kocam beni bırakıp şehir disina arkadaşının dugunune gitmek istiyof

empati kuruyorum evet bende sizin gibi gitmemesini isterdim ama mantik kuruyorum gitmeyi istiyorsa birakin gitsin. belki siz git dediginizde ici rahat etmeyecek gitmeyecek...siz ' ya bana bisey olursa v.s ' gibi sozlerle gitmesini engelledinizde sizi dusundugunden ziyade mecburiyetten oturacaktir. bunu da size illaki yansitacaktir...

Benim esimde su an sehir disinda, aile dostlarin yanina gitti. Tamam hamile degilim fakat olsam bile pek fark edecegini sanmiyorum. Neticede annem ile bir gün geçiririm, olup biter. Ne yani, sirf hamileyim diye adam disariya çikamiyacak mi? Cok saçma buldum bunu. Üstelik madem 2 yil gezmemisiniz, eh önce gezip sonra hamile kalsaydin? :KK14:

Günübirlik demişsiniz günlerce sürmeyecek sonuçta bence de fazla abartmışsınız. Ben bir düşüncesizlik görmedim.

Son düzenleme:
2 yıl boyunca ne yaptınız heralde sürekli evde kapanıp kalmadınız oldu canım bizde yedik:kk77:

simdi madem kocayin okuz oldugunu duusnuyorsunniye çocuk yaptin diycem olmuycak
bi gunden bisey olmaz gidip gelsin diycem oda olmuycak
ne desem bilemedimki

hamilelikte insanın en önemli destekcisi eşi oluyo . hamileliginde riskli . gitmemisi için ikna et. inşallah bebegini hayırlısıyla kucagına alırsn . böyle kücük şeyleride sıkıntı yapma kendine bence . allah yardımcın olsun :anneadayı:
Bir gün de destek olmayıversin ne olacak? Bir gün sadece? Muhtemelen 12 saat fln.

Bir kez eşim izin alamamıştı kontrole tek başıma gittim. Kadının biri kocasına sırtını kolunu ovduruyodu. Herkes pür dikkat onları izliyor. teyzenin biri sordu "yavrum kac aylık hamilesin son günlerin mi" "yooo 9 haftalık" dedi :KK70: Daha keseyi yeni görmüşler kadın moda girmiş :KK70:

Merhaba 19 haftalık hamileyim bebeğimin suyu az ve riskli bır gebelik yaşıyorum. Eşim arkadaşının dugunune gitmek istiyor şehir dışında ve uzak (günübirlik) ben evde tek kalacağım. sizce eşime nasıl davranmaliyim ben evde bunalacam o çocuk sahibi olacak oh baba olmak ne kolay. 2yillik evliyiz daha hiçbir yere gezmeye gitmedik. böyle dusuncesiz bır kocaya siz olsanız ne dersiniz

arkadaşım seni üzmek istemem hamilesin ama şu yazdığın, kırmızıyla işaretlediğim yer, bana çok saçma geldi
1 gün evde kalmakla bağdaştırdığın şey yanlış

"millet karım hamile diye yanından ayirmaz buda yok gitcem diye tutturdu". yazmışsın, bu da yanlış. böyle şey mi olur?

fakat öte yandan
2 senedir evlisiniz ve hiçbir yere gezmeye gitmediniz, senin tabirinle kocan "öküz, düşüncesiz, parası yok ama gezme derdinde" vs vs
zaten mutsuzsun, neden çocuk yaptın?
eşinin hiç göstermediği ilgiyi neden hamile iken bekliyorsun? suyun az, hamileliğin riskli diye mi?

yani şu ilk sayfada yazdıklarından bile ben buradan eşinin sana özen göstermeyeceğini anladım maalesef :KK43:

arkadaşım seni üzmek istemem hamilesin ama şu yazdığın, kırmızıyla işaretlediğim yer, bana çok saçma geldi
1 gün evde kalmakla bağdaştırdığın şey yanlış

"millet karım hamile diye yanından ayirmaz buda yok gitcem diye tutturdu". yazmışsın, bu da yanlış. böyle şey mi olur?

fakat öte yandan
2 senedir evlisiniz ve hiçbir yere gezmeye gitmediniz, senin tabirinle kocan "öküz, düşüncesiz, parası yok ama gezme derdinde" vs vs
zaten mutsuzsun, neden çocuk yaptın?
eşinin hiç göstermediği ilgiyi neden hamile iken bekliyorsun? suyun az, hamileliğin riskli diye mi?

yani şu ilk sayfada yazdıklarından bile ben buradan eşinin sana özen göstermeyeceğini anladım maalesef :KK43:
Bu yorumun altına imzamı atarım.

Bir gün de destek olmayıversin ne olacak? Bir gün sadece? Muhtemelen 12 saat fln.

Bir kez eşim izin alamamıştı kontrole tek başıma gittim. Kadının biri kocasına sırtını kolunu ovduruyodu. Herkes pür dikkat onları izliyor. teyzenin biri sordu "yavrum kac aylık hamilesin son günlerin mi" "yooo 9 haftalık" dedi :KK70: Daha keseyi yeni görmüşler kadın moda girmiş :KK70:
Vışşşş vay anam ben ölemm:mad:

Bunun için kavga etmeye değer dersen et. Yoksa enerjini hamileliğine harca derim

eşin günü birlik gidecekse eşinin işe gider gibi düşün . yanına tanıdıgın akraban gibi birleriyle durumu konuşarak

ben evde bunalacam o çocuk sahibi olacak oh baba olmak ne kolay.
...affedersiniz adam kendi kendine yaptı herhalde bu çocuğu ? Sanki sizle bir bağı yokmuş gibi çocuğun hayret ediyorum gerçekten şu '' ben onun çocuğuna bakacam da o bıdı da bıdı'lara..'' ne yapsın adam gitmesin mi yani ? günübirlik yanınızda duracak kimseniz yok mu ? Komşunuz da mı yok dağ başında mı oturuyorsunuz ? Normalde ne yapıyor kocanız çalışmıyor mu ? Sizle beraber evde mi bekliyor kukuma kuşu gibi ? Gerçekçi olun lütfen biraz. sırf sizsiz gideceği için sorun ediyorsunuz. sanki keyfinden yalnız gidiyor adam gebeliğiniz sorunlu diye , bebeğe zarar gelmesin diye yalnız gidiyor. ha işini bırakmış sizin başınızı bekliyorsa bilemicem ama bu şartlarda bırakın gitsin adam yahu ne var bunda ?

Yaa anladigim kadariyla esin genel itibariyle ilgisiz...bu durumda keske cocuk yapmasaydin..biraz beklessydin..valla ben de 4 yildir evliyim hala cesaret edemedim..iyi cesaret var sizde..

Ben olsam sizin durumuzda esime "Tamam sevgilim gelirken bebişimize ve bana hediye getir "derim... Abartilcak bisi yokki bunda.

adam genelde de böyleymis.. ve sizde suan yine öyle bir olayla karsilasinca hamile halinizle alinmissiniz anladigim kadar..
siz sagliginiza ve bebeginize odaklanin üzmeyin kendinizi suan..esinizin ilgisizligini ona ilgi vermekle degistirebilirsiniz belki..siz ona ilgi gösterdikce ve onun hosuna gittikce sizede öyle davranmaya baslamasi mümkün olabilir

X