Diyetisyene git başka türlü olmaz.şu an halk sağlığı merkezkerinde ve devlet hatanelerinde ücretsiz bir şekilde hizmet sunuluyor.Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Kilolu kadinlara ben de sinir oluyorum yururken bile nefes nefese kaliyorlar,asiri terliyorlar ,hangi kiyafeti alirsan ak yakismiyor ben de bir ara cok degil ama bana gore kiloluydum simdi zayifladim her giydigim yakisiyor fit hissediyorum kendimi .Bayanlar yanlis anlamayin ama adamlar hakli siz boyle kendinizi seviyormusunuz baskasi sevsin bakiyorum koca zayif esi sisman olmuyor ama eskerin her ikiside kiloluysa sorun yok .Az yiyin ,bol bol su icin acligi bastiriyor veduzenli yuruyusyapin her yere arabayla gitmekle olmuyor bu is ve ekmek yemegin.boyum kisa oldgu icin kilolu gozukuyorum gecen sacimi boyadim iyi iyi die gecstrdi bni
İnsan kendi diyetisyeni olabilir. Öncelikle Dahiliyeye gidip kan testleri yaptırın, şeker veya başka rahatsızlığınız varmı ögrenin.bizim burda diyetisyen uzakta canım ya keske olsada gitsem
Nasıl yaptın bu nü ya bende iradesizler arasındayımablacım merhaba.ben 93 kıloyla karatay diyetine başladım şu an kılom sanırım 79 felan .lütfen araştırın.uzun zamandır tatlı tuketmıyorum ve canım ıstemıyorum karnım tok oluyor .kesınlıkle face karatay dıyetı gruplarına bakın
ben kaç yıldır ugrasıp başarız olan birisiyim.benimde pek sizden farkım yoktu anlıcagınız ama uzak durunca 15 gun tatlıladna meyveden canınız sonradan ıstemıyor gercekten .dişinizi sıkmalısınız burada.birde zayıfladıkca cevrendekıler senı guzellestıgını felanda soyluyor bunlarda motıve edıyor senı.:)Nasıl yaptın bu nü ya bende iradesizler arasındayım
Aaahhh anacım 9 kilo verdim sonra nolduysa bi kısmı geri geldi ama inan bende çok istedim tekrar eski bedenime kavuşmak cunku ben zaten kalcali biriyim o yüzden de devamlı dikkat etmek zorundayım giydiklerime ama bi 10 kilo versem tekrar sıkıntı kalmicakben kaç yıldır ugrasıp başarız olan birisiyim.benimde pek sizden farkım yoktu anlıcagınız ama uzak durunca 15 gun tatlıladna meyveden canınız sonradan ıstemıyor gercekten .dişinizi sıkmalısınız burada.birde zayıfladıkca cevrendekıler senı guzellestıgını felanda soyluyor bunlarda motıve edıyor senı.:)
verirsinz 10 kilo çok degılki ::) kendinize telkin edin sürekli o zaman hedefine ulaştıgjnızda az da olsa yiceksiniz o zman formnuzu bozmadan yıceksınız sonucta.tamamen hayatınızdan cıkartmazsınızAaahhh anacım 9 kilo verdim sonra nolduysa bi kısmı geri geldi ama inan bende çok istedim tekrar eski bedenime kavuşmak cunku ben zaten kalcali biriyim o yüzden de devamlı dikkat etmek zorundayım giydiklerime ama bi 10 kilo versem tekrar sıkıntı kalmicak
Aslında vücuduma ideal kilo 70 ama ben şuan 88 89 falanda iste on kilo verince motıve olacağımı düşünüyorumverirsinz 10 kilo çok degılki ::) kendinize telkin edin sürekli o zaman hedefine ulaştıgjnızda az da olsa yiceksiniz o zman formnuzu bozmadan yıceksınız sonucta.tamamen hayatınızdan cıkartmazsınız
Bizim gibi duzenli diyet yapamiyo canim kimseGücüne gitmesin,dikkat et.
Kulaktan dolma önerilerle de diyet falan yapma,diyetisyene git.Kesin çözüm olsun.
Boşa zaman ve sinir kaybı yaşama.
Dert etme çözülecek şeyler bunlar.Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Ay üzerinden çok geçmiş ama dışardayım , tramvayda , sesli güldüm resmen . Çocuk doğurmuşsun ,bit değil lafına :) hahahahBenim matematik iflas.. Şu an 90 olmanız lazım değil mi? Ayrıca 70 kilo çok değil, gitsin o da kas yapsın uyuz oluyorum böyle adamlara ya, 2 tane çocuk doğurmuşsun sen, bit değil, hiiç moralini bozma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?