- Konu Sahibi HelplessQueen
kedi gibi miyavla deyince agzinin ortasina bir tane çaksaydı aslan olurdu değıl mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin in namusuna şerefine karısına ailesine laf edilse hahahah diye gülecek mi? Hayir.
O biraz başka birsey oluyor. Karşısındaki insan küfür etse de ,kendisi etmeden kendi çizgilerini koruyabilir bence. Usulünce.O kadarını da umursamayacak insan da ne bileyim..Bunlar yapılsa dahi sakinliğini koruyacak, karşıdaki insanın seviyesine inmeyecek erkekler var, sizlere çok uzak gelse de. Kötü sözlerin insana bir zarar veremeyeceğini farketmiş, o olgunluğa erişmiş insanlar yüzüne küfür etseniz de umursamazlar.
Çok şanslısınız. Allah daha size ne versin bunun için boşanilir mi? Adamin seviyesi belli ya nicin seviyesini tanimadigi insanlar için dibe gömsun ki? Bu eziklik degil insanliktir aslinda keske bende öyle olabilsem. Normal olan eşiniz. Kendisini seven biri. Ortada gerçekten birşey olsa tartisma cikarmak istediğiniz zamanlar gülüp geçmeyecektir. Valla ben öyle olabilmeyi oyle cok ama cok isterdim ki. Insanlar yani ne gerek var onlara tepkiler vermeye. Hele de basit insanciklar için. Seviyorsanız oldugunuz yerde düzeninizi bozmayın.Şimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
O biraz başka birsey oluyor. Karşısındaki insan küfür etse de ,kendisi etmeden kendi çizgilerini koruyabilir bence. Usulünce.O kadarını da umursamayacak insan da ne bileyim..
Başka bir şey derken ne kastettiğinizi anlamadım. Sokak jargonuna pek hakim değilim.
Küfür çok saçma, çok anlamsız sözler bütünü bence. Biri size eşloğlueşek (istediğiniz küfürü koyabilirsiniz yerine) deyince eşek oğlu olmadığınıza göre sinirlenmek son derece anlamsız. Bana biri küfür etse gülüp uzaklaşırım mesela, çünkü o insan gözüme çok aciz görünür. Çok şükür eşim de öyle. Babam da öyleydi. Başka türlüsünü görmediğiniz için size böylesi tuhaf, ağzı bozuk adam normal geliyor. Ülke diğerlerinden kaynıyor çünkü.
Ahaahaa aynı benim koca yalnız ben memnunum sinirli bir erkegi asla istemezdimŞimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Baska bir sey derken ne demek istediğimi soyleyim. Umursamazlık degil genişlik oluyor. Sokak jargonu falan değil yani. Argo bisey kast etmedim
Diğer söylediklerinize gelince başka türlüsünü görmediğimi nereden çıkardınız? Ve ya ağzı bozuk olan adam delikanlıdır adam gibi adamdır falan mi yazmışım ki ben![]()
Bence onlar ezik , çok saçma.Esinizin değerini bilin.Bir de gerçekten bırakın başkalarının düşüncelerini.Herkes kendine baksın.Ben sakin adam seviyorum size ne demek zor mu. BakoBazı insanlar ezik gözüylr bakıyor ama
Sanki başkalarının dediklerinin etkisinde mi kalıyorsunuz? Yani etraf birşey demiyor olsaydı siz gene de takılır miydiniz acaba?Evlenince değişir demişti herkes
Allah size akıl fikir versin. İnsanlar bayağı bir manyaklasti haberiniz yok sanırım. Erkeklik göstereyim diye adam canından mi olsun? Bana baktın diye adam öldürülüyor bu ülkede. Siz millete satassin diyorsunuzŞimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Aynı benimki de oyle. Trafikte sinirli oluyor ama artik olmaması lazım gözünün önüne benim ve oğlumun gelmesi lazım bence. Bende ondan korkuyorum maydanoz fiyatına ölmek istemiyorumSakin adam mı? En sevdiğim şey❤
Benimki çok deli değildir. Ama tabi sizinki kadar sakin de değildir.
Trafikte özellikle kaplana dönüşüyor ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum
Çıkarıp birisi bizi orda tak tak vursa ben yoktan yere gideceğim diye korkuyorum.
Yanlış anlamayın niyetim sizi incitmek veya kırmak değil ama bu sizin düşünce yapınızla alakalı diye düşünüyorum. Eşiniz gayet de bu dünyada "insan" kalabilmeye çalışıyor. Size de tavsiye ederim. Birini kırmak, kavga etmek, laf söylemek, cevap vermek o kadar yorucu ve o kadar uğraştırıcı ki. İnanın hani bir laf var ya. Herkes kendi kapısının önünü süpürse her yer tertemiz olur temizlik görevlilerine iş kalmaz. Herkes kendi işine baksa, kimse bir diğerinin umrunda olmasa daha yaşanılabilir olurdu dünya. Siz elinizdeki değerin kıymetini bilin. Eşi sakin olsun diye dualar eden insanlar var. Kıymet bilmelisiniz. Kavga etmek çok boştan. Eşiniz de bunun bilincinde olan bir insan. Ona kızmak yerine onu anlamaya çalışın emin olun sizin de bir süre sonra hoşunuza gidecektir.Şimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Balık erkeği ihtisas alanımdir:))
Sakindir, gerilimi sevmez. Hassas insandır. Bugün kavga etse, uc ay sonra hala üzülür, 'keske o lafı demeyeydim' diye. Kolay kolay sinirlenmez. Veee pasif agresiftir. O an kavga etmez belki ama tepkisini daha uyuz bir şekilde, küserek, bazen dediğini ciddiye almayarak , bazen aylar sonra bile ince ince laf sokarak gösterir :)
Siz de ateş grubundan misiniz? İkizler de olabilir,benim annem de ikizler, trafikte arabada çocuk varken kamyoncuyla kavga ederdi (oysa babamı trafikte sıkıştırsınlar, sakinliğini bozmaz bile. Annem de ona uyuz olur, ama ben çok takdir ediyorum. O da böyle der, ayının biri için ben niye ailemi tehlikeye atayım?)