• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni boşanmakla tehdit ediyor

user123456783

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
1
0
1
23
kocamla 3 senedir evliyiz her kavga ettiğimizde küçük büyük kavgada boşanmakla tehdit ediyor beni boşandırmak zorunda bırakma boşarım seni vs ne yapacağım bilmiyorum evliliğimiz çok güzel gidiyor 3 aylık bebeğim var normalde çok iyi anlaşıyoruz ama her tartışmamızda böyle tehdit ediyor ne yapmalıyım lütfen fikir verin

Sürekli boşanmayı ağzına sakız eden bir adamı ben boşardım, bu ne saçmalık. Böyle bir şeyin şakası bile olmaz, bence çok iyi anlaşan bir çift değilsiniz.

Cok iyi anlastiginiz kisim neresi ki her kavgada evliliginiz bitmesiyle tehdit edilmeniz mi hemde 3 aylik bebekle ortada iyi anlasan kimse yok. Walla oyle adamla bi daha ki kavga da o demeden ben derdm seni bosarim diye canimi sikarsa da bosardim bak bakalim bi daha kimseyi bos tehdit ediyor mu

kocamla 3 senedir evliyiz her kavga ettiğimizde küçük büyük kavgada boşanmakla tehdit ediyor beni boşandırmak zorunda bırakma boşarım seni vs ne yapacağım bilmiyorum evliliğimiz çok güzel gidiyor 3 aylık bebeğim var normalde çok iyi anlaşıyoruz ama her tartışmamızda böyle tehdit ediyor ne yapmalıyım lütfen fikir verin
Ben 7 yillik evliyim bir kere esimden bosanma lafi duymadim ben de tellaffuz etmedim ki zaman zaman ciddi kavgalarimiz da olmustur. Ama insan korkar tehdit ediyorum ya gercege donerse diye agzina alamaz. iyi anlasmak gecinmek boyle bir sey degil. Bir gun gercekten ayriligin esigine gelirsin bosaniyorum.dersin ve gercekten harekete gecersin. Bir taraftan da ustunluk saglamis. Evliliginiz onun agzindan cikicak iki kelimeye bagli gb. Eiz bosanicak diye degil de bu hale nasi getirdim onu diye telaslanin bence. Bildiginiz ben vazgecerim sen gecemzsin bana baglisin diye dusunuyor. Cok cirkin.. ben olsam ilk soylediginde acardim davayi bakalim kim kimi bosuyor. Eminim bunu siz yapsaniz re yapardi. Artik gecmis olsun ipler onun elinde.

Evliliğiniz çok iyi gidiyor ve çok iyi anlaşıyorsunuz ama eşin kavgada boşanmak istediğini söylüyor!!!!Tuhaf geldi bana.

Back