kocam beni begenmiyor

Bence Esin haklı, tamam iyi günde kötü günde diye evleniyor insanlar, sen de sonuçta canından can cikartmissin illa ki vücudun deforme oldu ama bunu artık eşinden önce kendin için yapmalısın. Yemek yemek hobim olmuş diyorsun ortada bir sağlık sorunu falan yok yani baya keyfi vermiyorsun kilolarını bu yüzden Esin Kendini bu kadar salmandan hoşlanmıyor olabilir

Boşanmak için tek sebep kilo olamaz illaki bir öncesi vardır dediğin gibi aranız çokta iyi değilmiş zaten..
Kiloyu da eşiniz için değil kendiniz için verin. Güzel görünmenin dışında sağlığınız için bunu yapmanız gerekli. Bu arada eşiniz de kilolu göbekli biriyse sizde ona laf atın..

Diyetisyene git başka türlü olmaz.şu an halk sağlığı merkezkerinde ve devlet hatanelerinde ücretsiz bir şekilde hizmet sunuluyor.
Özelde de var.ebru yıldız bozatlı bir araştır derim yakındaysan gelirsin.ben ebru hanıma gitmiştim ve 17 kilo vermiştim

yeme kardeş
başka yolu var mı?

eşim de evlendiğimizde 60 civarı
idi şimdi 75 i geçti
her gün imalarda bulunuyorum göbeğin de göbeğin diye
dün akşam spora gönderdim
bu yaz eriticem dedi
keyfinden kilo alması benim hoşuma gitmiyor napiyim :)

Bazı yorumlarda 70 kilo çok değil, esin kendine baksın falan denmis. İdeal Kilo diye birşey var boya göre hesaplayinca kilo fazla mi az mı ortaya çıkar. Ayrıca kendin için zayifla diyoruz ya esin ne düşündüğü de çok önemli. Mesela ben yağlı bingil bingil göbekli bir adam istemezdim. Şükür ki eşim spor yapan bakımlı fit biri. Kilolu olsam begenmese saygı duyup zayıflamaya çalışırdim.

boyum kisa oldgu icin kilolu gozukuyorum gecen sacimi boyadim iyi iyi die gecstrdi bni
Kilolu kadinlara ben de sinir oluyorum yururken bile nefes nefese kaliyorlar,asiri terliyorlar ,hangi kiyafeti alirsan ak yakismiyor ben de bir ara cok degil ama bana gore kiloluydum simdi zayifladim her giydigim yakisiyor fit hissediyorum kendimi .Bayanlar yanlis anlamayin ama adamlar hakli siz boyle kendinizi seviyormusunuz baskasi sevsin bakiyorum koca zayif esi sisman olmuyor ama eskerin her ikiside kiloluysa sorun yok .Az yiyin ,bol bol su icin acligi bastiriyor veduzenli yuruyusyapin her yere arabayla gitmekle olmuyor bu is ve ekmek yemegin.

bizim burda diyetisyen uzakta canım ya keske olsada gitsem
İnsan kendi diyetisyeni olabilir. Öncelikle Dahiliyeye gidip kan testleri yaptırın, şeker veya başka rahatsızlığınız varmı ögrenin.
Yoksa ekmeği, şekeri ve tuzu azaltmakla hatta kesmekle başlayabilirsin. Mutlaka bok su içmelisin. İlk iş sabah aç karna limonlu ılık su içebilirsin. Çocuklardan sebep belki kahvaltını aksatıyorsundur ama günün en önemli öğünü kahvaltı. Bol yeşillik ve yumurta yiyebilirsin, çeşitlendirebilirsin hatta ama öyle nutellalı reçelli ballı değil protein vitamin ağırlıklı bir kahvaltı. Öğlen ekmeksiz sebze yemeği akşamda en geç 6 da bir çorba yanına ekmeksiz yemek yeyip bol su içerek çok iyi kilo verebilirsin.
Yani herşey senin elinde diyetisyenin de elinde sihirli değnek yok.

İnsan kendi diyetisyeni olabilir. Öncelikle Dahiliyeye gidip kan testleri yaptırın, şeker veya başka rahatsızlığınız varmı ögrenin.
Yoksa ekmeği, şekeri ve tuzu azaltmakla hatta kesmekle başlayabilirsin. Mutlaka bol su içmelisin. İlk iş sabah aç karna limonlu ılık su içebilirsin. Çocuklardan sebep belki kahvaltını aksatıyorsundur ama günün en önemli öğünü kahvaltı. Bol yeşillik ve yumurta yiyebilirsin, çeşitlendirebilirsin hatta ama öyle nutellalı reçelli ballı değil protein vitamin ağırlıklı bir kahvaltı. Öğlen ekmeksiz sebze yemeği akşamda en geç 6 da bir çorba yanına ekmeksiz yemek yeyip bol su içerek çok iyi kilo verebilirsin.
Yani herşey senin elinde diyetisyenin de elinde sihirli değnek yok.

Bendede doğumdan sonra kilo kaldı.Simdi vermek için uğraşıyorum.Esimde benim yanında zayıf duruyor , benimde hoşuma gitmiyor ama ben zaten hiç bir zaman kiloluyum ben böyle mutluyum diyenlerden olmadım.Bunu size söylemiyorum çevremde böyle insanlar var. Ben ekmeği azaltarak başladım.Sadece kahvaltıda yiyorum.Oglen ve akşam ekmek yemem.Zaten yemeklerin yanında pilav veya makarna oluyor onlar ekmeğin yerine geçer.Abur cubur yerine de ayran veya bitki çayları icebilirsin.Birde 6 dan sonra yemek yememeye çalış.Cok acikirsanda corbyla gecistir.Zamanla kilo vermeye baslarsin.Ben böyle yaparak 6 kilo verdim.

Nasıl yaptın bu nü ya bende iradesizler arasındayım

Nasıl yaptın bu nü ya bende iradesizler arasındayım
ben kaç yıldır ugrasıp başarız olan birisiyim.benimde pek sizden farkım yoktu anlıcagınız ama uzak durunca 15 gun tatlıladna meyveden canınız sonradan ıstemıyor gercekten .dişinizi sıkmalısınız burada.birde zayıfladıkca cevrendekıler senı guzellestıgını felanda soyluyor bunlarda motıve edıyor senı.:)

Aaahhh anacım 9 kilo verdim sonra nolduysa bi kısmı geri geldi ama inan bende çok istedim tekrar eski bedenime kavuşmak cunku ben zaten kalcali biriyim o yüzden de devamlı dikkat etmek zorundayım giydiklerime ama bi 10 kilo versem tekrar sıkıntı kalmicak

verirsinz 10 kilo çok degılki ::) kendinize telkin edin sürekli o zaman hedefine ulaştıgjnızda az da olsa yiceksiniz o zman formnuzu bozmadan yıceksınız sonucta.tamamen hayatınızdan cıkartmazsınız

verirsinz 10 kilo çok degılki ::) kendinize telkin edin sürekli o zaman hedefine ulaştıgjnızda az da olsa yiceksiniz o zman formnuzu bozmadan yıceksınız sonucta.tamamen hayatınızdan cıkartmazsınız
Aslında vücuduma ideal kilo 70 ama ben şuan 88 89 falanda iste on kilo verince motıve olacağımı düşünüyorum

Bu ülkede çoğu kadın sadece söyleniyor. Diyetisyene git diyene uzak diyorsunuz. Yeme diyene dayanamıyorum diyorsunuz. E ne diyelim? Sadece yakınmak, söylenmek için konu açtıysanız neden çare arıyormuş gibi davranıyorsunuz?

her sabah sicak suya limon sık ac karnina sicak ic verrsn merak etme ben 1 hafta ypmstm gtmsti kilom yani bna gore gtti dene zarari yok cnm cok ta takma lutfen taktin mi zor olr

Dert etme çözülecek şeyler bunlar.
En iyi çözüm de acilen diyetisyene gitmek

Benim matematik iflas.. Şu an 90 olmanız lazım değil mi? Ayrıca 70 kilo çok değil, gitsin o da kas yapsın uyuz oluyorum böyle adamlara ya, 2 tane çocuk doğurmuşsun sen, bit değil, hiiç moralini bozma sen
Ay üzerinden çok geçmiş ama dışardayım , tramvayda , sesli güldüm resmen . Çocuk doğurmuşsun ,bit değil lafına :) hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…