• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni rezil etti. ..

Esiniz saygisizlik yapmis. O kunuda yerden goge kadar haklisiniz. Siz de orda hic bir sey demeyip eve gelince geregini soyleseydiniz eminim daha etkili olurdu.

Orucluyken sinirli olanlari anlamiyorum. Insanin orucluyken birak kavga etmeye, konusmaya hali olmaz. Orucluyken sinirli olmak bence yalan.

Evet ona haddini bildirin. Birdaha disarda sizinle bu sekilde bagirarak hakaret ederek konusmasin.

Ama bu kadar da sinirlenip kendinizi hirpalayip aglamayin. Neticede o insanlari birdaha gormeyeceksiniz. Biz de larsilasiyoruz arada bir boyle insanlarla alisveriste. Karisina bagoran,cocuguna bagiran vs.. Ama o an bakiyosun ve unutup gidiyosun. Eve gidince aklinda bile olmuyo yani.

Birde su orucluyken yaptim,sinirliydim vs savunmalar yok mu nefret ediyorum...

Tutamiyosunuz kardesim o zaman. Tutmayin yani.

Kocaniz ayip etmis ancak sizde altta kalmamissiniz.

Ikinizin yaptığı da terbiyesizlik.
Siz ona bana bagirma patlatirim simdi bir tane demeseydiniz suan haklıydınız ama yeteri kadar cevabini vermissiniz

Burnundan gelmistir yani bence opusun barisin, orucken de daha sabirli olmayi deneyin ki sevabini alasiniz.

Benim annem çok dayak yedi Saçma sebeplerden insan içinde .sebeplerden birini Söyleyeyim çok Susamış marketin önünden geçip durağa gittiler otobüs durağında büfeden su olmak istedi babam hayır dedi annem cok susadım deyince gitti Aldı kendine neymiş su markette ucuz büfede pahalıymıs Uç Kuruş fazla verildi diye onca insan içinde babam bağıra çağıra suyu yere fırlatıp rezil etti annemi kadın Ağlayarak eve geldi ve ozaman ben çocuktum unutamadım .evlenmek istiyorum simdi ödüm kopuyor yanlış biriyle evlenirim diye erdirmenin kadınlar kendinizi .

kes sesini çarparım bi tane mi dediniz . siz daha büyük rezil etmişsiniz kendinizi . eşinizden daha kötü duruma düşmüşsünüz . Oruç olmasıysa sebep siz bu huyunu biliyorsunuzdur en azından dışarda cevap vermeyip eve saklansaydınız . evde bile o cümleyi kurmayın bence ya :/

Derdiniz esinizin sizi rezil etmesi ise ozaman bosverin.. o gülen kadin basini yastiga koydugunda sizi düsünecek degil ya.

Etkiye tepki olmuş. O sizi rezil etmiş, rezl olduğunuzu düşündüğünüz için kendini koruma dürtüsü ortaya çıkmış. Böyle durumlarda çok mantıklı tepkiler verilmeyeblir. Yapmasaymış bu davranışı görmezmiş. Haksız bulmadım sizi.

orucu bırakın bence sevap değil günah böylesi

yoruma sasirmamak lazım

?algıladığın nokta?

Oruç ,velhasıl din herzaman ki gibi.oruçlu olmayıp bunu yapsa ne diyecektin

olur sen dedin ya herkes orucu dini bırakır gavur demez.gavur a hayran olur vs.

AllahIM senin ve türlerinin yardımcısı olsun.okumayacağım ne yazsan da ok :-)

Sana bağırmaya hakkı yok, bunun için tavır al tabi ama utanacak birşey yok. Bir daha nerede göreceksin o insanları? Sende ayarı vermişsin zaten, hırs yapma boşver .

Burda oruç tutmayan insanlara gavur diyerek dini konuda tartışma çıkarmaya çalışıyorsunuz gibime geldi. Üstelik ne yazsan da okumayacağım hihihi yaparak daha da tahrik etmek ister gibi bir haliniz var. Burdan öyle görünüyor yani. Hiç hoş bir davranış biçimi değil. E="insanyavrusu, post: 41761252, member: 673908"]yoruma sasirmamak lazım

?algıladığın nokta?

AllahIM senin ve türlerinin yardımcısı olsun.okumayacağım ne yazsan da ok :-)[/QUOTE]
Burfa

Burda oruç tutmayan insanlara gavur diyerek dini konuda tartışma çıkarmaya çalışıyorsunuz gibime geldi. Üstelik ne yazsan da okumayacağım hihihi yaparak daha da tahrik etmek ister gibi bir haliniz var. Burdan öyle görünüyor yani. Hiç hoş bir davranış biçimi değil. E="insanyavrusu, post: 41761252, member: 673908"]yoruma sasirmamak lazım

?algıladığın nokta?

AllahIM senin ve türlerinin yardımcısı olsun.okumayacağım ne yazsan da ok :-)
Burfa[/QUOTE]

bişey yazsam diye bekliyo bakma sen atarlandığına :p

Birak kim ne düşünürse düşünsün rezil etti diye sen de onu rezil etme ayarına düşme. Patlatirim demekle olmaz patlatman lazim ayriyeten :) patlatirim dersen yine sen rezil olursun. Eve gidince getir burnundan niye seviyesine iniyorsun seviyesizlesen birinin.

Bu sorunu uzun sure yasadim aslinda yüksek ses tonuyla konusulmasindan hoslanmiyorum ben eşim ilk evlendigimiz zamanlar yapiyordu cok utaniyor susturmaya cçalışıyor konuşarak düzeltmeye çalışıyordum basarisiz oldum sonra bir gun bilincsiz bir sekilde ama ne bagirma rezil ettim sus bagirma demeye basladi umrumda degil banane etraftakilerden dedim cirkefligin dibine vurdum oogün bugundur yapmıyor yine o hale donusurum diye herhalde:)tavsiye ederim :KK66::KK39:

Bende nefret ederim baskasinin yaninda bagirilmasindan ..
Heleki disarda !

Ama eger bukadar sinirliyseniz bence ikinizde oruc felan tutmayun ..

Kendini savunurken rezil etmiş yalnız. Orucun nefsi terbiye etmek oldugunu biliyorsan Buda gayet nefsi bir durum bunuda bilmen gerekirdi. Sözüm meclisten dışarı eşeğe aksama kadar saman verme oda oruc tutmuş olur o zaman

Niyetler onemlidir bu yuzden essekleri ac biraksakda niyet edemedikleri icin orucu kabul olmaz :) benim onumde bu olay gerceklesseydi. O kadinin yanina gider alnindan operdim. Her zaman soylerim. Insanlarla kendi dillerinden konusun sizin dilinizden degil. Bu arkadas da kocasinin dilinden konusmus. Aferin!

Bazi arkadaslar hemen oruc tutmayin sozlerine baslamis
İyi de bu insanlar oruc tutmadigi gun melek gibi davranip, tahammullu olup, oruc tutunca canavara mi donusuyor birden bire?
İnsanlar orucu bahane ediyorsa bu orucun problemi degil arkadaslar, insanlarin problemi.
Oruc da ramazan da insanlara bir seyler ogretmek ve kazandirmak icin varlar.
Bu yuzden, bu sabir ve tahammul dayanamiyorum tutmayayim demekle degil, oruc tutmak ve onun bize kazandiracaklarini kazanmakla gelişir.

Back
X