• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni begenmiyor

Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Merhaba eğer kendiniz zayıflamak istiyorsanız kararlıysanız Kilo verirsiniz. Açlık otu sürekli içildiği zaman bırakınca kabızlığa neden oluyormuş. Karatay beslenmesini araştırın. Protein ağırlıklı bir beslenme şeklidir. Ve tok kalarak zayıflarsınız. Çok iyi neticeler almış insanlar var.

Valla bence seven insan dis gorunume falan bakmaz şakasina söylese yada saglign icn uyarsa anlarm da boyle demesi bence bahane boşuna demiyolar istemeyen insanin bahanesi cok olur

Arkadaşlar çoğunuz erkeğe kızmışsınız ama ben tam tersini düşünüyorum empati yaparsak kendine bakmayan bi erkekle yaşasak bizde şikayetleniriz.Hem bakım ve fiziki görünüme dikkat etmek kendi psikolojimiz için de önemli bi durum ve erkeklerinde dikkat ettiği bi konu biz bayanlarda nasıl olsa evliyim diye kendimizi salmak yanlış bi durum..
Ayrıca bunun sevse görmezden gelir diye de bi gerecekcesi olamaz bence sonuçta dış görünüşünü beğenmeden kaçımız evlenıyoruz ya da sevgili oluyoruz ki..

Ya ne kadar haddini bilmez adamlar(!) var .. çocuğunu doğuruyosun , donunu yıkıyorsun bide ya rabbi şükür diyeceğine eleştiriyor densiz

Ilk önce derdiniz tam olarak ne onu bulun. Baya bir yorumunuzu okudum ama eşinize mi kızıyorsunuz kilonuza mi emin olamadım.

Çocuklar ve kilo o kadar da bağlantılı değil. Önceden her hamile çok kilo alır sanır korkardım. Değilmiş... kişinin iradesi önemliymiş. Hamilelikte de sağlıklı beslenilirse az kilo ile doğuma gidilebilirmiş.

Boğazınızı tutun. Çocuklarla dışarı çıkın dolaşın. Yeterince kilo verirsiniz. Çaya ihtiyacınız yok.

birkere diyet yaptim 10 gun sadece 1

kilo vermisim dugunumuz var bna diyorki seni dugune goturmicem cok uzerime gelyor
Kilo vermek sabır ve emek ister diyet yaparken acıkırsın dayanamazsın ama sabr edeceksin.Dayanamayınca bol salata tüket su iç,oyalan bir şekil yoksa böyle her kapıyı kapatarak başaramazsın

seven insan kiloya mi bakar sen ona iki mucize vermişsin erkekler çok nankör gerçekten umarım aranız düzelir en kısa zamanda

Eşler ara ara birbirlerine fikir verebilir bu normal de. Sizin kalbimizi kırıp böyle üzmesi hiç hoş değil. Ben evlenirken hafif kiloluydum eşim tığ gibiydi. Şimdi ben oldum 6 aylık o oldu 4 aylık :)) pesimden geliyor. Ya çok göbegim var demi diyo ,bakıyo aynaya , göbeğini içine çekmeye çalışıyo falan. Sırf üzülmesin moral olsun diye diyorum ki yerim o göbeği ben, yavaş yavaş verirsin aşkım diye teselli ediyorum.

Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Canım burda zayıflama yarışmaları var boşluk varsa gir derim bana çok faydası dokundu

otla çöple zayıflansa dünyada kilolu insan kalmazdı,
lütfen sağlıklı ve düzgün bir beslenme planına geçip hayatınıza sporu da ekleyin.

ayrıca eşinizin sizi eleştirmesi (dozunu kaçırmadığı sürece) sizi sevmediği anlamına gelmez.
ben de kilolu birini beğenmem mesela, eşimin azcık göbeği çıksa söylenirim, bu onu sevmediğimden değil aksine çok sevip önemsediğimden, hem sağlıklı olmasını hem gözüme hitap etmesini istiyorum.
o yüzden özgüvenininizi kaybetmeyin ama kendinizi de daha fazla salmayın.

Bu ara çevremdeki insanlarda da var bu kilo verme fiziğine dikkat etme çabaları.İnsanlar çok değişti artık herkes sağlıklı beslenme derdinde.Erkeklerde yüz güzelliğinden önce fiziğe önem veriyor.Bence karar vermek çok önemli Karatay diyetiyle zayıflayan arkadaşlarım var tavsiye ederim

çocuk doğurmuş olma bahanesine sığınarak şişmanlıklarını haklı çıkarmaya çalışan kadınlar bir tuhaf. 3 çocuğu olan arkadaşım son doğumunda 80lere çıkmıştı, şu an 52-53 kg. 4 çocuklu bir komşum var, son çocuğunu 37 yaşında doğurdu, 90la falan girdi doğuma, şu an 60 kg civarı. çocuk doğurdum, anneyim bahanesine sığınmaktan vazgeçin ve poponuzu kaldırıp bir şeyler yapın.

Ya ben bunu yapmıyordum, kilo vereyim diyordum hep. Ama genelde aaa olur mu sen Doğum yaptın, kilo kalmaz merak etme, hem emzirirken verirsin falan dediler. Yani öyle abartı sağlıksız beslenen birisi de değilim ama iki doğumumdan da 5er kilo ekledim mevcudiyetime :(
Evet kendimizi kandırmayalım. Kilo vermek zor, en iyisi almamak.

Kız zayıfla. Bi inat et yaparsın evelallah.
Diyetisyen yoksa sağlıklı beslen.
Günde 40 Dk tempolu yürü ( evin içinde bile olur.)
İnternetten egzersizleri aç yap.
En az 3 lt su tüketmeye çalış.
Ekmeği azalt. Mısır patates yeme.
En az bir öğün balık tavuk veya et ye.
Hazır paketli gıda yeme.
Bak nasıl veriyorsun.

yani esinizin tavrini dogru bulmuyorum ama sizde iradeli olun. Esiniz icin degil kendiniz icin en azindan. Ben yapamiyorum deyip kestirip atmayin bence. Yiyip yiyip o caylari icmekte pek ise yaramaz gibi geliyor bana.

Amaaan boşver densizlik ediyo , üzme tatlı canını.
Sanki kendide leonardo di caprio, bratt pitt karışımıydı...:63:

Bazı erkeklerdeki fit kız merakını anlamıyorum. Kendileri TV karşısında göbek kasır, burun karıştırır kadına geldi mı her daim fit olsun,güzel olsun vs. Ben de obezsiniz falan sandim tamam kiloyu sağlığınız için verin de eşinizin tavrı da gurur kirici. Kendi sanmıyorum kaslı masli biri olsun . Biraz kibar bir şekilde dile getirebilirdi

ben de bu "seni her halinle sevsin"cileri anlamıyorum
bir insanı sevmek ayrı, beğenmek-çekici bulmak ayrı
herkes herkesi her haliyle çekici bulacak-bulmalı diye bir şey yok
hastalık olur, kaza olur, insanın bir engeli olur, bunlara zaten kimse bir şey söyleyemez, söylememeli
ama bu konuda bunlar yok
ve az buz kilodan değil, adamın kadını çekici bulduğu görünüşünün üstüne +25 kilodan bahsediyoruz

hastalık vb. yokken, her şey normalken, insan eşini bu anlamda eleştirebilmeli bence
ben de eşim kilo aldığında gıdın çıktı, göbeğin çıktı, yakında memelerin de büyüyecek tam olacaksın diyorum mesela
bu onu sevmediğim anlamına mı geliyor? benim düşüncesiz olduğum anlamına mı geliyor?
hayır değil
eşimi hep çekici bulmak istediğimden yapıyorum böyle çünkü mesela bence gıdı eşime hiç yakışmıyor
ben bunları söyleyince o da biraz tatlıyı azaltıp normal kilosuna dönüyor

hamilelik kesinlikle çok etkileyici bir olay, doğru
fakat emzirme sürecinin bitimiyle kendine dikkat etmeli kadınlar, ondan sonrası için, hamilelik geçirmiş olmak bir bahane değil

ayrıca üslubu kötü olmakla birlikte, eşin bunları dile getirmesi gayet iyi bir şey bence
düşündüklerini kendine saklayıp giderek eşinden uzaklaşabilirdi

ablacım merhaba.ben 93 kıloyla karatay diyetine başladım şu an kılom sanırım 79 felan .lütfen araştırın.uzun zamandır tatlı tuketmıyorum ve canım ıstemıyorum karnım tok oluyor .kesınlıkle face karatay dıyetı gruplarına bakın

70 kg çok değil...kocan kendine baksın... sende onu beğenme

Back