Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo vermisim dugunumuz var bna diyorki seni dugune goturmicem cok uzerime gelyorAlıntı yaparak cevaplarsanız daha iyi olur.
Diyetisyen uzak olsun,bir gününüzü sadece ayıracaksınız.
Her şeye bahaneniz varsa zaten olmaz o iş.
Bir arkadaşım var o da kilolu.Sürekli bahanesi var,
insülin direnci -ilacı var onu bile kullanmaya üşenir.
Metabolizma sorunu-günde 5 kere en az wc ye gider-
Su içse yarar-sudan önce büyük boy pizzayı sanki dedem yiyor,
Şimdi de vücudunda kurt varmış-kilo aldıranlardanmış hem de-tamamen atıyor,görmüş tv de anında uyarlamış,doktora bile gitmedi
Beklediği şey mucize ,tek bir ilaç ya da bir kür yapsın ve fazladan 40 kilo 1 günde uçsun istiyor ama mümkün değil.
Kaldı ki eşinizle aranız bozulacakmış sizin de,iradeniz sağlam değilse,boğazınızı tutamayacaksanız o kürler vs işe yaramayacak.
Diyetisyen size aç kalmadan kilo verdirecek,seçim sizin.
Ben eşin haklı demiyorum,yarın bir hastalığa tutulur olur 200 kilo.birkere diyet yaptim 10 gun sadece 1
kilo vermisim dugunumuz var bna diyorki seni dugune goturmicem cok uzerime gelyor
e canim yemeni kisamiyorsun diyetisyen yok. spor dicem o da kalsin dicen. ben baska zayflama yontemi bilmiyorum.
evet braz yuruyeblsem cocuklar var hava soguk canm yaz glseydi hic dglse arabaya atlar hem gezdrrm hem yuruyus yaparm bol bol su iciyorum durmadan sabah ac karnina baslyorumSporsuz olmuyor, kendinizi aç bırakarak sadece daha çok yeme isteğine teşvik edersiniz.
Biraz araştırın, vakit yaratın ve spora başlayın. Evde bile yapabilirsiniz videoları takip ederek.
Esas nokta şu ki, bunu kendiniz için yapın, eşiniz de dahil kimsenin beğenisi önceliğiniz olmasın. Öncelik, sizin kendinize güveninizin tekrar yerine gelmesi.
benimkide aliskin degil hele gobegim hic gtmyor kaldi ayni 7 8 aylik gbiBen eşin haklı demiyorum,yarın bir hastalığa tutulur olur 200 kilo.
Ama siz de hiç dikkat etmiyorsunuz.
Benim eşim de iridir,hiç utanmadım ondan,hep öyleydi.Canımın da içidir.
Ben kilo alırsam beğenmezse hak veririm ama.
Çünkü beni hiç kilolu görmedi ve o şekilde de beğenmezdi zaten.
Kilo vermek sabır ve istikrar ister.
İyi bir doktor aç nasıl kalınmaz onu gösterecek size.
Eşinizi gömüp durmayın bence,çare öneriliyor ve tüm yolları kapatıyorsunuz.
Eşin kısmen haklı sende biliyorsun değil mi?
Eşin demese bile kilo rahatsızlık veriyor ah bir olmasa
Canim sen kiloyu bi sekilde verirsin de esinip patavatsizligi ne olacak onun caresi varmi ?[
allaha haval etmekten baska carem yok napm
Ben herhalde ilkokulda 44 kiloymusumdur hatırlamıyorum yani :)ayrıca boyum a kiloma göre beni sevecek adamın sevgi anlayışını hiç almayayim ben bünyeye zarar ...kimseye kolay kolay boşa diyemem ama bu çok büyük bir saygısızlık ve kilo da buna sebep olamaz. .e
eskiden bekarken 44 kiloydum evlndm 50 oldum snra dogum ne derkn 70 oldum
Şuan için bir ayda 6 kilo verdim gerçekten rahatsız oluyordum kiloların gitmesiyle çok rahatladımaranizda chia yada chocolate slim felan kullanan varmi yada goji bery
Cnm bnde ikinci dogumumu yaptim 7 ay once 73 kiloyla doguma girdim .hamilelik ve dogumdan 40im cikana kadar deli gibo yemek yedim .esim hc kilolusun demedi ama bn hep zayflicm derdim he he der gulerdi .). Smdi 48 kiloyum doktorlara goturuo hastamiyim diyee .))aranizda chia yada chocolate slim felan kullanan varmi yada goji bery