• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam aşırı sakin bir adam, bu durum nasıl düzelir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
H HelplessQueen
Benim eşim de çok sakin bir adamdır. Bazen bende deliricek gibi olabiliyorum. Ama bu onu erkeklikten feragat eden bir durum değil, sizde esiniz hakkinda boyle konusmayin bence.. Bu tamamen karakter meselesi ve karakter çatışmasından ibaret. Ha ama damarına basılırsa nasıl biri olduğunu da iyi bilirim. Genel olarak sakin olması aslında bir çok alanda ise yarıyor. Tartışırken bende çoğu zaman kendi kendime tartisiyo olsam da evliligimizin dengesinin bu durum üzerine kurulu oldugunu düşünüyorum. + ve - çekimi.
Erkeklik öyle hayt huyt demekle olmuyor. Böyle büyük konuşmalar yapmayın. Sonra erkek diye bir hayvana denk gelir; sakin olan adamcagizi mumla ararsınız.
Ona gore bakalım siz nasılsınız?

Kimse 4 4 lük değil? Dimi.. 🙂
En sevmediğim özelliklerinden birisi de pasif agresif hali. Sinirlenince gülmesi ve dalga geçer gibi konuşması

Kiz ben seni anladım sana da hak verdim ben olsam ben de şişerdim deli olurdum ki ben ne yazık ki kavgacı da bir insanım. Marifet mi tabiki degil ama boyle bana biri trafikte el kol yapacak falan ohoo🙄 ama adamın mizacı oysa napacan değişmez bazı seyler bazi insanlar 150 mg prozac icmis gibi🤣

Elin kavgasına ne diş göstermesi Allah aşkına ,size biri laf atsa size birşey olsa karşılık olarak sizi korumasa ezik deriz,dışardaki insanların kavgasından eşinize ne başını agritmak istemiyor işte.bence siz eşinizi beğenmiyorsunuz ezik görüyorsunuz .
Yada eşinizin size karşı davranışları ilgisi koruması az geliyor,ilgi bekliyorsunuz

Trafikte küfür duyup yoluna devam eden adama helal olsun derim. Biri de eşimdir, delikanlılık atıp tutmakla küfür etmekle saldırmakla olmaz. Trafikte ciğeri beş kuruş etmez bir adamın elinde ölmekle veya onu yanlışlıkla öldürmekle olmaz. Mantıklı bir erkek eşiniz gibi davranır belayı görünce uzaklaşır.

Size kaşınızı gözünüzü patlatacak pehlivan gibi bir Karayiğit lazımken budha gibi hayatın anlamını çözmüş gelişmiş beyni olan bir canlı nasip olmuş. Kader işte. Herkes dengine düşemiyor. Adama yazık olmuş
Gülmekten öldüm gerçekten. 😁😁Aslinda oyle demek istememiş bence düşünsenize cok sinir bozucu bir olay var ve yanınızdaki insan aşırı relax ay ne bileyim ben de gerilirdim sanırım 🙄

En sevmediğim özelliklerinden birisi de pasif agresif hali. Sinirlenince gülmesi ve dalga geçer gibi konuşması
Benim esimde kavga esnasinda bunu yapiyor. Siz ses yukseltme yontemiyle tepki veriyorsunuzdur o da bu sekilde veriyordur. Yanı her insanda olabilen seyler. Bu kadar buyutmeyin. Uygun bi zamanda dile getirin rahatsızlığınızı. Konuşarak çözülür bunlar.

O kadar da değil ama biraz güçlü olsaydı keşke
Guclu insan alginiz yanlis bir kere.Hiddetlenmek guc gostergesi degildir,kendini ifade edemeyen insanin basvurdugu yoldur.Karsisindakini bastirmaya calisma durumudur,gucsuzluktur aslinda.Erkeginin guclu kollari altinda yasamayi seven,savunmasiz kadin modellerindensiniz sanirim.Kocanizi ezik gormeniz bunu gosteriyor.

Gerçekten ne insanlar var bırakın sakin olsun.Yapisi böyle demek ki. Daha önceden yapısını bilmiyor muydunuz? Sonradan sakinlesmez çünkü genelde insanlar. Yani tamam olabilir insan çok sakin değil ama dozunda olsun da isteyebilir birşey diyemiyorum.Ama boşanmayı düşünecek kadar bilemedim yani. Bir de onurunu kırmaya calismayin bence eşinizin. Sevginiz yoksa bunu bilemem bu ayrı konu. Ama diğer türlü boşanmak böyle bir durumda çok büyük laf bence
Evlenince değişir demişti herkes

Gülmekten öldüm gerçekten. 😁😁Aslinda oyle demek istememiş bence düşünsenize cok sinir bozucu bir olay var ve yanınızdaki insan aşırı relax ay ne bileyim ben de gerilirdim sanırım 🙄
Son yıllarda ben de o moddayım inanın. İnsan genelde yaşlanınca hayatın anlamını çözüp umursamaz ama iş işten geçer.

adam akıllıymış gençken kafasına birşey takmamayı öğrenmiş bu ciddi bir yetenektir. Ben ailede herkes ölünce aman dünya artık umurumda değil tek gerçek mutluluğum demeye başladım.

İnanın çok güzel bir şey konu sahibine de bu zevki tatmadan ölmemesini tavsiye ederim.

Başından beri böyle miydi? Bana göre asıl soru bu. Herkes her huyu her karakteri sevmek zorunda değil, bazıları sıcak sever,bazıları sert sever. Ama trafikte küfür eden adama karşılık verilsin istiyorsanız, sırf erkek diye kocanızdan niye bekliyorsunuz ki? Siz verin cevabını...

Başından beri böyle miydi? Bana göre asıl soru bu. Herkes her huyu her karakteri sevmek zorunda değil, bazıları sıcak sever,bazıları sert sever. Ama trafikte küfür eden adama karşılık verilsin istiyorsanız, sırf erkek diye kocanızdan niye bekliyorsunuz ki? Siz verin cevabını...
Cevap vermek gerekmez ki. Ne geçecek ele. Bi sürü ölen yaralanan oluyor trafikte. Benim eşim hemen kavga eder. Gözü kara. Çok korkuyorum bir şey olacak diye. Panik atak oldum yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back