Merhaba eğer kendiniz zayıflamak istiyorsanız kararlıysanız Kilo verirsiniz. Açlık otu sürekli içildiği zaman bırakınca kabızlığa neden oluyormuş. Karatay beslenmesini araştırın. Protein ağırlıklı bir beslenme şeklidir. Ve tok kalarak zayıflarsınız. Çok iyi neticeler almış insanlar var.Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Kilo vermek sabır ve emek ister diyet yaparken acıkırsın dayanamazsın ama sabr edeceksin.Dayanamayınca bol salata tüket su iç,oyalan bir şekil yoksa böyle her kapıyı kapatarak başaramazsınbirkere diyet yaptim 10 gun sadece 1
kilo vermisim dugunumuz var bna diyorki seni dugune goturmicem cok uzerime gelyor
Canım burda zayıflama yarışmaları var boşluk varsa gir derim bana çok faydası dokunduKızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
çocuk doğurmuş olma bahanesine sığınarak şişmanlıklarını haklı çıkarmaya çalışan kadınlar bir tuhaf. 3 çocuğu olan arkadaşım son doğumunda 80lere çıkmıştı, şu an 52-53 kg. 4 çocuklu bir komşum var, son çocuğunu 37 yaşında doğurdu, 90la falan girdi doğuma, şu an 60 kg civarı. çocuk doğurdum, anneyim bahanesine sığınmaktan vazgeçin ve poponuzu kaldırıp bir şeyler yapın.
70 kg çok değil...kocan kendine baksın... sende onu beğenmeKızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?