Kocam beni aldatıyor mu ??

esraliii

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2023
126
30
13
25
Daha yeni evliyiz benimle çok sık cinsellik yaşamıyor işinin stresli olduğundan vs bahane sunuyor telefonunda defalarca açık sacık şeyler izlediğini yakalamıştım sadece o da degıl chat sitelerinde başka kadınlardan aldığı cıplak fotolar boşanmaya kadar gitti ama en sonunda bidaha yapmadığına emin olmuştum ta ki düne kadar o kadar sözden olaydan sonra telefonunda yine cıplak kadın fotoğrafları gördüm tabi gerçekte kimseyle görüşmüyor sadece telefon adını soyadını vs de vermemıs gizli yani. Benimle birlikte olmak istemeyip ki ben her şeye açık biriyim sürekli cinsellik isterim degısık şeylere açığım.böyle şeyler yapmasını anlamlandıramıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum

Eşiniz kimseyle görüşmüyorsa neden
"tabi gerçekte kimseyle görüşmüyor sadece telefon adını soyadını vs de vermemıs gizli yani"
yazdınız ?

Eşiniz başka kadınlarla internet üzerinden de olsa iletişime geçiyorsa, evliliğinizi gözden geçirin. Böyle bir hayat yaşamak istiyor musunuz?

Gerçekte öyle bi şey yapamaz yani onu belirttim zaten açıklaması da sanki gerçekte aldattım oluyor. İstemiyorum yeni evliyim napıcam bilmiyorum

Sırf bu yüzden çocuk düşünmüyorum belki düzelir diye ama huylu huyundan vazgecmıyor
Düzelmez hayatım nasıl düzelsin. 10 20 yıllık evli olsan belki(!) Bi hata etti, bi daha yapmaz dersin Bi ihtimal. Yeni evlisiniz ve ısrarla yapıyor, ne kaybetme korkusu var ne utanması. Sizin sonunuz eninde sonunda boşanma. Ya ömür boyu çocuk yapma ya da boşan adam gibi birini bulup düzgün aile kur.

O zaman sen de milletle konuş İnternetten madem bu yaptığı aldatmaya girmiyor bak bakalım kabul edecek mi?
Daha önce yakaladığımda bende konuştum girdim o sitelere dedim sinirlendi tabi ama öyle şeylere meraklı olmadığımı bildiği ıcın çok üstünde durmadı birkaç hafta konusu döndü kapandı

Aldatıyor. Aldatmak sadece cinsel birliktelik değil eşiniz sizi baya baya aldatıyor. Boşanmayı düşünüyor musunuz?
Düşünüyorum ama bu kadar kısa sürede buna cesaretim yok aileler açısından . o yüzden hep belki düzelir kafasındaydım ama düzeleceği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…