- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esınız ıcın degıl kendınız ıcın kılo verın bunun ıcınde hayatınızdan hamur iş,şekerli gıdalar ve yaglı yıyecekelrı cıkarın tabıkı abur cuburda yenmeyecek. saglıklı besınler yıyerek az ve sık beslenerek, bol su ıcerek ve spor yaparak ama kastım keyfıne yuruyusler degıl gunde en az bır ssat tempolu yururyus koşu vs yaparak yada pılates falan azar azar saglıklı kılo vermenız...Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Çaylardan ve otlardan uzak durun illa içecekseniz yeşil çay için her ot her kişiye iyi gelmez o otlarında tansiyon düşürme kan sulandırma vb etkileri var bünyenizde nereye zarar vereceğini bilemezsinizesimle konstm sizin sayenzde gaza geldim
bizim burda diyetisyen uzakta canım ya keske olsada gitsem
Yanlış anlamayın sakın ama güzellik bir tek kilo ile olmuyor. Kilonu olabilir ilk önce kilonuza göre kıyafetler alın dar giyinip kötü bir görüntü oluşturmayın(70 kilo olup çok güzel giyinen kadınlar var). Kendinize güvenin seksilik kadınlık kilo demek değil. Saçınız başınız gidin kuaföre bakımınızı yaptırın en önemlisi mutsuz olmayın, akşamada güzel bir sofra kurun çocukların tekini kv veya annenize emanet edin yakınsa yada güvenebileceğinizi küçük bebeğiniz varsa uyutun onuda.Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Aynı zamanda 3 günde kimse 10 kilo veremez herşey için zaman lazım ilk önce ekmek şeker vb mamulleri kesin, ona alıştığınızda porsiyon küçültün, sonrasında ögün azaltın derim ben çok zorlanıyor iseniz.Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Sen de onu beğenme ,peşine düşme ! Seksi kasları yoksa ,çok bakımlı ve yakışıklı değilse ,kilo ver dedikçe bunu yap :) ama kilo verip ,herseyden önce sağlıklı ve özgüvenli olmayı ihmal etme ..kendine saygi duy , çok sev ...Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil