kocam beni begenmiyor

Tatlım tam olarak 117 kiloyum ama eşim beni minik kuşum diye sever. Diyete başlarım adam ağzıma zorla yemek sokar solgunsun nolur ye rengin yerine gelsin diye. Yürüyüş yapayım derim aman sıcakta bayılırsın ne gerek var böyle pofuduk çok tatlısın der. Bazı kilolular vardır kilo yakışır tatlı dururlar ben öyle de değilim çirkinimde. Yani seninkinin sevmeyesi varmış herkes doğumdan sonra kilo alır anlamadım yani

Senin bu yazilarin beni benden aliyo:))

Cidden oyle mi yapiyor ya ne guzel maasallah size.Esinin burcu ne

Ben 70 kiloym ve hamile kaldim bu halimle dogumdan sonra kac olurum bilmem ama fena takinti yaptim kiloyu esim hic bir zaman kilolusun zayfla falan demedi....esiniz kendini brad pitt falan mi saniyor acaba seni begenmiyor hadsiz ya...once o kendine baksin, zayifliycaksan da kendin icin zayfla sen kilolusun diye bisanacaksa adam kapiyi goster gitsin

Diyetisyene gidemiyorsanız bir kan testi yaptırın. Sağlık ocağında bile yapılıyor. Günlük yürüyüş + egzersize başlayın. Şeker, tuz, karbonhidrat keserseniz zaten siz de verirsiniz. Siz kendiniz hırslı ya da istekli değilsiniz bence. Diyetisyene gidemem, spor yapamam vs. hep bahane. Elinizin altında internet var her şeyi araştırabilirsiniz.

Şöyle bir mesajı görmeseydim depresyona giriyordum neredeyse teşekkür ederim. Benim eşimde aynı düşüncelerde hiç bir zaman böyle bir şey duymadım hiç kilo vermedi ki ben şeker hastasıyım. Ben unuttuğum zaman kendisi getirir meyveyi, yoğurdu. kendimi hiç bu kadar şanslı hissetmemiştim. :) bak şimdi bir kere daha aşık oldum.

Şimdi veremiyorum diye yanıyorsun ya, yarın birgün kilo veremedin diye kocanı başkasına kaptırınca değil 20 30 kilo birden verirsin. Beyinde bitiyor herşey güzelim. Bi tanıdığım aynı bu şekilde olmuştu.

Insan once kendini sevmeli. Benim esimde bana kiz biraz az ye diyodu bi hastalandim tum akrabalara zaten hic bisi yemiyodu acliktan biyle oldu diyip durdu bende dogumda 17 kilo aldim suan sadece 5 kilo fazlam var oda zaten belli olmuyor. Ama esim bana bune boyle felan deseydi bi 17 kilo daha alirdim sanirim.

Kusura bakmayın esiniz haklı.gücünüze gitmesin ama dikkat edin ve onu şaşırtın,bir diyetisyene gidin ve programa baglı kalın, diyet yapmak ac kalmak degildir.

Kaçamak yapmayın,diyetinize sadık kalın,imkanınız varsa yürüyüs yapın

karşılıklı saygı ve sevgi önemli, oda kendine bakmalı sizde bence elinizden geldiğince bakmalısınız. Sadece kilolusunuz diye bir evlilik bitmemeli tabiki ama siz daha fit oldukça oda kendine daha çok bakarsa herkes daha mutlu olabilir ?

Zayıflıyorsan kendin için kendi sağlığın için kilo ver güzel kardeşim.Çünkü evlenirken insanlar bir ömür birliktelik düşünerek evleniyorlar bunun hastalığı var,yaşlılığı var her durum kilo vermek gibi olmayabilir şimdi bunun için boşanmayı düşünen bir kocanın ilerde hastalık veya yaşlılık durumunda farklı davranacağını sanmıyorum. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir sevgiler.

Karatay beslenmesini deneyin bence kendi sagliginiz mutlulugunuz icin en direncli insanlar bile bu beslenme tarziyla Kalici kilo Verdi cevremde

Sacma sapan caylar ve diyetlerle de kendinizi öldürürsünüz. Mezarlık yakın mı bari?
Konunun tamamını okumadım, ilk sayfadaydım ama bu mesajı görünce dayanamadım. Kanım dondu. Gerçekten böyle bir cümleyi yazarken, gönderirken hiç içiniz acımıyor mu? Nasıl böyle olabiliyorsunuz? Bir de 30 küsür kişi beğenmiş, inanamıyorum...

Şöyle mesajlara da hastayım ha! Sizin bu zihniyetiniz yüzünden kocalarınız hemen başka kadınlara gidiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…