kız sadece karşınızda oturarak bıle sızın evlılıgınızı zedeleyebılıyor yani, bu kadar pamuk ıpliğine mı baglı evlılıkler. kım olsa bakar arada, ben de bakarım. bu kadar sorun yapacagınıza mutlu evlılıgınızı azıcık pencereden göstersenız daha guzel olmamı?? belkı de kızın umrunda bıle degıl, eşınızın de umrunda degıl bır sızın umurunuzdadır. özguven lutfennn :) sevgıler
bir insan birini kıskandırmak istiyorsa ,ona olan hisleri devam ediyor demektir.
ona karşı nötr olsa bunlarla uğraşmazdı. umursamazdı bile. yok farzederdi.
bence o evden taşının.
imkan yaratmaya çalışın. bu böyle olmaz. resmen baktı mı bakmadımı..
bunu düşünmek,zorunda kalmak çok kötü.
hayat böyle geçmez...
bir kaç kişi puanımı kırmış ama hala aynı şeyı söyluyorum dost acı söyler çünkü. kendıne ve eşine guven, mutlulugunu görsun o daa.s, zaten senı secmış bunu hep hatırla.
kız sadece karşınızda oturarak bıle sızın evlılıgınızı zedeleyebılıyor yani, bu kadar pamuk ıpliğine mı baglı evlılıkler. kım olsa bakar arada, ben de bakarım. bu kadar sorun yapacagınıza mutlu evlılıgınızı azıcık pencereden göstersenız daha guzel olmamı?? belkı de kızın umrunda bıle degıl, eşınızın de umrunda degıl bır sızın umurunuzdadır. özguven lutfennn :) sevgıler
peki farklı bişey sorsam size bu hikayeyi kim anlattı yani 5 sene sadece tanıştıklarını tanışmadan öteye gitmediğini eşinizin devam ettirmek istemediğini... ?
Güzel sorular canım...a.s. Sizin o eve gelin geliceğinizi bildiklerinden,eşin ve ailesi canınızı sıkmamak için size durumu böyle anlatmış olamazlar mı? Karşı kapıda eski sevgili var sonuçta..kim olsa aynı şeyi söyler..tanıştık sadece,bişey olmadı,ben bitirdim gibi yani..:uhm:
bu ilişkiyi eşinizin bitirdiğine eminmisiniz? yani bunu eşinizmi söyledi? erkeklere asla güvenmem :) en dürüstü bile emin olun böyle konularda mutlaka yalanlar söyler.. eşiniz bu kızı unutamamış umarım bu akşam bütün sorunlarınızı halledersiniz. birde kızın hareketlerini gözlemlemeye gerek yok gibi geldi bana eğer kızın eşinize ilgisi olsaydı eşiniz onu kıskandırmaya çalışmazdı hatta sizinle pek görünmemeye çalışırdı. tamamen eşinizle ilgili bir problem var. yani burda hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz genelde ama başkada bir açıklaması yok gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?