- Konu Sahibi deniz_gunes
yani güven duymak aptallıksa ben de aptalım.Şüpheci olmaktansa aptal olmayı yeğlerim.a.s
süper cevapppppppppşutarafagitti harikasın özgürceee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani güven duymak aptallıksa ben de aptalım.Şüpheci olmaktansa aptal olmayı yeğlerim.a.s
bende yapar diyenlerdenim..
bunun allahtan korkmayla saygıyla dinle falan alakası yok..
yapmıyorsa
1-parası yoktur
2-tipsizdir
3-çalışmaktan geberiyordur zamanı yoktur..
4-çalışmktan yapacak gücü kalmamıştır..
5-kaybedecklerinden korkuyordur..eşi ailesi çocukları huzuru saygıyı vs..
hanımlar kendimizi kandırmayalım..3-5 senelik evliler erken konuşuyor..
Aldatmaz çünkü öyle bir karakteri yok.Aldatmaz çünkü bekarlığında bile gözleri elfecir oynamıyordu.Aldatmaz çünkü milletin karısında kızında gözü yok.Aldatmaz çünkü öylesine evlenmedi evinde çok mutlu.Aldatmaz çünkü uçkuruna düşkün değil.Aldatmaz çünkü beni kaybedeceğini bilir.Aldatmaz çünkü evi ve işi arasında mekik dokuyor.Aldatmaz çünkü arkadaşlarının içindede aldatmaya meyilli kimse yok.Neyimize güvendiğimize gelince kendimize ve seçtiğimiz erkeğe güveniyoruz.İzin verinde eşlerimizin neler yapabileceğini bilecek kadar tanımış olalım.yerimseniben
katılıyorum sana meltosh.kadını en büyük düşmanı yine kadındır.lisedeyken sevdiğim bi erkek arkadaşım vardı ve en yakın arkadaşımla tanıştırdım o kız ne yaptı sevdiğimi ayarttı oda yetmedi evlendi.gerisi tam bir hüsrandı senağlamasevenin ahı tutarmış 5 ay sonra boşandılar.bu devirde kimseye güven olmaz ne kız arkadaşına nede kocana.herşeye hazırlıklı olmalı insan
bende yapar diyenlerdenim..
bunun allahtan korkmayla saygıyla dinle falan alakası yok..
yapmıyorsa
1-parası yoktur
2-tipsizdir
3-çalışmaktan geberiyordur zamanı yoktur..
4-çalışmktan yapacak gücü kalmamıştır..
5-kaybedecklerinden korkuyordur..eşi ailesi çocukları huzuru saygıyı vs..
hanımlar kendimizi kandırmayalım..3-5 senelik evliler erken konuşuyor..
•kelebek•;1822124 .!.:benim eşim yapmaz diyenlerdenim
ona güveniyorum herşeyi yaşamış herşeyden elini eteğini çekmiş,genç yaşında hacıya gitmiş ailesine,bana aşık,herşeyini sıfırlamaya asla ve asla cesaret edemezsırnaşık şeymutlu bir evi var.eve 1 saat bile erken gelebilmek için kendini paralıyor. herşeyini biliyorum gün içinde en az 10 kere arar bir yere gittiğini akşam eve gelince değil çıkarken öğrenirim
o yapıya müsait arkadaş çevresinden uzakta herkese evliliğin güzelliğini anlatan biri ya:asigim:
yinede allah şaşırtmasın tabi:1closedeyes: