- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Ağır tepki göstermeyerek ona bir arkadaş dost gibi yaklaşmayı denediniz mi? erkekleri bu yönde şaşırtınca biraz işler yoluna giriyor.Eşimle 3 senedir evliyiz, kendisi benden çok korkuyor ki dominant bir yapım vardır ancak bu korkusu sebebiyle de tepki gösteririm düşüncesiyle benimle hiçbir şeyini paylaşamaz oldu, ben paylaşmadığı şeyleri sonradan duyduğumda daha da ağır tepkiler gösteriyorum, düzelmesi için ne yapabilirim?
Düzelmesi için değil düzelmek için ne yapabilirim olcaktı o sakin olcaksın cnmdüzelmesi için ne yapabilirim?
elinizin altinda tutyormus gibi degil de ayni zamanda en yakin arkadasi sirdasi gibi olmayi deneyin benceEşimle 3 senedir evliyiz, kendisi benden çok korkuyor ki dominant bir yapım vardır ancak bu korkusu sebebiyle de tepki gösteririm düşüncesiyle benimle hiçbir şeyini paylaşamaz oldu, ben paylaşmadığı şeyleri sonradan duyduğumda daha da ağır tepkiler gösteriyorum, düzelmesi için ne yapabilirim?
korkmamasını sağlayın...Eşimle 3 senedir evliyiz, kendisi benden çok korkuyor ki dominant bir yapım vardır ancak bu korkusu sebebiyle de tepki gösteririm düşüncesiyle benimle hiçbir şeyini paylaşamaz oldu, ben paylaşmadığı şeyleri sonradan duyduğumda daha da ağır tepkiler gösteriyorum, düzelmesi için ne yapabilirim?
Neden böyle davranıyorsunuz pekiEşimle 3 senedir evliyiz, kendisi benden çok korkuyor ki dominant bir yapım vardır ancak bu korkusu sebebiyle de tepki gösteririm düşüncesiyle benimle hiçbir şeyini paylaşamaz oldu, ben paylaşmadığı şeyleri sonradan duyduğumda daha da ağır tepkiler gösteriyorum, düzelmesi için ne yapabilirim?
Düzelmesi icin siz duzelebilirsiniz. Yazik adama ya korkuyor yazmışsınız. Boyle giderse bir gün korkmadan aldatir bile. Degisin! Pskolojik destek alin gerekirse.. demekki cok sinirlisiniz.Eşimle 3 senedir evliyiz, kendisi benden çok korkuyor ki dominant bir yapım vardır ancak bu korkusu sebebiyle de tepki gösteririm düşüncesiyle benimle hiçbir şeyini paylaşamaz oldu, ben paylaşmadığı şeyleri sonradan duyduğumda daha da ağır tepkiler gösteriyorum, düzelmesi için ne yapabilirim?
Siz de mi aynı 'dertten' muzdaripsinizBir çözüm bulabildiniz mi?
5 yıllık kokuyu hortlatmanıza gerek yokmuş. Kendisine özelden mesaj yazabilir, ya da son konusuna bakarak cevabını bulabilirdinizBir çözüm bulabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?