• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam benden iyice uzaklaştı henüz 3 aylık evliyim...

Findikhanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
18
0
1
26
Çok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .🥺🥺🥺

Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum .
Kacan kovalanir.
Onun bukadar üstüne düsmeniz onun sizden kacmasina sebeb olmus olabilir.

Çok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .🥺🥺🥺
Her evlilikte olur canım takılma çok 😊😊 yaşınız daha çok genç ve erkekler biz kadınlar gibi duygusal ve ince düşünmezler 😊 üzülme

kardesim bagirip cagirip kim bilir neler diyorsunuzdur. film cekmiyorsunuz sen adama kufrederken dudagina yapissin. anlattiklarindan boyle beklentilerin oldugunu dusundum yanlis da dusunmus olabilirim tabi ama sevgililikteki ergen tavirlari birakin bence fevrilik, asabiyet hic bi zaman cozum noktasina ulastirmaz. gunduz kavga edip karsindaki insani kiracak bir kelime ettiysen aksam yatakta sana sarilmasini beklemek biraz abesle iştigal olmuyor mu?

kardesim bagirip cagirip kim bilir neler diyorsunuzdur. film cekmiyorsunuz sen adama kufrederken dudagina yapissin. anlattiklarindan boyle beklentilerin oldugunu dusundum yanlis da dusunmus olabilirim tabi ama sevgililikteki ergen tavirlari birakin bence fevrilik, asabiyet hic bi zaman cozum noktasina ulastirmaz. gunduz kavga edip karsindaki insani kiracak bir kelime ettiysen aksam yatakta sana sarilmasini beklemek biraz abesle iştigal olmuyor mu?
Yani konuyu anlamadınız sanırım yani her olayda böyle başka bir tarafa çeken insan çıkıyor tabikide şöyle açıklayayım . Eşimle aramızda şuan bir kavga bir tartisma yok yani kusken bana sarilsin demiyorum . Hiç birşey yookken ortada bana uzak olmasın diyorum

Yani konuyu anlamadınız sanırım yani her olayda böyle başka bir tarafa çeken insan çıkıyor tabikide şöyle açıklayayım . Eşimle aramızda şuan bir kavga bir tartisma yok yani kusken bana sarilsin demiyorum . Hiç birşey yookken ortada bana uzak olmasın diyorum
hmmm tamam olmasin o zaman ☺️

Her evlilikte olur canım takılma çok 😊😊 yaşınız daha çok genç ve erkekler biz kadınlar gibi duygusal ve ince düşünmezler 😊 üzülme
Tamam ince düşünmüyor diyelim ama bu kadarı fazlaymış gibi geliyor bana mesela arkadaşıyla konuşurken gülüyor aynı esnada ben birşey diyorum gülümseme ifadesi yok oluyor bunu bir kaç kez test ettim bazen öyle oluyor niye olduğunu anlayamıyorum

Merkeziniz hale getirmeyin lütfen eşlerinizi. O ilgilendi mi ben sarıldım o öptü mü bu gibi şeyler düşünmemeye çalışın. Daha rahat davranın sarılmak istiyosan sarıl. O yapacak mı diye sorgulama. Daha yenisiniz. Biraz akışına bırakın adamı da yaptın yapmadın diye darlamayın. Kendinizi tutamıyosanız bi meşgale bulun onla ilgilenin tüm hayat eş değil.

Simdi beklentileriniz yas farkindan dolayi ayni degil bence. O kendini daha agir aliyor. Siz daha "genc" seviyorsunuz gibi. Yani siz daha canli sevilmek istiyorsunuz. Adam evlenmeden önce öylemiydi? Yani böyle biraz "mesafeli" mi diyim.

Ben direk beni sev lütfen diyorum 😔

insanlar neyinizi kiskaniyor cift olarak?
Bizi ayırmak istyen bir sürü insan oldu . Evlenirken herşeye ikimiz kosturdu k . Eşimin hakkı çok . İnsanlar bizim olamayacagimizi evlenmeyecegimizi düşündü ama biz başardık aktivite olarak fiziksel olarak tarz olarak birbirine uyan bir çiftiz aslında . Yani sormayın hele o konuda daha da dertliyim en büyük kavgalarimixi o insanlar yüzünden ettik . Allah'tan eşim hayatından çıkarttı oda fark etti şimdi o konular açılmıyor bile

Daha 3 aylık evlisin hemen yeni gelin sendromuna girme hem kendini hem evliliği yıpratırsın...

Hayat, evlilik yada ilişkiler dizilerde filmlerde gördüğümüz gibi değil maalesef, o aşk, o ihtiras, her an mıcık mıcık.
Evlilik sadece çok sevmekten ibaret değil değerli kardeşim, karşılıklı sabır, anlayış, olgunluk bazende huysuzluk ve çocukluk gerektirir, önemli olan herşeyi tadında yapabilmek ve dengeli olabilmek.
Karşı tarafı usandırmadan, germeden, yormadan, bıktırmadan sevebilmek.

Back