Ay oruçluyum mazeretine sığınmayı bırakın artık bir ya. 5 yaşında çocuğu taciz ediyor oruçluydum diyor, adam öldürüyor oruçluydum, karısına bağırıyor oruçluydum. Hee hee, Allah da öteki tarafta gündüz bir şey yapmaz da iftardan sonrasını bilmiyorum. Tövbe tövbe. Tiksindim şu cümleden güzelim ibadetleri hakim olamadığınız öfkenizle kirlettiniz. Kocanıza gelince diyecek laf yok. O çok hatalı sen de hatalısın..Arkadaşlar şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok Üzgünüm çok kirginim içim çok acıyor...
demin eşim olacak o adamla alışverişe gittik .. gitmez olsaydım.. meyve sebze seçerken çok oyalanmisim bana milletin içinde bağırdı...
bi kadın vardı hemen yanımızda baktı güldü bende dayanamadım..
bagirma patlatirim şimdi sana bitane dedim... rezil etti beni ne bagiriyor diye gelen geçen bize bakıyordu...
bende tepkimi gösterdim çıktım eve gittim arkamdan dur dur falan dedi dinlemedim. ..
rezil etti beni ya uzun sürmüş diye .. orucluymus duramiyormus sanki ben oruclu degilimm .. allah allah.. bağırdı resmen bana milletin içinde... çok utandım allah kahretsin...
içimden atamiyorum hi c..ağlıyorum suan nasıl bi adi lik bu yaaa....
demin bana laf attı bırak konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum. .. pişman etmezsem bana ISSIZZ demesin ler burnundan getirticem o kimmiş ki beni rezil ediyor... adi pislik terbiyesiz...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kocam beni rezil etti. ..
- Konu Sahibi ISSIZZ
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?oruç tutuyorum diye sinirli olan insanlara da tuhaf bakıyorum.Arkadaşlar şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok Üzgünüm çok kirginim içim çok acıyor...
demin eşim olacak o adamla alışverişe gittik .. gitmez olsaydım.. meyve sebze seçerken çok oyalanmisim bana milletin içinde bağırdı...
bagirma patlatirim şimdi sana bitane dedim... rezil etti beni ne bagiriyor diye gelen geçen bize bakıyordu...
bende tepkimi gösterdim çıktım eve gittim arkamdan dur dur falan dedi dinlemedim. ..
rezil etti beni ya uzun sürmüş diye .. orucluymus duramiyormus sanki ben oruclu degilimm .. allah allah.. bağırdı resmen bana milletin içinde... çok utandım allah kahretsin...
demin bana laf attı bırak konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum. .. pişman etmezsem bana ISSIZZ demesin ler burnundan getirticem o kimmiş ki beni rezil ediyor... adi pislik terbiyesiz...
oruç her anlamda oruç
sadece yemek yememek değil.
insanlara karşı da sabırlı ve sevgi ile yaklaşılması gereken bi ay . oruç bu demek.
bunu başaramayan insan çoook .
sanıyorlar ki oruç tutuyoruz .
tam anlamıyla olmuyor işte.
siz de sakin ve sabırlı olun.
yaptığı yanlışı düzeltmesine fırsat verin bence.
ben de nefret ediyorum benle başkasının yanında bağırarak konuşmasından. asla tahammül edemiyorum sinirlerim zıplıyor çldıracak gibi oluyorum resmen. ben de o anki sinirle sizin yaptığınızı yapardım boşverin markettekileri tanımıyorsunuz ne de olsa. ama bundan sonra tekrarı olmması için gereken her türlü burun sürtme işlemini yapın mutlaka. alışverişi de genelde iftardan sonraya bırakın bence ramazanda. iş çıkışı eve gidip uyumak dışındaki her aktivite beni de strese sokuyor ramazanda
3 yıllık evliyiz
hadi kızım senimi bekliycem aptal falan dedi nasıl bagiriyor sus dedim dinlemedi bende onu rezil etmek için... kes sesini patlatirim şimdi sana bitane dedim millet bize bakıyordu... allahimmmm rezil olduk yaaa çok Üzgünüm çok...
görenlerden dolayı üzülme bence. nihayetinde her sabah kalkıp ta yüzlerine bakmayacak, belki bir daha görmeyeceksin.üzüleceğin şey nasıl olur da eşinin sana böyle davrandığı olsun sadece. ben zaten erkeklerin oruç bahanesine bu tersliklerini anlamıyorum, anlamayacağım. bana tutuyolar sanki oruçlarını. sanki oruç sadece aç kalmak. hayret yani. afrikadaki insanlar da her gün aç. hem de sahur bile yapamadan oruç tutuyorlar. o zaman tutmayın kardeşim. kalp kırmak kabe yıkmak gibidir. eee n'oldu tuttuğun oruca? yıktın kabeyi, daha mı iyi oldu şimdi. hayret yani..bence sen de kızmışsın ama haketmiş.tavrını koy. hatasını anlasın.
Arkadaşlar şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok Üzgünüm çok kirginim içim çok acıyor...
Basina oruc ve sicak vurmus bence. Benim esim de yapti bi iki defa oyle. Ama tiroid hastasi sinir yapiyor onda tiroid. Agzinin payini verdim. Kustum gunlerce. Sebep ne olursa olsun kabullenilmez bi saygisizlik cnm haklisin
3 yıllık evliyiz
hadi kızım senimi bekliycem aptal falan dedi nasıl bagiriyor sus dedim dinlemedi bende onu rezil etmek için... kes sesini patlatirim şimdi sana bitane dedim millet bize bakıyordu... allahimmmm rezil olduk yaaa çok Üzgünüm çok...
bence siz 'kes sesini patlatırım şimdi sana bi tane' diyerek kendinizi daha da rezil duruma düşürmüşsünüz. eşiniz hadi seni mi bekleyeceğim deseydi bir şey yok diyecektim de ardındaki aptal lafı gerçekten gurur kırıcı. Keşke cevap vermeyip sakin bir şekilde iftardan sonra tavrınızı gösterseydiniz.