- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
- Konu Sahibi HelplessQueen
Erkek arkadaşım evli mi diye düşündüm bi anDoğru düzgün asla kavga edemeyiz şu an çok sinirlisin seninle konuşamam deyip gider. Bağırsam cagirsam asla yanıt alamam. Sagiri oynar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşım evli mi diye düşündüm bi anDoğru düzgün asla kavga edemeyiz şu an çok sinirlisin seninle konuşamam deyip gider. Bağırsam cagirsam asla yanıt alamam. Sagiri oynar.
Elin adamina bu yönden özeneni ilk defa görüyorum esiniz tam bir insanda olmasi gereken özelliklere sahip fevri kavgaci ariyorsun ne bilim bi cesitsinŞimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Eşiniz ne kadar beyefendi. Takdir ettim onu. Ne yapsın kendine küfür edene. Küfür mü etsin? Duyacak mı karşı taraf? Hayır. İngiliz anahtarını falan alıp adama mı dalsın? Ceza mı alsın. Eşiniz sonuna kadar haklı. Küfür etmek, eden kişinin ayıbıdır ve ona onun seviyesiyle cevap verilmez.Şimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Allah korusun Böyle kavgalarda ölenler var. Konu sahibi levye ile pala ile dalsın kocası istiyor sanırım. Biri silahı çekip vursa ne yapacak acabaTrafikte küfür eden kavgacı, belki de silahlı maganda karşısında eziksiniz evet. Biz de eziğiz. Napalım?
Korkamayan insan salaktir bu bir gercektir kaybedecek insanlari olan kavgadan göürültüden uzak durur ne de güzel birsey bi tanidigim birisi yan baksin kavga ediyo birde karsidaki özür dilesede devam edio kiskirtmaya ali kiran bas kesen di bir zamanlar taki birisi iyi bir benzetene kadar cünkü disarda herzaman bizden daha fazlasi olan vardir daha iyisi daha kötüsü daha vicdanlisi daha vicdansizi ne gereyi gar hic sevmem kavga gürültüAh Allah'ım herkesin başka başka dertleri var. Bakın benim eşim sinirlidir hiç te iyi birşey değil. Ama trafikte çok sakindir bir defa bile sinirlendiğini görmedim hatta kavga edenleri sakinleştirir falan ." Karşımda kim olduğu belli değil, herkesin belinde tabanca. Kaybedecek hiç bir şeyi olmayan bir adamın silahından çıkacak kurşunla sizi bensiz bırakamam "der. Korkudan mi alakası yok. Ki bence korkacaksa da korksun böyle birseyden. Bence çok haklı. Sizin trafikte eşinizin kavga etmesini istemesi bana garip geldi.Her türlü insan var, 2 dakikalık gereksiz sinirle canınızdan olabilirsiniz bence hiç gerek yok. Ne güzel sakin adamı cildirtmaya çalışmak neden.
Benim esimde ayni esiniz gibi ben hic sikayetci deilim kendini bilen oturup kalkmasini nerdene yapacagini bilen bir kocam vat diye seviniyorum bana her zmn der sen fevrisin sakin birgun bisey olur sen sakin fevri davranma ben o zmn sessiz kalamam ve karimin yaninda karsimdakinin kim ne oldugunu bilmeden seviyemi dusurup kavga etmk zorunda kalirim bize yakismaz zaman bu zaman sana kizima veya bana bsey olsun istemiyorum kavga etmek kolay ama sonrasi erkeklik gururu onuru zor altta kalamam o zaman der bende anladim onu zamaninda asla ses etmem karsimdaki ne kadar haksiz olursa olsun esimin bildigi vardir der onume bakar susarim bnce sevinin esiniz duzgun ve sizi koruyan bir insanŞimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?