınız.

Aynen oruc tutmayin ne alakaysa.

patlatırım bi tane mi dediniz?vallahi bu çok ağır olmuş.bağırdıysa,onun terbiyesizliği bu.keşke gülümseyerel laf soksaydınız.mesela "yerken öyle demiyorsum ama"gibi.
ben de alışveriş yaparken çok incelerim.son kullanma tarihleri falan.aynen eşim sizin eşiniz gibi sinir olur.ama hiç takmam.
artık ya arabada bekliyor.ya da biyerde oturup kitap,gazete okuyor.işim bitince kasaya geliyor.alışveriş poşetlerini taşıyor.o memnun,ben memnun...

Arkadaşlar şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok Üzgünüm çok kirginim içim çok acıyor...

demin eşim olacak o adamla alışverişe gittik .. gitmez olsaydım.. meyve sebze seçerken çok oyalanmisim bana milletin içinde bağırdı...

bi kadın vardı hemen yanımızda baktı güldü bende dayanamadım..
bagirma patlatirim şimdi sana bitane dedim... rezil etti beni ne bagiriyor diye gelen geçen bize bakıyordu...

bende tepkimi gösterdim çıktım eve gittim arkamdan dur dur falan dedi dinlemedim. ..
rezil etti beni ya uzun sürmüş diye .. orucluymus duramiyormus sanki ben oruclu degilimm .. allah allah.. bağırdı resmen bana milletin içinde... çok utandım allah kahretsin...
içimden atamiyorum hi c..ağlıyorum suan nasıl bi adi lik bu yaaa....
demin bana laf attı bırak konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum. .. pişman etmezsem bana ISSIZZ demesin ler burnundan getirticem o kimmiş ki beni rezil ediyor... adi pislik terbiyesiz...
yanında size gülen hanıma ne bakıyorsun dingil deseydiniz valla deseydiniz Ona neymiş ya

Ben böyle manzaraları, davranış ve tutumları oruca yormuyorum.
Orucun getirdiği bir yorgunluk, halsizlik olur ki bu da sessizlik, enerjisizlik olarak kendini gösterir.
Hayvanlık olarak değil.

Bu derece huysuzluk eden insan bunu açlıktan, susuzluktan etmiyor mizacı böyledir diye düşünüyorum.
Sorunlu her yerde, her durumda sorunlu yani.
Huzursuzluklarına, içinde yaşattıkları canavara kısacası astarına orucu alet etmesin kimse.

Yok gerçekten bunu sebep gösteriyorsa da tutmasın böyle orucu evet.

Konu sahibi arkadaşım kocan da muhtemelen sabır, tahammül duygusundan normalde de yoksun, aksi bir adam.
Orucu da kendine bahane etmiş.

Bence de büyük terbiyesizlik, ne kadar hoş olmasa da sanırım o ortamda ağzının payını vermeden ben de duramazdım.
Yok zaten oruçla bağdaştırmadım ben.
Genel bir gözlem diyelim, sevmiyorlar böyle şeyleri.
H.sonu evde oturmak, uyumak, tekrar oturmak daha cazip geliyor onlara.
Özellikle büyük şehirlerde manzara aynı. Belli ki evdekilerin ısrarına dayanamayıp çıkmışlar.

Ya adam bana bağırarak aptal diyecek bende hanımefendiliğimi korumak adına hiç sesimi çıkarmayacağım. O zamanda ne ezik kadınsın kocan sana bağırma Hakk'ını nereden buluyor derdiniz.

Ben hak verdim konu sahibine. Bir daha böyle ulu orta bağıramaz. Ders olsun ona.

Kesinlikle cok iyi yapmış. Eşi düşünerek hareket eder bundan sonra inşallah :)

Back
X