kocam beni çalıştırmayıp, bu eziyete mahkum etmediği için şükürler olsun

Siz maşallah kapalı yerlerde ne yaşanıyor iyi biliyorsunuz heralde duvarları bile aşan keskin gözleriniz var. Konuşmak için konuşmuşsunuz bütün yorumlarında. Zaten kadının adı yok olsun isteyen zihniyetle dolu bu ülke. Bari kadınlar yapmasa. Körü körüne bişeye inanmak çok kötü. Şimdi haberlerde vardı daha dün sokakta bi amcaya röportajda soruyolar sgk artık fizik tedaviyi karşılamayacakmış diye yalan yalan inanma diyo. Ee resmi Gazetede yazıyo diyolar inanma gazetelere diyo. Ee devletin gazetesi o diyolar o yine inanma diyo. Olan şeye inanamıyor yani. Ortalık düşünmeyen araştırmayan insan dolu. Bunun konuyla alakası yok biliyorum ama sizin konuşmalarınız da buna benziyo aynı onun için bu örneği verdim[/QUOTE]
madem ne bilip ne bilmediğimi merak ettin hanfendi sana şöyle anlatayım erkeklerin büyük çoğunluğu bayanlarla aynı ortamda çalışmak istemiyor neden biliyormusunuz .çalışan kadınların büyük çoğunluğu doğurgan yaşta oluyorlar ve en verimli yaşlarınıda o dönemde çocuk doğurup büyütme ile geçiriyorlar .hatta çalışan erkeklerin bazılarıda yeni bebeğiolan erkeklerle yada eşi hamile olan erkeklerle çalışmanın zor olduğunuda düşünüyorlar .biz evden bunları bilmiyormuyuz sanıyorsunuz .kendinizle gerçeklerle yüzleşin sayın bayan .bende senin hamile olduğunu düşünmeye başladım yada küçük bebişin var sanırım .

madem ne bilip ne bilmediğimi merak ettin hanfendi sana şöyle anlatayım erkeklerin büyük çoğunluğu bayanlarla aynı ortamda çalışmak istemiyor neden biliyormusunuz .çalışan kadınların büyük çoğunluğu doğurgan yaşta oluyorlar ve en verimli yaşlarınıda o dönemde çocuk doğurup büyütme ile geçiriyorlar .hatta çalışan erkeklerin bazılarıda yeni bebeğiolan erkeklerle yada eşi hamile olan erkeklerle çalışmanın zor olduğunuda düşünüyorlar .biz evden bunları bilmiyormuyuz sanıyorsunuz .kendinizle gerçeklerle yüzleşin sayın bayan .bende senin hamile olduğunu düşünmeye başladım yada küçük bebişin var sanırım .[/QUOTE]

Sizi ev hanımı olduğunuz için kim bu kadar aşağılamis da bu kadar dolmussunuz bilmiyorum ama yeri burası degil:)) o densiz insanlara bakmayın siz

her insanın içinde ezik bir ego bulunur sevgili öğretmenim ama benimki çalışmakla alakalı değil ben beni biliyorsam .ezik eziği eziklemiş bu böyle devam etmiş gitmiş sizinle muhabbetimiz bundan öte gidemez .pek verim alamadım sizden

Sizi ev hanımı olduğunuz için kim bu kadar aşağılamis da bu kadar dolmussunuz bilmiyorum ama yeri burası degil:)) o densiz insanlara bakmayın siz[/QUOTE]
sizde sistem oluşturmaya yada değiştirmeye çalışan bir tarz gördüm siyasetin yeride burası değil .meclis herkese açık sizde oraya buyurun .tesellilerinize ihtiyacım yok onlar sizde kalsın lazım olur

Doğrudur tezlerinizin tam tersine canlı bir kanıt olduğum içindir. Bi de bu öğrencilerim yapiyor aynı sizin tarzıniza benzettim

Sanane sen doymazsan beni ye ben tokum sen ye sen eşeksen daha ne :)) bir özlü sözle konuşmayı kapatayim.

böyle bir özlü sözü ilk defa sizden duymanın şaşkınlığını yaşıyorum vede merak ettim size bu söz nerde söylendi acaba

sizde sistem oluşturmaya yada değiştirmeye çalışan bir tarz gördüm siyasetin yeride burası değil .meclis herkese açık sizde oraya buyurun .tesellilerinize ihtiyacım yok onlar sizde kalsın lazım olur

Mecliste ben birsey elde edemem sizin görmeniz daha uygun zira günümüzde dediklerini dest
böyle bir özlü sözü ilk defa sizden duymanın şaşkınlığını yaşıyorum vede merak ettim size bu söz nerde söylendi acaba
İşte sınıfta çocuklar birbirine diyorlar. Sizin tarzıniza benzettim:)) yahu şakami yapiyorsunuz yoksa gerçekten bu kadar saf misiniz??? Gece gece guldurdunuz beni neyse tamam ev emekçisi arkadaşım keşke eşiniz bir hanım tutsa Size ne hos olur nasıl hirpaliyor da eziyet ediyor Size eşiniz evde bu kadar:) evde çalışmak dışarıda çalışmaktan daha zor. İnşallah eşiniz bu eziyet Size reva görmekten vazgeçer biran once:))

Şu muhabbet çok saçma özgür bir ülkede isek(!) herkes istediğini yapsın. kimse kimseyi eleştirmesin, kişilik ve hayat görüşleri farklı sonuçta? ee kime ne?

Siz şaka mısınız?

Arkadaş kocamın beni çalıştırıp eziyet ediyor olduğunu belirten cümleleri ben eşime hakaret algılıyorum. ve kimsenin buna hakkı yok.

eşini çalıştırmayan kocalara bende aslan terbiyecisi dersem ayıp olur değil mi? neyin kafası bu? ne yiyorsunuz?

Ben de daha onceden calisiyordum simdi evdeyim, ofiste tum gun oturunca buyumeyen g.t evde coluk cocuk pesinde kostururken buyuyomus demek.
Valla iki tarafta da bulundum, boyle seviyesiz laflari iki taraftan da duyup canim sıkılıyor. Herkes kendi isine baksin yeter artik.

Ya esitlikten söz edilmiste bikere insanin fitratinda yok esitlik.
Erkek daha güclüdür kadin daha zayif yapilidir erkek sünnet olur kadin dogurabilir vs vs ...
Cocuklu bir aileyi düsünün daha 9 aylik bebek ana baba calisiyor gün boyu anneninmi daha cok aklina gelir bebek babanin mi? Yada arabada bir sorun var afam mi daha cok kafaya takar kadin mi ?
Ev gecindirmek neden erkegin görevi deniyor
Ama cocuk bakimi misafir agirlama ev isleri zaten kadinin asli görevi olarak görülüyor bide üstüne gidip calissin kadin ee nerde esitlik? Asil esitlik kadinin eviyle ilgilenmesi kocani da calismasidir ama isteyen evde is bölümünü konusunda kocayla anlasip calisabilirde o zaman esitlik yine saglanir
Ama kari koca calissin cocuklar bakicilarda kreslerde aksam kadin yemek yetistirsin cocukla ilgilensi. Evi temizlesin cocuk uyutsun e bide kocanin gönlünü etsin bide üstüne maas karti kocada olsun....
Ben almayim böyle özgürlügü üstü kalsin...

Yoo eşim milyoner olsa yine çalışırım. Yalnızca alanımı biraz farklılaştırır, daha çok sosyal fayda gözeten işlere ağırlık veririm. Siz bizim ne düşündüğümüzü nereden biliyorsunuz?
Eşim ev işi yapıyor evet, o erkeğin elinden iş gelmez olayı da hikaye. Dünyanın en büyük aşçıları erkeklerden çıkmadır.
Ve evet çocuğumuz olursa da eşime altını da değiştirteceğim, gece ağladığında kalkmasını da sağlayacağım.
Size çalışan kadınlar neden bu kadar dert oldu ki?

Eeee,kurduğun hayalleri 4 kişi çalışsa kazanamaz diye hiç mi çalışmıyorsun?
Pardon senin kocan çalıştırtmıyor seni,buna karar verme yetkisi onda.
Benim karşı çıktığım şey senin çalışmaman değil,buna karar veremeyip,üstüne birde kocan sana izin vermediği için minnet duyman.

Uzun uzun yazmıştım size, sonra tekrar yazınızı okudum ve sizin yazdıklarımı anlayacak hoşgörüden ve olgunluktan uzak olduğunuzu gördüm.
Yine de umarım bir gün daha anlayışlı, sakin bir insan olursunuz. Ama şu halinizle, bu yazdığımı bile haketmiyorsunuz.

Ahhh bu zihniyet... Çalışamıyorum, iş bulamıyorum değil de "kocam çalıştırmıyor" deyip işi rafa kaldıranlara hayranım. İşte bu zihniyet; evliyken kocasını bahane eder, ayrılınca da 3-5 kuruşluk nafaka için eski kocasını mahkemelerde süründürür. Kişi kendi çalışmak istemez, evde ailesiyle ilgilenmek ister ama bu kendi kararıdır. Buna saygı duyulur. Ama eşini bahane edenlere asla inanmam. Eskiden annelerimiz çalışmıyor muydu? Eskiden kadınlar evlerinin, tarla bahçelerinin işlerini yapar, kışlık yiyeceklerini hazırlardı. Dikiş-nakış, dantel, kaneviçe vs öğrenir evine iş yapar, üstüne bir de satar eve yine para getirirdi. Satmazsa bile çocuklarının çeyizini yapardı. Para dışarı gitmesin diye. Şimdi pek çok ev hanımı bunların neredeyse hiçbirini yapamıyor. Hadi dışarıda çalışmıyorsun, neden annelerimizin yaptıklarını yapmıyorsun? Yoksa ona da mı izin vermiyor kocan? Hiç inandırıcı değil bunlar. Çocuk mu kandırıyorsunuz?

erkeklerini enayi yerine koyuyorlar o halde böyle düşünen kadınlar? kadının çalışmaması evde kös kös oturması saçmalık bence. çocuğun küçüktür ya da bi hastan vardır geç ilgilen bi süre ama ömür boyu eve tıkılıp kalan ve bundan hoşnut olan kadınları anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…