Kocam arkadaşıma baktı

kızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım. :KK43: ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? :KK43: ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Höst hödük, ne hakla sorabilir pardon?!

Havadan nem kapmış olmayasınız
Ne kadarda abartıyorlar değil mi
ne olmuş bakmışsa kadının bacaklarına
Ne olacak eşin bu kadar açık giyinmene izin veriyor mu diye sormuşsa
Ne olmuş arkadaşının hayaliyle sevişmek istemişse :KK53: :KK53: :KK53:

İlk defa gördüm böyle bakarken o da böyle bir şeye şahit olsa gelmez bende çağırtmazdım zaten, bende şaşırdım 2. Görüşmemiz zaten eşim 2. Görüyor arkadasımı yani
Adap edep kuralları vardıR.. bunlar sınırlardır. Bir evde erkek varken o eve tek girilmez. Ya da o erkeği 3 4 yıl tanımadan huyunu suyunu anlamadan aynı ortamda oturulmaz.ayrı odalarda oturtulması konuşulması sizi de arkadaşınızı da rahat hissettirir. Hatta erkek kişisi sizi yalnız bırakıp çıkmalı sizin arkadaşınızla ilgilenmemeli. İlgilenme durumu olsa dahi bu kişilikle doğru orantılı demekki kocanız nefsani duygulsrı baskın bir erkek. Kendini bilmiyor daha hayvansı duyguların etkisine.kötü bir şey bu bu adamla birlikte kız kardeşiniz dahi birlikte oturup konuşmamanız gerek. Ben çok sinirlendim. Aklınıza böyle şeylerin gelme olasılığına sinirlendim. bu zihin yapısı ile eşinizi seçmenize sinirlendim. ben kendisine saygısı olmayan size daha çok sinirlendim. olsya rkadşaınıza bakması dahi değil. yaTak odanız için bile kuşkudasınız başka kadını düşünüyor olma durumundan. nasIl koynuna girebiliyorsun bence kendine kıyma.

Görmeyeceğimi düşündü muhtemelen çünkü çok anlık bir şeydi, ama yakaladım.
Kendini böyle mi avutuyorsun gerçekten? Hadi anlık gözü kaydı diyelim ben de kadın erkek fark etmiyor bakıyorum sokakta. Ama süzmesi ve o sorduğu soru bütün niyetini ele veriyor. O soruyu sorma haddini nasıl bulabilir? Kadın tepki göstermeliydi eşine o soruyu sorduğunda. Sen zaten göstermen gereken tepkiyi gösteremezsin anladığım kadarıyla. O adamı artık miden alacak mı bence boşanmalısın bu şekilde kocam kime bakıyor diye düşünerek kafayı yer insan.

Ayyy ne meraklısınız ya açık giyinen kadınlarla ilgili konu açmaya. Ayrıca hiçte sevmem eşiniz çok hadsiz biri bana “nasıl izin veriyor” diye sorsa uyuz oluyorum. Eşiniz sapığın teki eski çalıştığım okulda öğretmen arkadaşım “nasıl etek giydin annen doğulu laf etmedi mi” diye sordu tersledim. Sonra da bana asıldı zaten. Siz de beraber olmasaydınız. Ayrıca konu troll gibi geldi boş insan olmayın Allah aşkına
Bende eşimi tersledim zaten o an. Ne alaka sen bana izin veriyorsun ya ayrıca kimse karısamaz buna dedim. Ayrıca bende açık giyiniyorum burada açık giyinenlere laf etmiyorum bende öyleyim zaten nesini edicem? Açık giyinirim tabi erkekli bir ortama giyeceksem tayt giymem öyle şeylere dikkat ederim. Troll olmasını bende isterdim inan

Kız kuranı getir el basayım inanılır gibi değil dimi yaşadıklarım. Ben allahtan korkan biriyim hele bu Ramazan ayında yalanla işim olmaz kimsenin vaktini çalmam:KK43: cok cok ciddiyim malesef
Burada bir üye konu açmıştı. Arkadaşı ile tezgahta iş yaparken kocası bunlari izliyordu ne alakaysa mutfakta oturuyormuş. Senin poponla onunkini karşılaştırdım seninki daha güzel demiş hoduk 😁
Konunuzu okuyunca o geldi aklıma. Eşinizle o kadını bir araya getirmeyin kadına yazık.

Ne kadarda abartıyorlar değil mi
ne olmuş bakmışsa kadının bacaklarına
Ne olacak eşin bu kadar açık giyinmene izin veriyor mu diye sormuşsa
Ne olmuş arkadaşının hayaliyle sevişmek istemişse :KK53: :KK53: :KK53:
Ay dur kız 😂 eee ama konu sahibi hesap sormalıydı gidip birlikte olmuş mantıklı gelmedi açıkçası bilmiyorum

Bilmiyorum böyle trollemeye çalışan çok insan geliyor buraya ama senin diğer konulara da baktım senin kocan daha evlenmeden boynuzlamış ki seni bir nevi. Güvenilir biri olmadığı gün gibi açık o yüzden ne hissettiysen doğru hissetmişsindir. Boşanmayı düşünmez misin?
Düşünmek değil karar verdim bosanıcam uygulamak icin bayramı bekliyorum sadece babam şehir dışında onu bekliyorım

Siz eşinizden bayramdan sonra boşanmayacak mıydınız ? Eşinizle halen evlilik birliğinizi sürdürme ve beraberlik yaşama sebebiniz nedir ?

Konularınız gerçekse boşanın. Konularınız varsayımlara dayanıyor ve forumdaki insanların tepkilerini ölçmeye çalışıyorsanız da: yazdığınız olayları hayatınıza çağırma ve birebir yaşama ihtimalinizi unutmayın.
Birebir yaşıyorum hepsini canım. Keşke trolll olsa çok isterdim valla. Babam şehir dışında bayramda gelecek o yüzden mecburum

İnsanlarin inanmama sebebi madem bayram sonrası bosanicaksiniz neden hala umursuyorsunuz bu adamı, kime baktiysa baktı, artık size bakamayacak önemli olan bu

Bende eşimi tersledim zaten o an. Ne alaka sen bana izin veriyorsun ya ayrıca kimse karısamaz buna dedim. Ayrıca bende açık giyiniyorum burada açık giyinenlere laf etmiyorum bende öyleyim zaten nesini edicem? Açık giyinirim tabi erkekli bir ortama giyeceksem tayt giymem öyle şeylere dikkat ederim. Troll olmasını bende isterdim inan
Ben de hep tayt giyiyorum banane erkekli ortamdan? Doğru kadın bilerek gösterdi kocanızı azdırdı fjskfkskd erkektir yapar

Konu gerçekse eğer bütün düşündüklerin doğru. Niye birlikte olmak istediği belli onu hayal etmiş olması da yüksek ihtimal. Üzüldüm gerçekten bu konuya. İsteyen istediği gibi giyinir eşin kendine sahip çıkmalıydı. Özellikle senin yanında çekinmeden bakması ve gider gitmez birlikte olmak istemesi falan seni salak yerine koyuyor resmen veya tamamen arsızlaşmış ne düşündüğün umrunda değil.
Kesinlikle umrunda değilim :KK43:

Kesinlikle umrunda değilim :KK43:
Üzme kendini iyi ki böyle bi olay yaşanmış da eşinin gerçek yüzünü görmüşsün. Çünkü bunu yapıyosa eşinin seni aldatması %100. Senin yanında bunu yapan dışarda neler yapmaz. Hatta bu bile aldatmadır bana göre. Bi an önce boşanmalısın kesinlikle tereddüt etme.

X