kocam beni bırakıp şehir disina arkadaşının dugunune gitmek istiyof

Benim eşimde 1 ay sonra yani ben 14 haftalık hamileyken şehir dışında bir düğüne gidecek. Bana da gelmemi teklif etti ama benimde hamileliğim zor geçiyor ayrıca 1 gün için 250 ekstra uçak parası vermek istemedim. Yani bana çok normal geldi siz neden büyüttünüz ki

Bir gün de destek olmayıversin ne olacak? Bir gün sadece? Muhtemelen 12 saat fln.

Bir kez eşim izin alamamıştı kontrole tek başıma gittim. Kadının biri kocasına sırtını kolunu ovduruyodu. Herkes pür dikkat onları izliyor. teyzenin biri sordu "yavrum kac aylık hamilesin son günlerin mi" "yooo 9 haftalık" dedi :KK70: Daha keseyi yeni görmüşler kadın moda girmiş :KK70:

ooo hatuna bak sen...
' mazlumu getirin bana ,mazluuum :KK70: '

Merhaba 19 haftalık hamileyim bebeğimin suyu az ve riskli bır gebelik yaşıyorum. Eşim arkadaşının dugunune gitmek istiyor şehir dışında ve uzak (günübirlik) ben evde tek kalacağım. sizce eşime nasıl davranmaliyim ben evde bunalacam o çocuk sahibi olacak oh baba olmak ne kolay. 2yillik evliyiz daha hiçbir yere gezmeye gitmedik. böyle dusuncesiz bır kocaya siz olsanız ne dersiniz
erkekler malesef enpati kuramıyor ve o bebek doğana kadar baba olduğunu anlamıyor bunlar onların yaratılışında var bende hamileyim suan 34 haftalık benim eşimde surekli oraya gitcem b uraya gitcem dior hatta dün bursaya gidicem dedi işlerim var dedi bende sen bilirsin gönlün el veriorsa git dedim ama bana bişi olursa oan sana hakkımı helal etmem dedim.çunku hamile kadın yanlız bırakılmaz ya bi düşsek ya bişi olsa bunlar idrak edemiyorlar.valla kardeşim bence durumunu anlat benim durumum bu ve ben sensiz olmak istemiorm de korkularım var yanlız bırakma beni de bebek doğunca evlerine hediye alıp gideriz de.benden önemlimi de iki göz yası dök:) ben öle yaptım işe yaradı

Kuzenim hamileyken kocasi 7 ay sehir disinda calisti. Onunda durumu riskliydi. Kiz 6 ay yerinden kalkmadi. Bir hafta annesi bir hafta kayinvalidesi geldi bakti. Hic sorun etmedi kocasinin yoklugunu. Sizin esiniz gunubirlik gidecekmis. Bu kadar sorun etmeyin. Sanirim baska sikintilariniz var esinizle ilgili ki boyle seyler tuzu biberi olmaya baslamis size. Yoksa cok dert edilecek birsey degil. Arkadaslarinda dedigi gibi ise de mi gitmiyor bu adam? Mesaiye de mi kalmiyor hic? Yok yere stress yapip bebeginizi de uzmeyin.

geçen hafta benzer şeyi yaşadım...günlük iğne yaptırıyorum...eşim yaklaşık bir hafta evde olmadı..ben acillerde süründüm iğne yaptırmak için..oysaki kendi yapıyordu iğnemi..hassas bi dönem bence..annem geldi yanıma yalnız kalmayayım diye..şuan konuşmuyorum onunla

Benimde riskli ama sadece dua ediyorum wc den her çıktığımda kan görmediğime şükrediyorum.Allah bu yanımda olsa da eşim eğer birşey olacaksa olur.Yada benmi kendime fazla güveniyorum bilemedim şimdi.Cumartesi bu halimle cam balkonumu merdiven dayayıp camları tavandan itibaren sildim artı wc banyo dahil ne varsa çamaşırla birlikte hepsini yaptım ütü bile.Eşim 2 gündür şehir dışındaydı akşamına geldi.Kanamam varken düşündükçe hep artıyodu kan; ne zaman veren ALLAH alan ALLAH dedim saldım kendimi o gün kesildi kanamam.Eşimle asla yapışık ikiz gb olamam cumartesi berabersek pazar ayrıyız birbirimize nefes alma fırsatı tanıyoruz.Akşam birbirimizi özleyince kumrular gb oluyoz.Risklide olsa hamileyim ben hasta değilim.Bu kadar riskime bide babamı kaybettim ben bebeğimden çok hergün babama gizli gizli ağlıyorum ben kendimi o kadar düşünmüyom .eşim benden çok düşünüyor sen ağlayınca bebeğimiz daha çok riskte üzme kendini diye.Hayatta daha acı şeyler var canım bu kadar kendini zorlama eşinide.Şu 3ayda ne acılar yaşadım ben ama bir kere cenaze de bile ağlamadım halbuki babam ne kadar istiyordu bir torun daha.Allah benden 1 can aldı 1 can verdi hemen arkasından.3 yıldır o kadar uğraşmamıza rağmen olmayan gebeliğim babamı kaybettiğim ayın arkası hemen tuttu.

Kendini de eşinide bu kadar sıkma tatlım birbirinize nefes almanız için fırsat yaratın.Unutma hayatın eşinin ellerinde değil.Ve herzaman şükret haline tv de ne acı haberler seyrediyoz.Strese sokarsan kendini bebeğin zarar görür canım.
Şükret benim yerimde olmadığına.

Bende senin gb hamileyim şekerim benimde riskli kanamalı bir gebeligim var ama simdiye kadar 6-7 kez doktora gittim sadece 1inde esim gelebildi yanımda hicte sorun etmedim.Bugun 2li tarama gunumuz ama eşim ise gitmek zorunda kaldı bugun doktorumuz cinsiyet tahmini yapacak esim cok gelmek istedi ama olmadi.Ben binerim otobüsüme taksime giderim hayat esimden ibaret degil.bu arada esim tanker şoförü haftanin en az 3 gecesi yollarda ve yaz sezonu daha yogun bende ayni firmada çalışıyorum.hicte riskliyim yada bi kerede doktora beraber gidelim diye trip atmadim.her zaman bebegimi Allaha emanet ettim hiçbir ağrı sızımı olduğu halde söylemedim sırf dikkat eksikliği yaşamasın bizi düşünmesin yollarda.Bu kadar abartma bence bak yaz geliyor ve benim esim çoğu geceler istasyon istasyon gezecek ben kızımla tüm hafta başbaşa olucam ve iyice agirlasacam.Kasma bu kadar canım.

Esime dedim doguma şehir dışında olursan sakin anneni takma pesime hic cekemem hep kendi rahatini düşünüyor çünkü eee benimki de izmirde. nolcak dedi esim.Ben taksimi tutar gider kendim dogururum kimseye ihtiyacim yok sen yoksan dedim.annemi de dogumdan sonra cagircam cunku dogumumla abimin düğünu ayni haftaya denk geliyor.ozelde yapıcam doktoruma güveniyorum riskli durumlarda ne yapacağını gayet bilen yılların doktoru. Dogumun ilk günü kimseyi istemiyorum sancisi kanamasi rahatca emzirmesi zaten. O halde bile kimseyi istemem.

Helal olsun valla, ben de sizin gibi delikanlı, yurekli kadinlara hayranim. Kendl işimi kendim gorurum, kimseye minnet etmem zihniyetini seviyorum, ve ben de öyleyim. Ne o oyle, hamileyim, biri beni baksin, biri surekli yanimda olsun, biri beni doktora gotursun, yalniz kalmamaliyim, mıy mıy mıy insanlardan hoslanmiyorum.
Bir onceki is yerimde is arkadasimin dogumu mesaide baslayinca kalkti dogumhaneye gitti, dogurdu bitti valla. Hastanede calisiyorum, daha mesaimiz bitmemisti dogurdugunda. Bir de o kadina hayranimdir. Kadin dogum anina kadar aslanlar gibi calisti masallah. Benim idealimdek, ornek aldigim kadinlar sizlersiniz. :))

Merhaba 19 haftalık hamileyim bebeğimin suyu az ve riskli bır gebelik yaşıyorum. Eşim arkadaşının dugunune gitmek istiyor şehir dışında ve uzak (günübirlik) ben evde tek kalacağım. sizce eşime nasıl davranmaliyim ben evde bunalacam o çocuk sahibi olacak oh baba olmak ne kolay. 2yillik evliyiz daha hiçbir yere gezmeye gitmedik. böyle dusuncesiz bır kocaya siz olsanız ne dersiniz

şu alıntıladığım yeri okuyunca verin biraz da o taşısın madem diyesim geldi.. ne yapmasını istiyorsunuz o da sizinle birlikte hamilelik mi yaşasın?kocanız düşüncesiz değil siz çok kaprislisiniz.. kanser değilsiniz hamilesiniz hanımefendi.. acil bir durumda doktora kendiniz de gidebilirsiniz, doğumu kocanız yapmayacak neticede.. sizin de tabirinizle "anne olmak kolay değil"..

eşiniz çalışmıyormu? sabah gidip akşam gelmiyormu? 7/24 yanınızdamı. bende hamilelik psikolojisiyle hassas davranıyosunuz. günübirlik demişsiniz. günübirlikten anladığım sabah gider gece gelir. bu değilmidir?

Bırakın gitsin. Cep telefonunuza bulunduğunuz semtteki taksinin numarasını kaydedin. Bir şey olursa taksiyi çağırırsınız en kötü ihtimal, yoldayken de aynı şehirde varsa aileniz ya da arkadaşlarınıza haber edersiniz.
Edit:Oo bir de annenize bırakacakmış zaten sizi. Ee problem yok o zaman.

benim eşim şehir dışında çalışıyor ve haftanın 4-5 günü yok.üstelik ailemle de aynı şehirde yaşamıyoruz.buraya da iş gereği yerleştik.her ay 4-5 gün yurt dışında bulunuyor.arkadaş düğünü bana hele ki günübirlikse çokta kötü gelmedi.

Helal olsun valla, ben de sizin gibi delikanlı, yurekli kadinlara hayranim. Kendl işimi kendim gorurum, kimseye minnet etmem zihniyetini seviyorum, ve ben de öyleyim. Ne o oyle, hamileyim, biri beni baksin, biri surekli yanimda olsun, biri beni doktora gotursun, yalniz kalmamaliyim, mıy mıy mıy insanlardan hoslanmiyorum.
Bir onceki is yerimde is arkadasimin dogumu mesaide baslayinca kalkti dogumhaneye gitti, dogurdu bitti valla. Hastanede calisiyorum, daha mesa bitmemisti dogurdugunda. Bir de o kadina hayranimdir. Kadin dogum anina kadar aslanlar gibi calisti masallah. Benim idealimdek, ornek aldigim kadinlar sizlersiniz. :))

Ee sekerim napayım kocamı totoma mı yapıstırcam :KK59:
Esim olmaza biz yaşamicakmıyız .Ben hayatımdaki en degerli varlıklardan biri arkamdaki dağı(babamı) kaybetmisim bundan sonraki kararlarimda esim yada baskasi fikrini soyleyebilir ama son karar benimdir her zaman.Esimde hep der ben eger allah korusun (kazadir hastalik)olursem yol yordam bil kendi ayaklarin ustunde dur der destekte olur fikirlerime.mesela kredi cekiyom ihtiyac halinde faturalarimi kendim odüyorum kizimla aksamlari arada sirket yemeklerine tek gidiyoz.sinemaya gidiyoz ana kiz.Abimin mayista nisani riskliyim ama gitmek istiyosan git karar senin dedi bende bebegim icin degil babamin acisi oldugu icin gitmiyorum daha kabullenemedim cunku .:KK43:

Esim tanker şoföru ayni firmadayiz.kazadan vs. korkuyor hele babam ölünce kendimi kaybetmemem icin benim ozguvenim icin daha çok cabaliyor.Acikogretim okuyorum esim sayesinde 4.sinif isletme hem çalışıyorum hemde 2. Evladımi bekliyorum canim.Kadinlar erkeklere bağımlı olmamali bence.hayat kocadan ibaret degil ki.Olacaksa hastanede bile olur yani profosörde olsa engel olamaz.Sadece dua ve biraz icimizi ferah tutmamiz gerek bence.

Bir gün de destek olmayıversin ne olacak? Bir gün sadece? Muhtemelen 12 saat fln.

Bir kez eşim izin alamamıştı kontrole tek başıma gittim. Kadının biri kocasına sırtını kolunu ovduruyodu. Herkes pür dikkat onları izliyor. teyzenin biri sordu "yavrum kac aylık hamilesin son günlerin mi" "yooo 9 haftalık" dedi :KK70: Daha keseyi yeni görmüşler kadın moda girmiş :KK70:
bir bebeğim var hiç o havaya giremedim malesef :KK70:

anneniz yardımcı oluyorsa..zaten kendisi işe gidecek..evlisiniz diye dizinizde oturacak hali yok eşinizin..çok sıkmayın..

X