Kocam aşırı sakin bir adam, bu durum nasıl düzelir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esin in namusuna şerefine karısına ailesine laf edilse hahahah diye gülecek mi? Hayir.

Bunlar yapılsa dahi sakinliğini koruyacak, karşıdaki insanın seviyesine inmeyecek erkekler var, sizlere çok uzak gelse de. Kötü sözlerin insana bir zarar veremeyeceğini farketmiş, o olgunluğa erişmiş insanlar yüzüne küfür etseniz de umursamazlar.

O biraz başka birsey oluyor. Karşısındaki insan küfür etse de ,kendisi etmeden kendi çizgilerini koruyabilir bence. Usulünce.O kadarını da umursamayacak insan da ne bileyim..

Çok şanslısınız. Allah daha size ne versin bunun için boşanilir mi? Adamin seviyesi belli ya nicin seviyesini tanimadigi insanlar için dibe gömsun ki? Bu eziklik degil insanliktir aslinda keske bende öyle olabilsem. Normal olan eşiniz. Kendisini seven biri. Ortada gerçekten birşey olsa tartisma cikarmak istediğiniz zamanlar gülüp geçmeyecektir. Valla ben öyle olabilmeyi oyle cok ama cok isterdim ki. Insanlar yani ne gerek var onlara tepkiler vermeye. Hele de basit insanciklar için. Seviyorsanız oldugunuz yerde düzeninizi bozmayın.

O biraz başka birsey oluyor. Karşısındaki insan küfür etse de ,kendisi etmeden kendi çizgilerini koruyabilir bence. Usulünce.O kadarını da umursamayacak insan da ne bileyim..

Başka bir şey derken ne kastettiğinizi anlamadım. Sokak jargonuna pek hakim değilim.

Küfür çok saçma, çok anlamsız sözler bütünü bence. Biri size eşloğlueşek (istediğiniz küfürü koyabilirsiniz yerine) deyince eşek oğlu olmadığınıza göre sinirlenmek son derece anlamsız. Bana biri küfür etse gülüp uzaklaşırım mesela, çünkü o insan gözüme çok aciz görünür. Çok şükür eşim de öyle. Babam da öyleydi. Başka türlüsünü görmediğiniz için size böylesi tuhaf, ağzı bozuk adam normal geliyor. Ülke diğerlerinden kaynıyor çünkü.

Baska bir sey derken ne demek istediğimi soyleyim. Umursamazlık degil genişlik oluyor. Sokak jargonu falan değil yani. Argo bisey kast etmedim

Diğer söylediklerinize gelince başka türlüsünü görmediğimi nereden çıkardınız? Ve ya ağzı bozuk olan adam delikanlıdır adam gibi adamdır falan mi yazmışım ki ben

Ahaahaa aynı benim koca yalnız ben memnunum sinirli bir erkegi asla istemezdim

Mesela şu an alttan alta hakaret ediyorsunuz ben umursamıyorum. Çünkü bana bir zarar vermiyor bu yaptığınız. Sizin gözünüzde genişliktir benim gözümde sükunettir, olgunluktur.

Siz derken 3. Çoğul şahıs olan siz, şahsınız değil. Genel, kamu...

Bazı insanlar ezik gözüylr bakıyor ama
Bence onlar ezik , çok saçma.Esinizin değerini bilin.Bir de gerçekten bırakın başkalarının düşüncelerini.Herkes kendine baksın.Ben sakin adam seviyorum size ne demek zor mu. Bako
Evlenince değişir demişti herkes
Sanki başkalarının dediklerinin etkisinde mi kalıyorsunuz? Yani etraf birşey demiyor olsaydı siz gene de takılır miydiniz acaba?

Allah size akıl fikir versin. İnsanlar bayağı bir manyaklasti haberiniz yok sanırım. Erkeklik göstereyim diye adam canından mi olsun? Bana baktın diye adam öldürülüyor bu ülkede. Siz millete satassin diyorsunuz

Esim kavgacı küfürbaz bir adam değil sakindir, muhakkak konuşmayı dener anlamayana da sırtını dönüp gider ve ben bununla gurur duyuyorum. Bu yüce gönüllülük keşke bende de olsa diyorum. Adama ilismeyin kendinizi değiştirin. Adam kavramının içini doldurmak sandığınızin tam tersi.

Sakin adam mı? En sevdiğim şey❤

Benimki çok deli değildir. Ama tabi sizinki kadar sakin de değildir.

Trafikte özellikle kaplana dönüşüyor ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum

Çıkarıp birisi bizi orda tak tak vursa ben yoktan yere gideceğim diye korkuyorum.

Aynı benimki de oyle. Trafikte sinirli oluyor ama artik olmaması lazım gözünün önüne benim ve oğlumun gelmesi lazım bence. Bende ondan korkuyorum maydanoz fiyatına ölmek istemiyorum

Yanlış anlamayın niyetim sizi incitmek veya kırmak değil ama bu sizin düşünce yapınızla alakalı diye düşünüyorum. Eşiniz gayet de bu dünyada "insan" kalabilmeye çalışıyor. Size de tavsiye ederim. Birini kırmak, kavga etmek, laf söylemek, cevap vermek o kadar yorucu ve o kadar uğraştırıcı ki. İnanın hani bir laf var ya. Herkes kendi kapısının önünü süpürse her yer tertemiz olur temizlik görevlilerine iş kalmaz. Herkes kendi işine baksa, kimse bir diğerinin umrunda olmasa daha yaşanılabilir olurdu dünya. Siz elinizdeki değerin kıymetini bilin. Eşi sakin olsun diye dualar eden insanlar var. Kıymet bilmelisiniz. Kavga etmek çok boştan. Eşiniz de bunun bilincinde olan bir insan. Ona kızmak yerine onu anlamaya çalışın emin olun sizin de bir süre sonra hoşunuza gidecektir.

Eşinizin ezik gibi durduğunu söylediniz. Zaten insanlar ne zaman iyi bir insan bulsa onu yaftalaştırır. İllaki biri kavga etmiyor, karşısındakini incitmiyor, kırmaktan çekiniyor diye bu kişi ezik olmaz. Böyle davranan insanlar asıl karakter yönünden eziktir.

Eşiniz sizinle kavga edip, trafikte küfür edene cevap verip o da küfür etseydi belki gözünüzde "vay bee" mi olacaktı. Yazık. Eşinizi üzmeyin, dünyada insan kalabilen azınlıkta insanları harcamayın

Balik burcu ömür törpüsü ama ya, kaçak dövüşmleri özellikle.
Balik burcu bir tanidigim var instagtamda boyuna laf sokucu sozler paylasir atarlanir ama kimseye de gidip bisey diyemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…