Kocam Benden Korkuyor

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Eşimle 3 senedir evliyiz, kendisi benden çok korkuyor ki dominant bir yapım vardır ancak bu korkusu sebebiyle de tepki gösteririm düşüncesiyle benimle hiçbir şeyini paylaşamaz oldu, ben paylaşmadığı şeyleri sonradan duyduğumda daha da ağır tepkiler gösteriyorum, düzelmesi için ne yapabilirim?

Ağır tepki göstermeyerek ona bir arkadaş dost gibi yaklaşmayı denediniz mi? erkekleri bu yönde şaşırtınca biraz işler yoluna giriyor.

bu tutumu bırakın sahte davranmasına sebep olursunuz .
benim bir tandıgım adam var karısından cok korkar ve adam bu dünyad ikinci biri ile evlenmeliyim digor gün yüzü görmedim diyor .karısı ona kızınca umursamazca sessz kalıyor

elinizin altinda tutyormus gibi degil de ayni zamanda en yakin arkadasi sirdasi gibi olmayi deneyin bence

korkmamasını sağlayın...

Canım nasıl korkuttun kocanı bu işin formülünü verirmisin. altından mı derler ya ciddi soruyorum benm kocamda benden hiç cekinmez biraz korksun istiyorum nasıl başardın bunu

Neden böyle davranıyorsunuz peki

5 senedir korkuyor mu ? Korkmaya devam ediyor mu ?
5 senede ilk okul bitiyordu eskiden..
Evlilik devam ediyor mu ? :\

Düzelmesi icin siz duzelebilirsiniz. Yazik adama ya korkuyor yazmışsınız. Boyle giderse bir gün korkmadan aldatir bile. Degisin! Pskolojik destek alin gerekirse.. demekki cok sinirlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…