Siz maşallah kapalı yerlerde ne yaşanıyor iyi biliyorsunuz heralde duvarları bile aşan keskin gözleriniz var. Konuşmak için konuşmuşsunuz bütün yorumlarında. Zaten kadının adı yok olsun isteyen zihniyetle dolu bu ülke. Bari kadınlar yapmasa. Körü körüne bişeye inanmak çok kötü. Şimdi haberlerde vardı daha dün sokakta bi amcaya röportajda soruyolar sgk artık fizik tedaviyi karşılamayacakmış diye yalan yalan inanma diyo. Ee resmi Gazetede yazıyo diyolar inanma gazetelere diyo. Ee devletin gazetesi o diyolar o yine inanma diyo. Olan şeye inanamıyor yani. Ortalık düşünmeyen araştırmayan insan dolu. Bunun konuyla alakası yok biliyorum ama sizin konuşmalarınız da buna benziyo aynı onun için bu örneği verdim[/QUOTE][QUOmaşallah174, post: 39382982, member: 203408"]siz insanların başlarını açıp çalışınca öyle park köşelerinden kurtulup daha elit yerlerdemi öyle ora bura elleme ortamları yaptığını söylemek istediniz ..kapalı odalarda neler yaşandığındanda haberdarsınızdır umarım .. yoksa onları egolarınız doğrultusunda gözardımı ediyorsunuz
her insanın içinde ezik bir ego bulunur sevgili öğretmenim ama benimki çalışmakla alakalı değil ben beni biliyorsam .ezik eziği eziklemiş bu böyle devam etmiş gitmiş sizinle muhabbetimiz bundan öte gidemez .pek verim alamadım sizdenEşim gayet iyi kazanıyor ben de ogretmenim kendi paramı kazanıyorum eşim maaşım bana bırakır ister çalış ister çalışma der tüm ihtiyaçlarımi kendi maaşından görür. Ben kendimi mutlu ediyorum kendime saygım var benim neden evde oturup eşimi bekleyelim tüm gün. . Neden onun eline bakayım sadece ben boşuna mı okudum öğrendim. Çocuklarla hergün kendimi geliştiriyor yeniden doguyorum ben:) evde çamaşır bulisk ütü değil tek derdim insan yetiştiriyor ve bundan acayip keyif alıyorum. .. ama sizin bunu anlamanın beklemiyorum çünkü sizde ezilmiş bir Ego görüyorum.
madem ne bilip ne bilmediğimi merak ettin hanfendi sana şöyle anlatayım erkeklerin büyük çoğunluğu bayanlarla aynı ortamda çalışmak istemiyor neden biliyormusunuz .çalışan kadınların büyük çoğunluğu doğurgan yaşta oluyorlar ve en verimli yaşlarınıda o dönemde çocuk doğurup büyütme ile geçiriyorlar .hatta çalışan erkeklerin bazılarıda yeni bebeğiolan erkeklerle yada eşi hamile olan erkeklerle çalışmanın zor olduğunuda düşünüyorlar .biz evden bunları bilmiyormuyuz sanıyorsunuz .kendinizle gerçeklerle yüzleşin sayın bayan .bende senin hamile olduğunu düşünmeye başladım yada küçük bebişin var sanırım .
her insanın içinde ezik bir ego bulunur sevgili öğretmenim ama benimki çalışmakla alakalı değil ben beni biliyorsam .ezik eziği eziklemiş bu böyle devam etmiş gitmiş sizinle muhabbetimiz bundan öte gidemez .pek verim alamadım sizden
böyle bir özlü sözü ilk defa sizden duymanın şaşkınlığını yaşıyorum vede merak ettim size bu söz nerde söylendi acabaDoğrudur tezlerinizin tam tersine canlı bir kanıt olduğum içindir. Bi de bu öğrencilerim yapiyor aynı sizin tarzıniza benzettim
Sanane sen doymazsan beni ye ben tokum sen ye sen eşeksen daha ne :)) bir özlü sözle konuşmayı kapatayim.
İşte sınıfta çocuklar birbirine diyorlar. Sizin tarzıniza benzettim:)) yahu şakami yapiyorsunuz yoksa gerçekten bu kadar saf misiniz??? Gece gece guldurdunuz beniböyle bir özlü sözü ilk defa sizden duymanın şaşkınlığını yaşıyorum vede merak ettim size bu söz nerde söylendi acaba
Haklısın arkadaşım ama olay bir yerden sonra etki tepkiye bağlıyor.Şu muhabbet çok saçma özgür bir ülkede isek(!) herkes istediğini yapsın. kimse kimseyi eleştirmesin, kişilik ve hayat görüşleri farklı sonuçta? ee kime ne?
Siz şaka mısınız?EMİNİMKİ İNANIYORUMKİ VEDE KESİNLİKLEEEE içindeki ses diyorki ..eşim çok paralar kazansada ben çalışmadan kocamın parasıyla rahat içinde bir hayat yaşasam ..ah aaaahhhhh...evişinden anlamayan erkek çok cnm sende bundan emin ol buna inan iç huzurun için .eşini öyle kabul et ve rahatla .onu anlamadığı alanlarda harikalar yaratmaya zorlama .elinizden gelse erkeklere cocukta doğurtursunuz .hatta öyle hırs yaparsınızki bir erkek gibi çoook çalışıp çoook kazanıp eşinizi çalıştırmazsınız .evişi zor geldiğinden .halbuki dışarısı daha zor bu hastalık takıntı bence
Yoo eşim milyoner olsa yine çalışırım. Yalnızca alanımı biraz farklılaştırır, daha çok sosyal fayda gözeten işlere ağırlık veririm. Siz bizim ne düşündüğümüzü nereden biliyorsunuz?EMİNİMKİ İNANIYORUMKİ VEDE KESİNLİKLEEEE içindeki ses diyorki ..eşim çok paralar kazansada ben çalışmadan kocamın parasıyla rahat içinde bir hayat yaşasam ..ah aaaahhhhh...evişinden anlamayan erkek çok cnm sende bundan emin ol buna inan iç huzurun için .eşini öyle kabul et ve rahatla .onu anlamadığı alanlarda harikalar yaratmaya zorlama .elinizden gelse erkeklere cocukta doğurtursunuz .hatta öyle hırs yaparsınızki bir erkek gibi çoook çalışıp çoook kazanıp eşinizi çalıştırmazsınız .evişi zor geldiğinden .halbuki dışarısı daha zor bu hastalık takıntı bence
Eeee,kurduğun hayalleri 4 kişi çalışsa kazanamaz diye hiç mi çalışmıyorsun?adam evişi yapsın kadında komsuda d
bakın ben okudum ama eşim çalıştırmıyor .cünkü erkekler daha iyi biliyorlar iş ortamlarını .erkek erkekce düşünür kadın kadınca .bizleri nelerin beklediğini ne zorluklar yaşayacağımızı daha iyi objektif görebiliyorlar .kadınların düşünce ve hisleri başka erkeklerinki başkadır .senin dısarda calışma becerin vardır belkide ama esinin evişi yapma becerisi yoktur belki ne biliyorsun herşeyin mükemmel olacağını .belki senin öyle lüzumsuz masrafın vardır belki bana göre hiçte çalışmak istemem o harcamalar için bence lüzumsuzdur belki ne biliyorsun .belkide benim kurduğum hayalleri yaşamak için senin gibi 4 kadın çalışsa kazanamaz.nebiliyorsun cnm .
EMİNİMKİ İNANIYORUMKİ VEDE KESİNLİKLEEEE içindeki ses diyorki ..eşim çok paralar kazansada ben çalışmadan kocamın parasıyla rahat içinde bir hayat yaşasam ..ah aaaahhhhh...evişinden anlamayan erkek çok cnm sende bundan emin ol buna inan iç huzurun için .eşini öyle kabul et ve rahatla .onu anlamadığı alanlarda harikalar yaratmaya zorlama .elinizden gelse erkeklere cocukta doğurtursunuz .hatta öyle hırs yaparsınızki bir erkek gibi çoook çalışıp çoook kazanıp eşinizi çalıştırmazsınız .evişi zor geldiğinden .halbuki dışarısı daha zor bu hastalık takıntı bence