Siz maşallah kapalı yerlerde ne yaşanıyor iyi biliyorsunuz heralde duvarları bile aşan keskin gözleriniz var. Konuşmak için konuşmuşsunuz bütün yorumlarında. Zaten kadının adı yok olsun isteyen zihniyetle dolu bu ülke. Bari kadınlar yapmasa. Körü körüne bişeye inanmak çok kötü. Şimdi haberlerde vardı daha dün sokakta bi amcaya röportajda soruyolar sgk artık fizik tedaviyi karşılamayacakmış diye yalan yalan inanma diyo. Ee resmi Gazetede yazıyo diyolar inanma gazetelere diyo. Ee devletin gazetesi o diyolar o yine inanma diyo. Olan şeye inanamıyor yani. Ortalık düşünmeyen araştırmayan insan dolu. Bunun konuyla alakası yok biliyorum ama sizin konuşmalarınız da buna benziyo aynı onun için bu örneği verdim[/QUOTE][QUOmaşallah174, post: 39382982, member: 203408"]siz insanların başlarını açıp çalışınca öyle park köşelerinden kurtulup daha elit yerlerdemi öyle ora bura elleme ortamları yaptığını söylemek istediniz ..kapalı odalarda neler yaşandığındanda haberdarsınızdır umarım .. yoksa onları egolarınız doğrultusunda gözardımı ediyorsunuz
madem ne bilip ne bilmediğimi merak ettin hanfendi sana şöyle anlatayım erkeklerin büyük çoğunluğu bayanlarla aynı ortamda çalışmak istemiyor neden biliyormusunuz .çalışan kadınların büyük çoğunluğu doğurgan yaşta oluyorlar ve en verimli yaşlarınıda o dönemde çocuk doğurup büyütme ile geçiriyorlar .hatta çalışan erkeklerin bazılarıda yeni bebeğiolan erkeklerle yada eşi hamile olan erkeklerle çalışmanın zor olduğunuda düşünüyorlar .biz evden bunları bilmiyormuyuz sanıyorsunuz .kendinizle gerçeklerle yüzleşin sayın bayan .bende senin hamile olduğunu düşünmeye başladım yada küçük bebişin var sanırım .