Kocam beni beğenmiyor

Oha hem ev temiz olsun,hem çocuğa bakılsın ,hem karım çok bakımlı seksi olsun.. Bunları isterken para vermiyor kadın bu kuaföre gitmek istese ,bakım yaptırmak istese para yok .. Kafasını kırmalık,anında bosamalık koca, suçu kendinizde bulup bu iğrenç adamın peşinde kosarsaniz size de koca bir yuh!!!!!!

Böyle bir adama niye çocuk yaptınız,adam baştan belliymiş işte.....

Adam tam bosamalik tabiki ama suresi var cocuk bir buyusun de,
Onun disinda erkekler bizim gibi dusunemiyor iste biz dag ayisi kilikli heriflere bile duygusal olarak baglaniyoruz asik oluyoruz ama bunlar boyle okuzluk yapiyorlar. Bence su surecte kendinizi tamamen geri cekin asla ilgi fedakarlik vs bir sey gostermeyin

Sizi aldatıyor olabilir mi? Yahut aldatmaya ramak kalmış? Kendi aldığı parfüme bile laf etmesi bundandır. Savunma yapıyor. Şöyleydi böyleydi o yüzden yaptım demek için. Belki kendini rahatlatıyor.

Terbiyesizlik etmiş evladının annesisin. S
Terbiyesizlik etmiş evladınının annesinin. Bence en azından bukadar hatrın var. Ve seven insan hertürlü her haliyle sever insan diyorum çünkü bunu bir kadın söylüyor olsaydı yine aynısını düşünürdüm tamamen tarafsız konuşuyorum .. ben olsam ona fena giydirirdim bundan sonra onun suratına bile bakma ve kendinle ilgilen. Çocuğu olup okadar bakımlı kadın var neden kendini saldın sen bukadar ? Önce kendine saygın olucak sen önce kendin için bakımlı olucaksın sonra eş. Bence daha yüzüne bakma ama fena kapak yapmalısın. Seni cepte gören bir erkeğin yanında işi yok ayrıca.

Bazen küfür etmemek çok zor.Başka istekleride varmıymış paşanın.Böylesi adam olmaz iyi gün dostu belliki.Valla yerinde olsam bebisi biraz büyütür o aradada kendime bakarım.Kredi kartı yokmu alıver git kuaföre Allah ne verdiyse alısveriş yap..Söylenirse bakımlı ol dedin ya senin için dersin.Sen formunu buldukça sana yaklaşacaktır o zamanda kapının yerini göster.Öyle koca olmasada olur hatta olmaması kar.

Eşiniz için o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama kendimi tutacağım. Ona bir evlat verdiniz siz. Kilo da alacaksınız, saçınız da beyazlayacak, cildiniz kırışacak, yaşlanacaksıniz. Bunlar hayatın olağan akışı. Aşk, sevgi böyle birşey değil! Size bunları söyleyecek hadsizliğine deginmiyorim bile. Tazecik annesiniz siz..Ben saçımı boyattigim zaman veya botox yaptırmak istediğimde eşim istemiyor. Çünkü beyaz saçlarımın ve kırışıklıklarımın onunla geçen yıllarımızin, anilarımızın bir parçası olduğunu düşünüyor.. Bunların övünmek veya sizi üzmek amaçlı yazmıyorum. Kendinizin degerini bilin ve ezdirmeyin diye yazıyorum. Sizi daha güzel olduğunuzda sevecek biri yaşlandığınız veya Allah korusun hastalandığınız zaman ne yapacak. Tam boşamalık adam da neyse

Kadın sanki robot. Bi damla bebekle canı çıkıyor, insanda biraz merhamet olur, o laflar nasıl denir tazecik anneye. Senin evladına da emek veriyor, yemek yapıyor, evini derleyip topluyor yine yaranamiyor. Para ver desen onu da vermez ama yardımcı için, bakım için vs.

Kusura bakmayın ama eşiniz nefretlik bir adam

Her türlü aldatır bu adam. Bugün değilse yarın

Zaten insan yorgunken kendine ne kadar bakabilir. Uykusuz, yorgun, sürekli hareket halinde.

Böyle hayat arkadaşlığı olmaz.Kocanizi çok acimasiz buldum insan bebekli kadina bunu söylemez.Hem para verme hem herseyi dört dörtlük bekle.Sizin yerinizcde olsam yüzüne bakmam bu saatte sonra.Başınıza birsey gelse bakıma muhtaç olsanız bu bakmaz size.

Madem öyle harcamalar da denk olsun. Kendine harcayıp size ağız bukecek. İstediklerinizi alın lütfen

Konu ne süslenmek ne daha güzel olmak ne o kocaya yaranmak. İşin acı tarafı adamda sevgi, şefkat, merhamet yok. Böyle bir adamla bir hayat heba edilmez. Bu adam belli ki aldatıyor ya da aldatacak..Konu sahibinin yapacağı en mantıklı hareket çocuğu biraz büyütüp adamı bırakmak ki bu adamın kadını bırakması çok olası. O yüzden ekonomik anlamda hazır olması için de çalışması gerekiyor. Kocasını çaktırmadan izleyip, bir ihanet yakalaması halinde belge/bilgiyi toplaması gerekiyor ki boşanma halinde eli güçlü olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…