• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni begenmiyor

Emzirince kilo almayı da anlamadım bende mi sorun var acaba? 65 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim. 40 günde 20 kilo verdim. İşth falan sıfırdı bende, hatta konum da var.
Emzirdikçe vermeye devam ediyorum. Şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama baya eridim. Doğum yapalı 2,5 ay oldu. Sanırım tüm kilomu oğlum alıyor. Oh yarasın aşkıma :p

Kızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Karatay diyeti yap. Diyetle ilgili gruplar var. Onlara da katılırsan motivasyonun artar. Açlık otu zararlı. Uzun süre kullanamasın. Karatay diyetinde istediğin kadar serbest olan yiyeceklerden yiyorsun, yadaklıları ağzına sürmüyorsun. Öğün aralarına, su tereyağlı kahve, soda, çay haricinde hiç bir şey yemiyorsun. En az beş saat. Dişini bile fırçalasan diş macunu leptini bozuyor. Araştır..

Kızlar kabul edin siz nasıl kikolu erkekten hoşlanmıyorsak erkeklerde hoşlanmıyor ve gerçekten kilo kötü bişey. Demek istemiyorum ki herkes tığ gibi olsun hayır balıketli olmakta süper ama hani bir sınır var ya onu gördüğün an biraz frene basmak gerekiyor.

Kilo saglikli bisey degil. Vermek gerekiyor ama diyetisyen esliginde iyi olur.

Canım gerçekten çok kilolu da olabilirsin ama eşinin bunu belirtme yöntemi çok çok yanlış. Evet sağlıklı kiloda olmak çok önemli fakat biri ya da eşin seni beğensin diye değil, sen kilo vermek istediğin ver.
Adam.ne demiş ki kg ver demiş daha ne kadar zarif belirtebilir .

Şöyle bir mesajı görmeseydim depresyona giriyordum neredeyse teşekkür ederim. Benim eşimde aynı düşüncelerde hiç bir zaman böyle bir şey duymadım hiç kilo vermedi ki ben şeker hastasıyım. Ben unuttuğum zaman kendisi getirir meyveyi, yoğurdu. kendimi hiç bu kadar şanslı hissetmemiştim. :) bak şimdi bir kere daha aşık oldum.
Şükür kendim gibi birini buldum:)

Back