Kocam beni beğenmiyor

Daha bebek 6 aylık vüdudun kendini toplayamamış bile bu erkekler anne olmayı kolay mı sanıyorlar anlamıyorum her ne olursa olsun karısına böyle şeyler asla dememeli çok kırıcı

haspam madem anne istemiyordun kadının yoğunluğundan şikayetçisin ne demeye çocuk yaptın? Bu kadın senin süs bebeğin mi. Bakın dış görünüş elbette önemli oluyor iki insanın birbirini çekmesinde ilk etapta fakat tek etken bu olmamalı. Benim anladığım eşiniz bu ilişkiyi tamamen sizin güzelliğiniz odağında kurmuş. Hepimiz yaşlanacağız gençlik güzellik geçici. Tamam bir eş olarak beklentileri olabilir de bunu ifade ediş şekli çok çiğ geldi bana hiç sevmedim. Bir de kadının eline para verdiği yok bir şey yok bu beklentiler hiç haddi değil. Tek yaptığı yüzünü yıkamak olan erkeklerin bir cilt bakımından kuaför ücretlerinden giyim kuşamın parasından haberi var mı acaba? Bir de çocuklu kadın bütün evin yükünü taşıyor tek derdi sana victoria secret meleği gibi görünmek mi? Biraz da hayatın yeni sürecindeki insandan makul isteklerde bulunmak anlayışlı olmak gerek. Bence boşanın bu adam çok boş bir adam bi cacık olmaz

Hem ayranım dökümesin hem tatsız olaylar yaşanmasın vay be, yok öyle dünya her halimizle çok güzeliz, kendini üzme :) Yavaş yavaş döneceksin illaki eski haline, o zamanları boşanmadan görürsen iflahını kes.

Eve bir yardımcı tut. Temizliğini yapsın arada çocukla ilgilensin ki sende kendine bak. Lafa gelince kolay ama bunları söyle bakaıım ne diyor

Eşinize çok sinir oldun gercekten ne kadar küstah bir adam. Siz neden cevap vermiyorsunuz onun üslubunla vereceksin ki anlasın. Bazı insanların seviyesine ineceksin anlamaları için kibar olunca anlamıyorlar. İşte insanın bazen basireti bağlanıyor. Lütfen kendini üzme. Kendini suçlama. O haksız O kaba O acımasız. Sen onun çocuğunu doğurmuşsun. Onun dediği laflara bak . Daha bir çok şey söyleyesim var da neyse banlanmayayim simdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…