kocam beni çalıştırmayıp, bu eziyete mahkum etmediği için şükürler olsun

Canım ama burada öyle diyen yok ki? Yani öyle diyen kadınların burayı görüp görmediğinden de emin değiliz. Keşke olsalar onlara da söylesek..
Ama konu buraya açıldı Bilgece.. Keşke olsalar da burada birebir konuşsak, fakat yoklar.. Bizde çalışanlar olarak tepki gösterdik emekçiye ezik diyene

Hastanede acile çok düşünceli bir hanım enjeksiyon yaptırmaya gitmiş erkek sağlık memuru enjeksiyonu yapmış. Bayan çıkınca kocasına erkek yaptı enjeksiyonu demiş. Kocasıda içeri girip sağlık memurunu bir güzel dövmüş. Şimdi konuya gelecek olursak bayanlar çalışmasın otursun eziyet görmesinler ama işinize gelince bayan doktor bayan hemşire arayın mantığa bak

Konunun açılması konusunda fikrimi de yazdım.
Milleti birbirine düşürmek için açıldığı son derece belli. Konu sahibinin canı sıkılmış aksiyon olsun diye konu açmış.
çalışan kadının eziyet edildiği düşüncesinin tartışılması sizce gereksizse veya bunun milleti birbirine düşürmek için açıldığını dusunuyorsanız kaynana veya bekaret konularına takılabilirsiniz, ne diyeyim...

Hastanede acile çok düşünceli bir hanım enjeksiyon yaptırmaya gitmiş erkek sağlık memuru enjeksiyonu yapmış. Bayan çıkınca kocasına erkek yaptı enjeksiyonu demiş. Kocasıda içeri girip sağlık memurunu bir güzel dövmüş. Şimdi konuya gelecek olursak bayanlar çalışmasın otursun eziyet görmesinler ama işinize gelince bayan doktor bayan hemşire arayın mantığa bak
verdiğin örnek bizle birebir örtüşüyor

kavga var dediler geldik :KK53:

Hanımlar "çalışmak eziyettir" düsturunu savunanlar kızlarını göndermezler üniversiteye bu kadar basit.. ha "üniversitede sadece çalışmak için mi okunuyor, kültür- mültür-tırın-mırın" geyiğine hiç girmiyorum.. hele hele "ileride bir sorun olursa çalışırım" muhabbetine değinmiyorum bile..

işte öyle :KK53:

Bende ubiv okuyordum dondurmak orunda kaldim canim benim kader bisey belli olmuyorki ne olursa olsun calismak iyidir insnin kendine guveni geliyor yani ben isimden ciktigimda cok uzulnustum hem simdi is ariyorum hemde kendimi gelistirmeye caisiyorum ama suna karsiyim kesinlikle calisanlar calusmaynlara bi keza calismayanlar calisanlara lutfen saygisizlikyapmasin
kiyamam canim bebek okdumu peki
Bizimde zamanimizda 200 bn civarinda borcumuz vardi ben calistim kocam calisti odedik az kaldi iki bucuk yilda yirmi milyar borcumuz kaldi oda ins bu yil biticek simdi borc bitince ben akilli planlar yapmaya basldim yarim univ tamamlanacak mahkemelerde gorevime baslamak icin caba harcicam od olmadi bir avukatin yaninda gire calisirim artik yapcak bisey yok artik
Tabiki canim calismadan olmaz ilk basta kadin kendi icin calismali vak mesela gecen vir mont begendim ama biraz eliniz skskti alamadim aslibda alirdkm kiyamadim elim gitmedi calisiyo olsaydim is bulyp su anda hem kendime hem esime alirdim icim kalmazdi
Bunlarin otesinde birisine muhtac hissetmiyosun hic deilse Allah razi olsun esimden hic bir zaman bana dayamadi yok bunu yapma etme ego tatmini yapmadi ama ister istemez alismisim calismaya ben kendmi tuhaf hissesiyorum
Hayır canım malesef ama bu tüp denemeleri büyük paralar gerektiriyor millet evini satıyor kredi çekiyor. Ben şanslıydım 1 senede 5 kez deneyebilecek maddiyata sahiptim. Çalışmasaydım tüm masrafı eşime yıkmak yerine ailemden iaterdim bir şekilde hallolurdu ama benim bakış açım farklı.. Rahmetli babaannem bak o kadar varlık içinde illaki ufak bir kavanozda altın biriktirirdi zora düşerim diye (çalışmazdı) yani bir kadının ailesi ve eşi dışında illaki (bana göre) geliri olmalı... Dediğim gibi ara da verebilirim ama asla bırakmam. Yoksa inan hiç çalışmasam da olur ama bilmiyorum ben bunu tercih ediyorum..

Doğru düzgün yönetici ve iş arkadaşların varsa iş yeri eğlence yerine döner kafa dağıtmaya gidersin , ama calistigin insanlar ego sahibiyse o iş yerinin cehennemden farkı yoktur eziyet ordan geliyor genellememek lazim
Kesinlikle!! Çalıştığınız insanlar gerizekalıysa tam bir cehennem oluyor.

ben anladım seni canım ne zaman böyle bir konu açılsa iki tarafın da kendince sebepleri olabileceğini söylemişimdir her zaman ama bunu yapanlar bir tuhaf. mesela benim kocam yok, babama gitsem bana bakar ama ben kendi ekonomik özgürlüğümü elimde tutup, kendi başıma ayakta durmak istiyorum. bunun neresi eziklik, resmen yaptıkları şey kendilerini kandırmak bu insanların. "ben çalışmamayı tercih ediyorum benim keyfim böyle istiyor" derse banane yoksa ama karşı tarafı taşlamaları bana içlerinde bir şey kaldığını düşündürttü

Tabiki çalışacaksın canım. . Ben de çalışmaya karar verdim çünkü ev beni sıktı artık, bu kadar dinlendiğim yeter.
Yani insanın kendi parasını kazanması gibi yok. Çok güzel bir şey. Alnının teriyle kazanıyorsun. Baban sana mı baksın emekli maaşıyla eve mi baksın kardeşine mi baksın, sonucta kimse kimseye yük olmak istemez... Hem mesleğin de var. Ama şöyle bir şey diyebilirim ki eğer kadının kocasının ya da ailesinin durumu varsa ve mesleği de yoksa bence çok ağır işlerde milletin ağız kokusunu çekerek çalışmamalı.. Önceliği mesleği olmalı.. Ben böyle düşünüyorum..

Çalışmak farzdır diye biliyorum ben. Sadece erkeklere mi farz onu bilmiyorum ama :KK70: kendime ait cook malım olsa onları değerlendirmek için yine çalışır çocuklarıma elimden gelen en iyi gelecegi hazırlamaya çalışırım. Evlendiklerinde de malımın belli kismını onlara paylaşırım ki onlarda üstüne kursun. Benim isteğim bu mesela. Aksi yönde düşünenlerin de kendince fikirleri vardır elbette.

Tabiki çalışacaksın canım. . Ben de çalışmaya karar verdim çünkü ev beni sıktı artık, bu kadar dinlendiğim yeter.
Yani insanın kendi parasını kazanması gibi yok. Çok güzel bir şey. Alnının teriyle kazanıyorsun. Baban sana mı baksın emekli maaşıyla eve mi baksın kardeşine mi baksın, sonucta kimse kimseye yük olmak istemez... Hem mesleğin de var. Ama şöyle bir şey diyebilirim ki eğer kadının kocasının ya da ailesinin durumu varsa ve mesleği de yoksa bence çok ağır işlerde milletin ağız kokusunu çekerek çalışmamalı.. Önceliği mesleği olmalı.. Ben böyle düşünüyorum..

diyorum ya özgürlük kavramı işte
ben çalışmayan kadına kalkıp hakaret etmem mesela :)
bu arada hayırlı olsun mesleğin ne olacak?

Aynen ya ben de zengin de olsam çalışırdım, keyif için çalışır yine çalışırdım :)
15 yaşımdan beri hayalini kurduğum mesleğimi, çok büyük keyif alarak yapıyorum
Neden çalışmayayım...
İnsanların gülümsemesi en büyük ödül benim için ^^

Konunun açılması konusunda fikrimi de yazdım.
Milleti birbirine düşürmek için açıldığı son derece belli. Konu sahibinin canı sıkılmış aksiyon olsun diye konu açmış.
Yani onu bilemem tabi.. Ama ezik diyene tepki koydum ben yoksa çalışmamış evde oturmuş bana ne kime ne...

Ayrıca ben evde sıkılırım. Benim için eziyet evde oturmak mesela. Kişiye göre değişiyor bunlar. Onlar da öyle yaşıyor biz böyle. Herkes evinde mutluysa sorun yok. Tabi boşanma durumunda ne yapacağım gidecek yerim, param yok diye sıkıntıya düşeceklerse ilerde kendileri düşünecek.. 10 yıl sonra kimse eşinin başkasına aşık olup evi terkedip terketmeyeceğini bilemez..

Hayır canım malesef ama bu tüp denemeleri büyük paralar gerektiriyor millet evini satıyor kredi çekiyor. Ben şanslıydım 1 senede 5 kez deneyebilecek maddiyata sahiptim. Çalışmasaydım tüm masrafı eşime yıkmak yerine ailemden iaterdim bir şekilde hallolurdu ama benim bakış açım farklı.. Rahmetli babaannem bak o kadar varlık içinde illaki ufak bir kavanozda altın biriktirirdi zora düşerim diye (çalışmazdı) yani bir kadının ailesi ve eşi dışında illaki (bana göre) geliri olmalı... Dediğim gibi ara da verebilirim ama asla bırakmam. Yoksa inan hiç çalışmasam da olur ama bilmiyorum ben bunu tercih ediyorum..
kesinlikle sana hak veriyorum canim ve kafa yapilarimizda zaten benzemekte Allah gonlune gore ederde birbebek sahibi olursun ins canim benim

diyorum ya özgürlük kavramı işte
ben çalışmayan kadına kalkıp hakaret etmem mesela :)
bu arada hayırlı olsun mesleğin ne olacak?

Canım ben hep diyorum ya kuralı olan işler bana göre değil. Kafama göre takılacağım zorunlu saatlerimin olmadığı bir şey :)) Bir süre okullarda ders vereceğim :KK39:

X