- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi HelplessQueen
-
Evet insanlar hep öyle diyor ohoo nelere kafa takmışım nelerle uğraşmışım başımı ağrıtmışım bos yere falan tarzında.. mesela benim annem babam aman boşver aman duyma ne derse desin kotu bise dememis neden kavga edesin onemli olan insanlik insanoglu hata yapar modundalar ben onlar boyle dedigin de bile sinirleniyorum. Yapıcı konuşurlar hep demek ki tecrübe boyle birşey..Son yıllarda ben de o moddayım inanın. İnsan genelde yaşlanınca hayatın anlamını çözüp umursamaz ama iş işten geçer.
adam akıllıymış gençken kafasına birşey takmamayı öğrenmiş bu ciddi bir yetenektir. Ben ailede herkes ölünce aman dünya artık umurumda değil tek gerçek mutluluğum demeye başladım.
İnanın çok güzel bir şey konu sahibine de bu zevki tatmadan ölmemesini tavsiye ederim.
Evlenince değişir diye düşünmüştümBaşından beri böyle miydi? Bana göre asıl soru bu. Herkes her huyu her karakteri sevmek zorunda değil, bazıları sıcak sever,bazıları sert sever. Ama trafikte küfür eden adama karşılık verilsin istiyorsanız, sırf erkek diye kocanızdan niye bekliyorsunuz ki? Siz verin cevabını...
Aslında çok mantıklı geliyor cevabınız ama ya dışarıdaki insanlar eşimi ezik gibi görürse ?Evet insanlar hep öyle diyor ohoo nelere kafa takmışım nelerle uğraşmışım başımı ağrıtmışım bos yere falan tarzında.. mesela benim annem babam aman boşver aman duyma ne derse desin kotu bise dememis neden kavga edesin onemli olan insanlik insanoglu hata yapar modundalar ben onlar boyle dedigin de bile sinirleniyorum. Yapıcı konuşurlar hep demek ki tecrübe boyle birşey..
Umarım biz de sizin gibi olabilirizdediginiz gibi ciddi yetenek bu . Kendini üzüp yaşlanmaz. Çünkü bazı seyler hastalık yapiyor hastalık gibi yapışıyor.
Uvhh dimi ya o konuyu bende görmüştüm.Geçen burda kadının kendisini ve annesini döven bir koca vardı. Ondan ister misiniz? Tam istediğiniz gibi miyavlamıyor havlıyor.
Aslında çok mantıklı geliyor cevabınız ama ya dışarıdaki insanlar eşimi ezik gibi görürse ?
Bence siz de sıkıntı var.Sizi duvardan duvara vursun,deli gibi bağırıp rezil etsin,trafikte haydarla arabadan insin mi istiyorsunuz?Şimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
Hayir canım ne alakası var . Öyle görmez. Eziklik ayrı birseeeey asalet ayrı birşey simdi şöyle düşün. Esin in namusuna şerefine karısına ailesine laf edilse hahahah diye gülecek mi? Hayir. Ama bir tane trafik serserisi ona el kol yaptı onu takmayabilir. Herkese haddini bildiremeyiz kiAslında çok mantıklı geliyor cevabınız ama ya dışarıdaki insanlar eşimi ezik gibi görürse ?
E içinde mi kalsın, kadın istiyormuş meğer.Cevap vermek gerekmez ki. Ne geçecek ele. Bi sürü ölen yaralanan oluyor trafikte. Benim eşim hemen kavga eder. Gözü kara. Çok korkuyorum bir şey olacak diye. Panik atak oldum yahu
Ben sadece bu kadar sessiz kalmasın istiyorum. Biraz dişini göstersin elalem korkak demesinBence siz de sıkıntı var.Sizi duvardan duvara vursun,deli gibi bağırıp rezil etsin,trafikte haydarla arabadan insin mi istiyorsunuz?
Ya da canınız sıkkın bizi kekliyorsunuz
Algılarınızın kapalı olduğunu düşünüp; an itibariyle konu hakkında size yorum yapmama kararı alıyorum. Şaka gibisiniz.Aslında çok mantıklı geliyor cevabınız ama ya dışarıdaki insanlar eşimi ezik gibi görürse ?
Zihniyete bak. Kocanız trafikte ona küfreden adama ben de senin ananı s.keyim dese güçlü mü olacak yani? Erkek adamlık kriterlerinizi bir gözden geçirin.Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere.
Ozaman hiiiiç söylenmeye hakkınız yok. Hemde hiç. Hip hiç.Evlenince değişir diye düşünmüştüm
Balık olduğunu nerden anladınız yaBen bunu tanıdım ya, klasik koç/aslan kadını, balık/oğlak erkeği ilişkisi.
Ben kocanizi takdir ettim. Sahsen ben de hiç sevmem erkeklik ile ayilığı karistiran, gerginlik çıkartan adamları. En iyisini yapıyor. Trafikte kavga çıkarmak isteyen adama cevap verirseniz levyeyle gelir, canınızı indirir. Daha Yeni İstanbul'un göbeğinde 'ne baktın sen' kavgasına adamın boğazını kestiler. Ne gerek var ayı ile ayı olmaya?
Balık erkeği ihtisas alanımdir:))Balık olduğunu nerden anladınız ya
Ayyy geçen gün benim aslan kocamin trafikte küfrettiği ezikler siz misiniz yoksa???Şimdi başlığı görünce "seninki dert mi" diyeceksiniz ama gerçekten bu konu canımı çok sıkıyor. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Kendisi iyi bir adam ama maalesef sevmediğim bir huyu var. İnsanı sinirden deli eden aşırı sakin halleri. Ama öyle böyle değil inanın bazen tahammül etmekte zorlanıyorum. Mesela trafikte adamın biri arabasının içinden eşime bağrıyor, hatta küfrediyor. Eşim hiç cevap vermiyor. Bir şey söylesene adam sana küfretti, bağırdı, el kol hareketi yaptı vs diyorum. "O kendi ayıbı, biz yolumuza devam edelim" diyor. Ama sen erkek adamsın, biraz gücünü göstersene! Onun yüzünden yolda rezil olduk kaç kere. Ama bu evde de aynı. Bazen kavga etmek bağrıp çağrıp içimi dökmek istiyorum. Ya sakin sakin cevap veriyor ya da gülüp geçiyor. Sanki benle alay ediyor ama deliricem sonunda! Bıktım artık, elalemin kocaları neler yapıyor sen anca kedi gibi miyavla dedim en son. Güldü sadece. Artık boşanmayı bile düşünmeye başladım. Benim kocam neden bu kadar ezik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?