• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni rezil etti. ..

Ya adam bana bağırarak aptal diyecek bende hanımefendiliğimi korumak adına hiç sesimi çıkarmayacağım. O zamanda ne ezik kadınsın kocan sana bağırma Hakk'ını nereden buluyor derdiniz.

Ben hak verdim konu sahibine. Bir daha böyle ulu orta bağıramaz. Ders olsun ona.

Bende hak verdim. Tamam belki patlatıcam sana falan ağır kaçmış olabilir ama bende susup durmazdım. En azından "pazardan meyve sebze almak seni sıkıyorsa, akşam olduğunda da benden yemek beklemezsin ayrıca bana da bağırma hakkın yok böyle yapıcaksan eve git sen" der eve gönderir, peşine de onun sevdiği hiçbir şeyi almaz tek başıma anca bu kadarını getirebildim derdim.

Yani susup otursa bu sefer de adam yüz bulacak utanmadan kaç yaşındaki insanı toplum içinde azarlamaya alışacak. Ağzının payını alması iyi olmuş. Sanki adam bağırdığında hiç rezil olmadılar da kadın karşılık verdiğinde mi rezil oldular? Ha bir eksik ha bir fazla, rezalet yine aynı rezalet.

Yok zaten oruçla bağdaştırmadım ben.
Genel bir gözlem diyelim, sevmiyorlar böyle şeyleri.
H.sonu evde oturmak, uyumak, tekrar oturmak daha cazip geliyor onlara.
Özellikle büyük şehirlerde manzara aynı. Belli ki evdekilerin ısrarına dayanamayıp çıkmışlar.

Anlıyorum..
Ayy böyle insanlar lütfen evlenip çocuk falan yapmasın diyorum ben de.
Kendine enerjisi olmayan insan eşine, çocuğuna ne verebilir?
Otur, yat, otur hayatı seven insan gerçekten eş de olmasın, ana baba da.
Ot gibi yalnız yaşayıp gitsin.
Ya da kendi gibi bir ot bulup birbirlerini idare etsinler.
Ne sinir bozucu.

Sizin patlatırım bir tane demeniz hic hoş olmamis. Eşinizden bir farkiniz kalmamış

Isteyen Oruç tutar,ve ıstediği tepkiye verır,Oruç tutmayın demek çok ilginç,bırakın orucu sabah cayı az geç içsem o Biçim olurum,o halde bende hiç uyanmayayım ,yaşamayayım,bunda abartılacak bişey yok,sız çocuklarınıza arkadaşına ailenıze oyalanma falan dıye hıc bağırmıyorsunuz,mınıbüsdeyım şoförüne Yada sızı kasada bekletene hıç ama hıç kızmıyorsunuz,regli olunca krızne gırıp sağa sola sarmıyorsunuz,zavallı Oruç ne çok sevmeyenın var senın,kurban olurum senı bıze farz kılana,başımın üstündesın bıl,konu sahıbım sana gulenın densızlığı belki oda oruçtur,ne rezilliği tatlım,bu rezıllık değil,asıl rezıller utansın

adam orucu bahane etmese idi kimse oruç tutmasın o zaman demezdi kimsenin derdi fetva değil, evet efendim sağa sola saranlar tutmasın, burda gene karı koca der geçersin geçen bir kız servis şoföründen dayak yiyordum diye konu açmıştı, o.herif de orucu bahane etmiş, bu hafta değil önceki hafta pazarda, yanımda domates seçen kadını bir başka kadın çekil surdan biz de bakalım zaten niyetliyim ayakta zor duruyorum diye tersledi, millet mecbur mu azar yemeye

Siz de koca doven kadin imaji cizmissiniz.
Kocaniz saygisiz kendini rezil etmis.
Siz de saygisizsiniz kendinizi rezil etmissiniz.

Bence burnundan getirmyi÷n yaptiklarini. Ikinizin yaptiklarini ikinizin burnundan getirin. Kendinizi de cezalandirin bi ara lutfen. Esine patlatirim sana demek de ne oyle yaaaa

Ben esime cok kizsam da agzimdan tek hakaret cikmaz. Siz ozsayginizi kaybetmissiniz once onu bulun. Esin rezillik yapti diye senin de onun seviyene inmen gerekmiyordu. Sen sussaydin tek o rezil olacakti sen de hakli olacaktin. Suan beraberesiniz. Esin de zaten soyledigin o agur sozu tinlamamis bile hala pesinde dolaniyor.

gene bir okuduğumuzu anladık mı durumu, yahu adam asabiyet ve hakaretine orucu zemin yapmasa tutmasın o zaman denmezdi, durduk yere heyy oruç tutmayın demedi kimse

Türkçe 1 den bi daha bi başlayın

adam orucu bahane etmese idi kimse oruç tutmasın o zaman demezdi kimsenin derdi fetva değil, evet efendim sağa sola saranlar tutmasın, burda gene karı koca der geçersin geçen bir kız servis şoföründen dayak yiyordum diye konu açmıştı, o.herif de orucu bahane etmiş, bu hafta değil önceki hafta pazarda, yanımda domates seçen kadını bir başka kadın çekil surdan biz de bakalım zaten niyetliyim ayakta zor duruyorum diye tersledi, millet mecbur mu azar yemeye

Haklısın canım kimse kimseden azar yemeye mecbur değil tabi ama.
Senin de dediğin gibi oruç bahane ediliyor bu insanlar tarafından yani gerçek davranış sebebi bu değil.
O şoför dingilin teki, o kadın da cadalozun teki normalde bunların oruçsuz halinden de bir cacık olmaz anlayacağın :)

Haklısın canım kimse kimseden azar yemeye mecbur değil tabi ama.
Senin de dediğin gibi oruç bahane ediliyor bu insanlar tarafından yani gerçek davranış sebebi bu değil.
O şoför dingilin teki, o kadın da cadalozun teki normalde bunların oruçsuz halinden de bir cacık olmaz anlayacağın :)

alt mesaj şu oluyo: ben orucum beni alttan almalısın

Haklısın iyi yapmışsınız biraz ağır olmuş söyledikleriniz ama... Orda kendinizi savunmasanız içinize atacaktınız ki bu daha kötü.Umarım bir daha da yaşanmaz böyle bir olay.

Konu sahibi tepkinde çok da haksız değilsin bence,eşim bana milletin içinde aptal diye bağıracak ben de hanimefendi olup susacagim...oldu efenim

Ayrıca burada fetva veren kimse yok eğer orucluyum diye ona buna saldırıp kalp kıracak isek zaten bu ibadet değil aç kalmak oluyor sadece.benim bildiğim ramazan ayı hoşgörü ayidir etrafı kırıp gecirin sonra da orucu bahane edin ayı değil.

Sizin cevabınız güzelmi.demekki birbirine hakaret edebilen bir çiftsiniz saygı yoksa işte böyle her yerde ortaya cıkabilir.insan kendine verilecek tavrı bir yerde kendi seciyor.nerde ne şekilde olursa olsun.:KK14:

evlilikte olabilir canim boyle tatsiz durumlar.millet ne rezillikler yasiyor ,burda goruyoruz.kocan terbiyesizlik etmis sende sabrin tasinca cosmussun.cayinizi ictikten sonra daha bir sakinler konusursunuz

Bir musibet,, bin nasiatten iyidir.. Sende eşinle aynı duruma düşmüşsün diyenlere katılmıyorum,, Bir kişi eşine markette,dışarıda,içeride nasıl davranacagını bilsin artık..sus ,sus anlamıyorlar ki.. Marketlerde çok görüyorum eşlerini azarlayan erkekleri,, hanım göz altından bir bakıyor biri duydumu diye..

okuduğunu yanlış anlayanlardan şikayet edenlerden biriyimdir. ancak burada bir yanlış anlama yok ki.

ne olursa olsun kimse kimseye oruç tutmasın diyemez. oruç farz olan bir ibadet. oruç tutarken sinirlenen bağıran çağıran günaha girer zaten. ama biz ona sinirleniyorsa oruç tutmasın diyecek yetkide değiliz. ya da oruç tutma o zaman diye akıl bile veremeyiz. sinirlenenler oruç tutmasın diye bir şey var mı dinimizde. sinirlenen kişiye oruç tutma demek yerine doğrusunu hatırlatmalı sinir yatıştırıcı şeyler tavsiye etmeliyiz. kaldı ki bu bile bağlamaz. o kişiden uzak dururuz olur biter.

kimse kimsenin orucu kullanmasını doğru bulmuyor zaten. ama ben kimseye oruç tutmayın o zaman demenin vebalini almam.

Kimsenin ibadeti beni ilgilendirmez,Allahla onun arasında sonuçta.. İnsanlar lütfen karsısındakini azarlayıp, bagırıp sonra da ben orucum amaaa?!! demesin.Beni alakadar eden kısım burası

Siz oruc tutmuyorsunuz sadece ac kaliyorsunuz.
Saygi da kalmamis. Nereye kadar boyle yurur ki bu evlilik saygi olmazsa. Ikiniz de birbirinize sayginizi yitirmissiniz. Evlilik birinin daima onde yurumesi degildir. Evlilik yan yana yurumektir hayat yolunda. Zorluklara beraber gogus germektir. Sizinki guc savasina donusmus. Ikiniz de oturun bi dusunun. Baskalarina rezil oldugunuzu bir kenara birakin. Oturun ne yapiyoruz biz diye bir dusunun. Hatta mumkunse cocuk yapmayin. Eger tabi boyle devam edecekse.

Back
X