• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni begenmiyor

Walla ben 50 kilo ewlendim sonra kilo aldım 70 oldum 82 ile doğuma girdim oğlum 4 aylıkken 82 kikoydum eşim hiç bişe demedi bizim arkadaş doğum yaptı 40 ı çıktığında tüm kilolar gitmiş dapdar kot giymiş eşiyle takım gömlek giymişler makyaj falan eşimin adına ben üzüldüm millet fıstık gibi karısını koluna takıyo düşündüm vee 67 kiloya indim 3 ay bitti yani doğum yapmak illa çok kilo almak değil yada o kiloları verenler nasıl veriyo die düşünür yani yemeden duranıyorum die bişe yok ölmüyoruz yemeyince ki ben bu süreçte ne tatlılar ne yemekler yaptım

Elinizin altında internet var.. Milyon çeşit spor videosu, sağlıklı beslenme hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.. Öyle otla, çayla kilo verilmez. Bunların hepsi ticari şeyler, paranızı boşa saçıyorsunuz.. Her sene bişey çıkar böyle zaten yok altın çilek, chia tohumu bilmem ne!! Bazı besinler vardır yağ yakımına 'yardımcı' olan. Öyle şunu yedim hooop göbeğim eridi, bunu yedim hoop kalçam eridi diyenlere inanmayın.. Aslında siz de herkes gibi çözümü biliyorsunuz 'spor ve sağlıklı beslenme' ama yeteri kadar istemiyorsunuz demek ki.. Her şeye bir bahaneniz var..

Öncelikle bir erkek ,yada başka bir birey için tırnagimi kesmem. Kendini bedenini seveceksin ,kendin için kilo ver güzel ,seksi çamaşırlar,elbiseler giy nasıl göründüğünü izle aynadan .. ben hamileyim50 kilodan 69a geldim dombili oldum ,ama.bu şekilde bile kendimi seksi buluyorum biraz öz güven ,biraz kendini sevmek lazım . Sen nasıl görüyorsan esinde aynı şeyi görüyordur .

Eşin sana kilo vermeni söylemiş düşüncesini tabii ki söyleyecek yani memnun olmadığı halde memnunun diyemez ki sağlığını da düşünüyordur herşeyden önce kendiniz için vermelisiniz. İki çocuğunuz arasında ne kadar zaman var daha ilk çocuğun kilolarını veremeden yine almışsınız. İradenize hakim olmanız lazım yoksa zor.

Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
esınız ıcın degıl kendınız ıcın kılo verın bunun ıcınde hayatınızdan hamur iş,şekerli gıdalar ve yaglı yıyecekelrı cıkarın tabıkı abur cuburda yenmeyecek. saglıklı besınler yıyerek az ve sık beslenerek, bol su ıcerek ve spor yaparak ama kastım keyfıne yuruyusler degıl gunde en az bır ssat tempolu yururyus koşu vs yaparak yada pılates falan azar azar saglıklı kılo vermenız...
esınıze gelırsek te emınım kı kendınınde gobegı vardır az da olsa sen kendıne bak deyın gecın..
asla kendımle ılgılı seylerı esım ıstıyor dıye degıstırmem ne sacımı ne kıyafetımı ne de kılomu .... sızde oyle olun bence..

Bir kere çok yanlış şeyler biliyosunuz. Bu şekilde bir mucize olması lazım kilo vermeniz için. Spor yok diyet yok.vyle bedavayada kilo vermek yok. Az az sık sık yiceksin. Aç kalırsan daha çok yersin. İnstagramda çok var çocuklarıyla birlikte spor yapanlar. Çamaşır asarken ütü yaparken yemek yaparken bile spor yapanlar çok. 10 gün diyet yaptım 1 kilo verdimle olmaz.sürekli kontrolde tutman lazım. Tabi spor şart. Al çocuklarını yürüşüye çık.çıkamıyosanda evde koştur. Tamam eşlerimizde kaslı maslı değil ama an başta kendin için bunu yap

esimle konstm sizin sayenzde gaza geldim
Çaylardan ve otlardan uzak durun illa içecekseniz yeşil çay için her ot her kişiye iyi gelmez o otlarında tansiyon düşürme kan sulandırma vb etkileri var bünyenizde nereye zarar vereceğini bilemezsiniz
Yemeği kesemiyorsanız da yönlendirin aburcuburu kesip yeşili daha çok tüketin hergun duzenlı yuruyun illa spor salonuna gideceksiniz diye bir kaide yok iki çocukla yürüryemem derseniz evde yürüme diye bir spor var sanırım leslie ile 1 mil gibi bir şeydi youtube dan bakın çocuklarınız uyuyunca onu yapın 1-2 kilo gidince hırslanır devamını getirirsiniz
Öyle bir ayda 10 kilo vermiyor kimse mucize beklentinizi kafanızdan silin ayda 2 kilo hedefiniz olsa zorlanmadan 5 ayda 10 kilo verirsiniz iş kişinin azminde bitiyor mucize içecek mucize yiyecek diyet listesi diyetisyen yok maalesef
insallah en kısa sürede sizi mutlu edecek kiloya ulaşırsınız

bizim burda diyetisyen uzakta canım ya keske olsada gitsem

Kilo vericem diye abuk subuk çaylarla metabolizmanızı şeedip atmayın da sonra arkadaşın dediği gibi mezarlık yakın mı ona bakarsınız. Çevremde zayıflama çayı yüzünden ölen biri var.

Yok illa diyetisyene gitmeyeceğim diyorsan da o boğazı tutacaksın, sporunu aksatmayacak her gün 1-2 saat tempolu yürüyeceksin. Emek olmadan yemek olmaz, öyle yattığım yerden kilo vereyim dersen son yatışın olabilir. Instagram'da gurmediyet diye bir hesap var, kadın kaç kiloyken incecik oldu herkese de yardımcı oluyor teşvik ediyor. Onu takip et. Kocam beni boşayacak diye değil kendi sağlığın için kilo ver.

Boyun kaç? Bende 70 kiloyum ama kendimi pek kötü hissetmiyorum açıkçası kendinle barışık ol. Esin de kendine baksin bi zahmet seven her türlü sever. Kilo vereceksende kendin için ver.

çocuk doğurmuş olma bahanesine sığınarak şişmanlıklarını haklı çıkarmaya çalışan kadınlar bir tuhaf. 3 çocuğu olan arkadaşım son doğumunda 80lere çıkmıştı, şu an 52-53 kg. 4 çocuklu bir komşum var, son çocuğunu 37 yaşında doğurdu, 90la falan girdi doğuma, şu an 60 kg civarı. çocuk doğurdum, anneyim bahanesine sığınmaktan vazgeçin ve poponuzu kaldırıp bir şeyler yapın.

Burada bile yapılan önerilere bahaneniz var, diyet yapamıyorum, spor yapamıyorum, diyetisyen uzak gibi.
Herkes eşe yüklenmiş ama, adam da belki zamanında böyle usulca tavsiyeler verdi, ama baktı olmuyor artık gaza getirmek için bu tarz konuşuyor olabilir.
Tamam yaptığı çok hoş değil ama benim eşim de çok kilo alsa ve tembelliğinden vermese ben de öyle konuşurdum sanırım.
Bunun için de kaslı olmak falan gerekmiyor, kimse kilonun sağlıklı ve güzel birşey olduğunu iddia edemez.

Yani kusura bakmayın ama deseniz ki; eşim uyarınca sarsılıp kendime geldim , biraz kısmaya sağlıklı beslenmeye karar verdim , spora başladım, beraberinde de destek bitki çayları içiyorum ..Alkışlayacağım sizi... Sadece size söylemiyorum bunu hani eleştirmese birisi 90-100-110 gidecek mi ?? O çaylara yüklenerek ancak hastanelik olursunuz haberiniz olsun! Hobi olarak yediğiniz için eşinize boşuna alınmayın hakaret falan etmediyse..

Tamam sagligin icin, kendin icin zayifla.. Ama kilo verince esinle sorunlar hallolacak mi?

Doktor a gitmen daha faydalı olur senin için diyetisyen e gözük bi öyle çay May uğraşma boş is onlar kocana da uyuz oldum iki çocuk damdan düşmedi ya insan biraz olsun saygı gösterir

Kilo sporla verilir. Ek olarak boğazına da dikkat edeceksin tabii, belli ki yemeyi seven birisin bu işin sonu yok yedikçe daha çok yersin. Sporu hayat tarzı haline getirebilirsen kilo verirsin başaramazsan yapacak bir şey yok. İnsan önce öz saygı anlamında fiziğine dikkat etmeli, eşinin de beğenmemesi gayet normal.

Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Yanlış anlamayın sakın ama güzellik bir tek kilo ile olmuyor. Kilonu olabilir ilk önce kilonuza göre kıyafetler alın dar giyinip kötü bir görüntü oluşturmayın(70 kilo olup çok güzel giyinen kadınlar var). Kendinize güvenin seksilik kadınlık kilo demek değil. Saçınız başınız gidin kuaföre bakımınızı yaptırın en önemlisi mutsuz olmayın, akşamada güzel bir sofra kurun çocukların tekini kv veya annenize emanet edin yakınsa yada güvenebileceğinizi küçük bebeğiniz varsa uyutun onuda.
Eğer siz kilonuza göre kıyafetler almayıp 50 kg dum demişsiniz eskiden 70 kilo iken o kıyafetleri giyip zorlama bir şekilde kötü gözüküyorsanız, üstüne ilk önce kendiniz bu görüntüden mutsuz olup saçı başı iyice dağıtıp bakımsız gözüküp mutsuzluktan kaynaklanan birde söylenme varsa eşiniz kilonuz yüzünden değil içinde bulunduğunuz durum yüzünden mesafeli duruyor olabilir. Evlendiğinde bakımlı mutlu kadın gittiyse, doğal olarak bir noluyoruz der yani

Aynı zamanda 3 günde kimse 10 kilo veremez herşey için zaman lazım ilk önce ekmek şeker vb mamulleri kesin, ona alıştığınızda porsiyon küçültün, sonrasında ögün azaltın derim ben çok zorlanıyor iseniz.

Diyetisyene falan gerek yok. Bir sağlık sorununuz yoksa az ve sağlıklı şeyler yiyerek kilo verin ama bunu eşiniz için değil kendiniz ve sağlığınız için yapın. O zaman kendinize olan güveniniz yerine de gelecektir. Kilo vermek öyle gözünüzde büyüttüğünüz gibi zor bir olay değil(Sağlık Problemi yoksa)

Sen de onu beğenme ,peşine düşme ! Seksi kasları yoksa ,çok bakımlı ve yakışıklı değilse ,kilo ver dedikçe :lülülü: bunu yap :) ama kilo verip ,herseyden önce sağlıklı ve özgüvenli olmayı ihmal etme ..kendine saygi duy , çok sev ...

Back