kocam beni çalıştırmayıp, bu eziyete mahkum etmediği için şükürler olsun

Office kavga için falan açmadım konuyu :) kültür mültür de demiyorum, ezikmişiz onu diyorum :)
bu arada resimdeki kız çok tatlı, kaç zamandır diyeceğim diyemedim

Office kavga için falan açmadım konuyu :) kültür mültür de demiyorum, ezikmişiz onu diyorum :)
bu arada resimdeki kız çok tatlı, kaç zamandır diyeceğim diyemedim

yok senin için yazmadım onları, şimdi illa biri çıkar kültürleniyoruz biz der diye önlem aldım ülkenin yarısı işsizken böyle ezilmeye can kurban

o kız rus çocuk manken bayılıyorum diğer fotoğraflarına da :) bizde olsa çocuğun sırtından para kazanıyollaaa derlerdi demek orada demiyorlar

Bunu söylerken ki amaç gayet açık, zengin kocayla falan ilgisi yok olayın.
Gençlerimizden ümidi kessem o hepsinin "hepimizin" eve kapanacağı gün gelir inşallah da o zaman o şükrü görürüz diyeceğim ama daha çok beklerler..
Boşuna okutmadık biz kızlarımızı ve onlara hayat arkadaşı olacak oğullarımızı :)

Bakis acisiyla ilgili bu ..

Kimi calismayi sever , Kendi ayaklari ustunde durmayi ekonomik ozgurlugu olsun ister ..

Kimide evinde cocuklariyla oturmak ister , icinde yoktur aslinda calismak ..

Bunun kocaylada alakasi oldugunu sanmiyorum, calismak isteyen calisir calismak istemeyen calismaz ..
Kocalar zorla calistiracak degil ya bayanlari ..

Ayyy ben her sabah uyandığımda ya işsiz kalırsam ne yaparım diye düşünüp depresyona giriyorum. Bekarım. Evleneceğim erkeği bile iş imkanları fazla olan bir şehirden seçmeyi düşünüyorum. Tabiki bu işler nasip ama..Kafayı o derece çalışmakla bozmuşum.Kimsenin kimseye ezik demeye de hakkı yok onu da belirteyim kızlar

Bunu söyleyen kadınların altında arabası, çalışan kadından daha çok Cep harçlıkları var bence. Bir memurun yada işçinin eşinin iyiki kocam bana eziyet etmiyor, oh çokta rahatım dediğini duymadım. Ben çalışıyorum üretiyorum öğretiyorum ve öğreniyorum. Ülkeme evime katkım var mutluyum.

Yani calismak istemeyen insanlar calismasin, beni ilgilendirmez. Ben beni ilgilendirmeyen konuya dil uzatmam, herkesin kendi tercihi. Insanlarin birbirlerinin tercihlerine laf etmesi zaten zaman kaybi, herkes istedigi gibi yasar.

Ama calisan kesime acimak kimsenin haddine degil bence. Insanlarin alin terini asagilayamazsiniz, iste orda adama dur bakalim sen kimsin derler.

O "eziyet"e katlanmak icin insanlar yillarca universite okuyorlar, KPSSyle ugrasiyorlar, strese giriyorlar, emek veriyorlar.....hayatindaki en buyuk basarisi kendini calistirmayacak bir adamla evlenmek olanlar bunu anlayamaz bence. Bir seye, davaya emek dokmenin sonra da meyvelerini toplamanin, calismanin, uretmenin tadini, hazzini tatmamis insanlar ancak "eziyet" gibi bir yorum getirebilir calismaya. Herkes olaya kendi dunya gorusu, gorgusu kadar yorum getirebiliyor ancak.

Son düzenleme:

O yaziyi yazan Cahide denen hatun, din kisvesi altinda ulkemizi sogusleyip sogana ceviren taraflardan. Eh, o taraftan zengin koca bulmak icin de boyle nutuklar atmak gerekiyor zaten. Devir hacinin,hocanin,bacinin, yandaslarinin devri. Universite mezunu gencler asgari ucret iyi mi diye buraya konu acarken, hacisi bacisi jeeplerde geziyor.

çalısan ve çalışmayan kadınlar arasında adı konulamayan bi gerginlik var :) bu her zaman belli oluyor..
konuda da görüldüğü üzere hemen taraflar kendi sahalarına geçmiş :) hanımlar birbirine atar yapma derdine düşmüş..
bu konunun buraya açılması gerçekten çok saçma..
herkesin kendi düşüncesi saygı duyup geçmeli..
kendi düşüncesini onaylatmak mıdır amaç?

eziyet, zulum kelimelerini kullananlar kendilerini onaylatmaya çalışıyor

valla biz ikimiz çalıştığımız halde çocukları istediğimiz okullarda okutabilir miyiz diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz. sadece eşi çalışanların genelde 2den fazla cocugu oluyor ve hiç böyle dertleri yok, hayranım bir anlamda

eziyet, zulum kelimelerini kullananlar kendilerini onaylatmaya çalışıyor
dediğim gibi saygı duyup geçilmeli demekki onlar öyle mutlu oluyor.. kendi kendilerine grup kurup eğleniyorlar.. biz ne diyelim şimdi.. onların hayatı , hayat görüşü:)
burda herkes sayıp sövse mutlu mu olacağız..
yaşasın biz haklıyız mı diyeceğiz
hayır nedir yani bu üstünlük çabası onu anlamıyorum:)

Yani şimdi onlar bize acıdı diye bizde çok üzüldük.P.tesi hemen işi bırakıp zengin koca arayacağım.Tiyo vereceklere de kapım açık. Durmak yok yolaa devam.

Yani şimdi onlar bize acıdı diye bizde çok üzüldük.P.tesi hemen işi bırakıp zengin koca arayacağım.Tiyo vereceklere de kapım açık. Durmak yok yolaa devam.

Benim de bezdiğim anlar oluyor tabi ama zengin koca asla alternatif olmadı Yok mu bu hayattan benı kurtaracak bir koçyiğit??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…