- 15 Haziran 2020
- 17
- -10
- 3
- 31
- Konu Sahibi HelplessQueen
-
En sevmediğim özelliklerinden birisi de pasif agresif hali. Sinirlenince gülmesi ve dalga geçer gibi konuşmasıH HelplessQueen
Benim eşim de çok sakin bir adamdır. Bazen bende deliricek gibi olabiliyorum. Ama bu onu erkeklikten feragat eden bir durum değil, sizde esiniz hakkinda boyle konusmayin bence.. Bu tamamen karakter meselesi ve karakter çatışmasından ibaret. Ha ama damarına basılırsa nasıl biri olduğunu da iyi bilirim. Genel olarak sakin olması aslında bir çok alanda ise yarıyor. Tartışırken bende çoğu zaman kendi kendime tartisiyo olsam da evliligimizin dengesinin bu durum üzerine kurulu oldugunu düşünüyorum. + ve - çekimi.
Erkeklik öyle hayt huyt demekle olmuyor. Böyle büyük konuşmalar yapmayın. Sonra erkek diye bir hayvana denk gelir; sakin olan adamcagizi mumla ararsınız.
Ona gore bakalım siz nasılsınız?
Kimse 4 4 lük değil? Dimi..
Ay görün nolucakAma biz ezik gibi görünüyoruz
Yada eşinizin size karşı davranışları ilgisi koruması az geliyor,ilgi bekliyorsunuzElin kavgasına ne diş göstermesi Allah aşkına ,size biri laf atsa size birşey olsa karşılık olarak sizi korumasa ezik deriz,dışardaki insanların kavgasından eşinize ne başını agritmak istemiyor işte.bence siz eşinizi beğenmiyorsunuz ezik görüyorsunuz .
Gülmekten öldüm gerçekten.Size kaşınızı gözünüzü patlatacak pehlivan gibi bir Karayiğit lazımken budha gibi hayatın anlamını çözmüş gelişmiş beyni olan bir canlı nasip olmuş. Kader işte. Herkes dengine düşemiyor. Adama yazık olmuş
Benim esimde kavga esnasinda bunu yapiyor. Siz ses yukseltme yontemiyle tepki veriyorsunuzdur o da bu sekilde veriyordur. Yanı her insanda olabilen seyler. Bu kadar buyutmeyin. Uygun bi zamanda dile getirin rahatsızlığınızı. Konuşarak çözülür bunlar.En sevmediğim özelliklerinden birisi de pasif agresif hali. Sinirlenince gülmesi ve dalga geçer gibi konuşması
Guclu insan alginiz yanlis bir kere.Hiddetlenmek guc gostergesi degildir,kendini ifade edemeyen insanin basvurdugu yoldur.Karsisindakini bastirmaya calisma durumudur,gucsuzluktur aslinda.Erkeginin guclu kollari altinda yasamayi seven,savunmasiz kadin modellerindensiniz sanirim.Kocanizi ezik gormeniz bunu gosteriyor.O kadar da değil ama biraz güçlü olsaydı keşke
Evlenince değişir demişti herkesGerçekten ne insanlar var bırakın sakin olsun.Yapisi böyle demek ki. Daha önceden yapısını bilmiyor muydunuz? Sonradan sakinlesmez çünkü genelde insanlar. Yani tamam olabilir insan çok sakin değil ama dozunda olsun da isteyebilir birşey diyemiyorum.Ama boşanmayı düşünecek kadar bilemedim yani. Bir de onurunu kırmaya calismayin bence eşinizin. Sevginiz yoksa bunu bilemem bu ayrı konu. Ama diğer türlü boşanmak böyle bir durumda çok büyük laf bence
Su'cumSiz cesur olun ve boşayın adamı
Bu cesaretle harcanıyorsunuz
Rahatlık batıyor kardeş.Bazı insanlar ezik gözüylr bakıyor ama
Son yıllarda ben de o moddayım inanın. İnsan genelde yaşlanınca hayatın anlamını çözüp umursamaz ama iş işten geçer.Gülmekten öldüm gerçekten.Aslinda oyle demek istememiş bence düşünsenize cok sinir bozucu bir olay var ve yanınızdaki insan aşırı relax ay ne bileyim ben de gerilirdim sanırım
Cevap vermek gerekmez ki. Ne geçecek ele. Bi sürü ölen yaralanan oluyor trafikte. Benim eşim hemen kavga eder. Gözü kara. Çok korkuyorum bir şey olacak diye. Panik atak oldum yahuBaşından beri böyle miydi? Bana göre asıl soru bu. Herkes her huyu her karakteri sevmek zorunda değil, bazıları sıcak sever,bazıları sert sever. Ama trafikte küfür eden adama karşılık verilsin istiyorsanız, sırf erkek diye kocanızdan niye bekliyorsunuz ki? Siz verin cevabını...
Allah korusunGeçen burda kadının kendisini ve annesini döven bir koca vardı. Ondan ister misiniz? Tam istediğiniz gibi miyavlamıyor havlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?