Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napim o zmn
sen sevin ölursem mune @ lutfen bsy demek istmyorum
Ne dedi peki olumlu mu yaklasti :)esimle konstm sizin sayenzde gaza geldim
ya gerçek sevgi bu mu? bide diyet yap zayifla kendine bak diyenler olmuş,ben evlendiğimde 57 kiloydum şuan 88 kiloyum bir Allahin günü esimden ne kilomla nede dis gorunusumle ilgili bi tepki almadim.Hayat bu yarin ne olacagimiz belli mi tovbe sakat filan kalabilir insan gercek sevgi bu degil ayrilmak en isabetli karar olur benceKızlar başlıktanda anlamışınızdır kocam artık beni begenmiyor 2 dogum yaptim kizimda duzensiz beslendigim icin 30 kilo aldim oglumda 10 kilo aldim suan 70 kiloyum diyet yapıyorum ama 3 gun snra yine brakiyorum dayanamiyorum yemek yemek hobim olmus adeta suan 70 kiloyum eskiden 50 kilo idim citi pitiydım esim cok kilo aldın braz ver bi ne ya dedi cok zoruma gtti aclik cayi aldim chia bide aclik otu aldim iciyorum ama bir faydasi yok neolur yardim edin ne yapmaliyim bosanmaya kadar gidicez zaten aramz pek iyi degil
Diyet gruplaro var canim oraya gel listeni yaz fazla olani zaten söylerler bi daha yemezsin topluca yapildigi icin motive ediyor ben bu sekilde 12 kilo verdim tavsiye ederim diyet gruplari diye arattir istersenboyum kisa oldgu icin kilolu gozukuyorum gecen sacimi boyadim iyi iyi die gecstrdi bni