kocam beni bırakıp şehir disina arkadaşının dugunune gitmek istiyof

hamileliğin daha yeni evet riskliymiş geçmiş olsun öncelikle. seni annene bırakıcakmış. maddi durumunuz konusunda bişey diyemem ama diğer türlü gitmesinde sakınca yok bence. Hiç mi dışarı çıkmadınız. Dışarı derken kasıtın ne mesela. MAddi durumunuz yeterli olmadığı için dışarda bir yerde yemeğe gidemiyor olabilrisiniz. Ben doğumuma 15 gün kala cenazeye git dedim valla. 1 gün kaldı döndü. bende akrabamda kaldım. bana da iyi oldu aslında sende annenlerle vakit geçirmiş olursun. ama önce bir düğün davetiyesini gör ve fotograf iste canım..

Siz suan hamile oldugunuz icin esiniz ne yaparsa yapsin gozunuze baticak hormonlar malesef. Nerden biliyorum kendimden esim ben hamileyken oturup agladigimda sinirlendigimde beni videoya cekmis dogumdan sonra izledim kendimi taniyamadim.
birakin adam gitsin gelsin sizde annenizde kalin degisiklik olur.

Evlisiniz diye adami prangaya mi vuracaksin. Tas catlasa 6 saat evde olmaz.farzetki işe gitti adam.

2 yıl seni gezdirmemiş arkadasının düğününe tek gidior ne bileyim tuaf tribi koy.

Merhaba 19 haftalık hamileyim bebeğimin suyu az ve riskli bır gebelik yaşıyorum. Eşim arkadaşının dugunune gitmek istiyor şehir dışında ve uzak (günübirlik) ben evde tek kalacağım. sizce eşime nasıl davranmaliyim ben evde bunalacam o çocuk sahibi olacak oh baba olmak ne kolay. 2yillik evliyiz daha hiçbir yere gezmeye gitmedik. böyle dusuncesiz bır kocaya siz olsanız ne dersiniz
Severek, birbirinizi tanıyarak mı evlendiniz ?

2 yildir sizi bir yere cikartmiyor, telefonu bozuk ama parasi yok yaptiramiyor ve gunubirlik dugun vs...bu kadar azimli ve istekli olmasinin arkasinda insallah baska sey yoktur.. Yada ben mi cok paranoyak oldum konulari okuya okuya..

Ya ne var adam gitsin surekli yaninda kalamazki adam bence senin derdin onun gitmesi degil seni goturmemesi

Kızım 4 yada beş aylıktı eşimi sinemaya gitmesi için zorla ikna ettim Arkadaşlarıyla. Abartilmadigi sürece uzak kalınan birkaç saat iyidir. Annenizin olduğu bir ortamda daha ne ararki insan. Madem canınız sıkılıyor dersiniz o zaman birgünde beraber çıkacağız gezeceğiz kendimize vakit ayiracagiz diye. Hatta olmadı bunu şart koşun madem öyle.

demekki gitmesi gereken bir düğün..9 ay boyunca hep göz göze önünde olunmazki..kendini rahatlat..komşun akraban falan yok mu sana arkadaşlık edecek bunu için kocana sorumsuz deme bence..

Benim asıl takıldığım nokta eşin günübirlik gidince tek kalıcam diye yakınıyorsun.
Normalde de eşin çalışmıyor mu? O işteyken de tek kalmıyor musun?

ya allah aşkına hasta gibi davranmayın, sadece hamilesiniz.. ilk gebeliğimde kontrollerime bile yalnız gittim, merkeze cokk uzak bır yerde calıstıgım halde hemde, eşim izin alamazdı, ve bunu hiç dert edip ona soylemedım bıle, haa isterdım tabı yanımda olsun ama olamadı, doguma giderken bile benı hastaneye bırakıp gıdıp iş yerını actı ( çok gereksiz bir patronu vardı ) ben dert etmedım dıye hep şükran duyup telafı etmeye calıstı, ama cevremde sızın gıbı boyle gunubırlık seylerı bıle dert eden arkadaslarım var ve eslerı arkalarından bıldıgınız bızlere dert yanıyor... adamları bogmayın, sizden uzaklasma sebebpleri olmayın, merak etme ben ıyıyım sen gıt desen belkıde cok daha mutlu olup sana oyle yanıstacak bunu...bunları problem yapıyor olmanıza ınanın sasırıyorum.. allah baska dert vermesın...

Merhaba 19 haftalık hamileyim bebeğimin suyu az ve riskli bır gebelik yaşıyorum. Eşim arkadaşının dugunune gitmek istiyor şehir dışında ve uzak (günübirlik) ben evde tek kalacağım. sizce eşime nasıl davranmaliyim ben evde bunalacam o çocuk sahibi olacak oh baba olmak ne kolay. 2yillik evliyiz daha hiçbir yere gezmeye gitmedik. böyle dusuncesiz bır kocaya siz olsanız ne dersiniz

2 yıllık evli olup beni hiç bir yere götürmeyen bir insanla anlaşamazdım şahsen.

Eşin kararını vermişse, gitmemek gibi bir durumu yoksa bence birşey deme. Zaten düşünecek olan gitmezdi.

bir gün anneniz gelemez mi ya da bir arkadaşınız? sonuçta arkadaşının düğününe gitmek istemesinde ne var ki çok doğal.

19. Haftada doğum olmaz demi? Sizi de annenize bırakcakmış. Bi günlül bişey bence gitmesinde sakınca yok.

'2yillik evliyiz daha hiçbir yere gezmeye gitmedik' bunu biraz açabilirmisiniz ? 2 yıl boyunca hiçmi sinemaya vs gitmediniz evlilik yıldönümlerinizi doğum günlerinizi nasıl geçirdiniz merak ettim

Bende senin gb hamileyim şekerim benimde riskli kanamalı bir gebeligim var ama simdiye kadar 6-7 kez doktora gittim sadece 1inde esim gelebildi yanımda hicte sorun etmedim.Bugun 2li tarama gunumuz ama eşim ise gitmek zorunda kaldı bugun doktorumuz cinsiyet tahmini yapacak esim cok gelmek istedi ama olmadi.Ben binerim otobüsüme taksime giderim hayat esimden ibaret degil.bu arada esim tanker şoförü haftanin en az 3 gecesi yollarda ve yaz sezonu daha yogun bende ayni firmada çalışıyorum.hicte riskliyim yada bi kerede doktora beraber gidelim diye trip atmadim.her zaman bebegimi Allaha emanet ettim hiçbir ağrı sızımı olduğu halde söylemedim sırf dikkat eksikliği yaşamasın bizi düşünmesin yollarda.Bu kadar abartma bence bak yaz geliyor ve benim esim çoğu geceler istasyon istasyon gezecek ben kızımla tüm hafta başbaşa olucam ve iyice agirlasacam.Kasma bu kadar canım.

Esime dedim doguma şehir dışında olursan sakin anneni takma pesime hic cekemem hep kendi rahatini düşünüyor çünkü eee benimki de izmirde. nolcak dedi esim.Ben taksimi tutar gider kendim dogururum kimseye ihtiyacim yok sen yoksan dedim.annemi de dogumdan sonra cagircam cunku dogumumla abimin düğünu ayni haftaya denk geliyor.ozelde yapıcam doktoruma güveniyorum riskli durumlarda ne yapacağını gayet bilen yılların doktoru. Dogumun ilk günü kimseyi istemiyorum sancisi kanamasi rahatca emzirmesi zaten. O halde bile kimseyi istemem.

Onun kendi düşüncesizliği böyle bi durmda insan eşini bırakıp nasıl gider wicdanı rahat edecekse sal gitsin

X