- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
..kendımı yerıne koydum da ne yaparım dıye..
ev kendı evım degılse tasınırım o evden ..yoksa kendımı bılıyorum sürekli huysuzluk cıkartırım..
ya birde benim merak ettiğim siz o eve sonradanmı taşındınız? yoksa sizden öncede eşiniz o evdemi oturuyordu? evinizin tam karşıda olması tesadüfmü ? ama dediğim gibi insan birini kıskandırmak istiyorsa kesinlikle unutmamış demekallah yardımcınız olsun
Canım sen yanındasın demi bu adamın
Karısı olarak seni seçmiş,yuvasını seninle kurmuş demi?
Bırak baksın dilediği yere,bakmak parayla değil ya
Bakar bakar unutur sonra
Sen kendini hırpaladığınla kalırsın
Ben ciddi bir durum görmedim açıkcası
Hatta taşınmanı gerektircek hiç birşey görmedim
Onu kıskandırmak,mutluluğunuzu görmesi için uğraşması filan,sürekli onun kapısına bakması çok ilginç gerçekten..Demekki kız bunu terketmiş eskiden,eşiniz istememiş o ayrılığı..şimdi de "bak ben evlendim mutluyum,çatla" gibisinden nispet yapmaya çalıştığını söylüyo..Hayret..Durumun gerçekten zor canım..oradan taşınmadığın sürece hep diken üstünde olucaksın..aklın hep o kapıda ve eşinde olucak..Bu şüphe senin mutluluğunu da etkiler..Şüphe çok kötü bi zehirdir çünkü..
vayy konu pek heycanlı ya eşin neden kıskandırmaya ugraşıoki...kız bekarmı evlimi birde dikkat et bakalım kızda bakıo mu........
8 aydir evliyim...
kocam in benden önce konustugu bir kiz vardi bundan 5 sene öncesi görüsmüslerdi, ama bir seyler baslamadan bitti.
Ve su an, bizim evimizin tam ama tam olarak karsi da oturuyor..
Yani karsi kapi komsumuz (malesef)
ve kocam her evden ciktiginda, gozu karsidaki evde..
Bundan 4 ay once, neden hep karsi tarafa bakiyosun eve girip cikarken diye sordugumda
bana su cevabi verdi, bizim mutlugumuzu gorup gormedigini anlayip, ve onun bizi kismasini gormesini istiyorum dedi...
ve bugun yine fark ettim, tartistik, o yatti.. COK KOTU BIR DURUM!!!
Icimde süpheler oluyor, onu karsiya bakarak gordugumde, cok kotu oluyorum..
Acikcasi, beni sevip sevmediginden bile suphe duyuyorum bazen....
Beni seviyormu, yoksa hala aklinda o varmi acaba???
bilmiyorum, ruh halimi su an anlatmam mumkun bile degilll...
peki farklı bişey sorsam size bu hikayeyi kim anlattı yani 5 sene sadece tanıştıklarını tanışmadan öteye gitmediğini eşinizin devam ettirmek istemediğini... ?
ve kendimi ornek olarak gostericem, benim eski gorustugum erkek bizim karsida otursaydi ve emis benim baktigimi gorseydi ne yapardi acaba.
Bunuda acik acik sorcam, supheyle yasamak istemiyorum, o bensiz disari cikarken bile.
Zaten bakmaz benim kocam diye dusunmek istiyorum. ama oyle dusunmem icin bana cok durust ve inandirici konusmasi lazim aksam.
Bakalim.. gelismeleri yazarim kizlar ALLAHA EMANET OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?