- Konu Sahibi deniz_gunes
bu konu gerçekden çok uzun arkadaşlar ve tartışılır lutfen büyük konusmayın bende oyle diyordum ama çocuklar olunca affediyorsun tabiki uc kere affettim başka şansı kalmadı erkeklere guven olmazzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de gözümle görsem inanmam! ama bence olay farklı yani karısı ona yeterse aldatmaz diye bişey yok ki,aldatmanın çok farklı sebebleri vardır! kim aldatmaz biliyor musunuz? karısına SAYGI duyan ve ALLAH KORKUSU OLAN!
:Roflol: Allah'ım kardeşimi net sayfalarından tanımak varmış bu ne büyük acı senağlama
alleg gel yafrum ablana jeyyar Şeniz
amaa allegos benimde kardesim... :Roflol:
simdi sendemi benim kardesimsin, yoksa bi aldatma durumumu bu.. neden tanimiyorum seni :Roflol:
..
HÜLYA AVŞAR DEMİŞ Kİ: KOCAM BENİ ALDATMIYOR DİYEN KADIN DÜNYANIN EN APTAL KADINIDIR.. BU DURUMDA BEN DÜNYANIN EN APTAL KADINI MI OLUYORUM.. KOCAMIN BENİ HİÇ ALDATMADIĞINDAN EMİNİM..YANİ GÖZÜMLE GÖRMEDEN İNANMAM.. SİZ NE DERSİNİZ???????kafamçokkarıştı
Gururlu her kadın böyle bir şeyi kabul etmez , edemez.Her erkek aldatmaz katılmıyorum.Kadın erkeğe yetiyorsa erkek aldatmaz diye düşünüyorum
o zaten aptal bir kadın :Roflol: neyse her erkek aldatır diye saçma sapan bir görüşe katılmıyorum.. seven erkek ve ahlaklı erkek aldatmaz.. bu kadınlar için de geçerli..
Hülya avşar polimikler kraliçesi :)))))HÜLYA AVŞAR DEMİŞ Kİ: KOCAM BENİ ALDATMIYOR DİYEN KADIN DÜNYANIN EN APTAL KADINIDIR..